2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Sağol cnm
Geçmiş olsun, zor muydu hallolmasina sevindim problemin 🙏🏻

İşlem 2 saniyede oldu doktorda her alt açmada elinde açtır kontrol et yani yapışmasına izin verme çiş yapınca silme dedi
Şuan bi sıkıntı yok yara fln olmadı kesme olmadan açtı ztn bakalım kapatmamaya çalşcz artık

Izmir de bakici da temizlik icin yardimcida bulmak cok zor. Hem cok kaprisliler hem cok fazla ucret istiyorlar. (Ajans olmasa bile) O kadar parayi verecegime ucretsiz izin alip sonra da krese veririm diye dusunuyorum. En azindan bebegim 1 yasina kadar benle olur.
Bez konusunda da ilk 3 ay primadan baska bez kullanmadim, simdi gunduzleri goon aksam gece ve disardayken prima kullaniyorum. Bence goon en az prima kadar guzel.

Izmir de bakici da temizlik icin yardimcida bulmak cok zor. Hem cok kaprisliler hem cok fazla ucret istiyorlar. (Ajans olmasa bile) O kadar parayi verecegime ucretsiz izin alip sonra da krese veririm diye dusunuyorum. En azindan bebegim 1 yasina kadar benle olur.
Bez konusunda da ilk 3 ay primadan baska bez kullanmadim, simdi gunduzleri goon aksam gece ve disardayken prima kullaniyorum. Bence goon en az prima kadar guzel.
Ben de senin gibi yaptım aynen. Hatta 3.5 aylık filandı goona geçtim.. 2 haftadır geceleri de goon takıyorum hiç sorun olmadı henüz. Kaka yaptığı da oldu sorun yok.

Kızlar ek gıda geliyor bol bol ıslak mendil lazım olacak hangisini alsak ya el ağız silmeye?
Ben baby turco dogadan kullanıyorum popya da elinia agzını da siliyorum bazen herhangi bir şey yapmadı
Ya bu arada kötü bir haberim var, ben artık pure and soft kullanmicam elimdekiler bitince.
Kızım haftada bir sesli kaka yapıyordu o zamanlar bir hevesle kaka yaptığı saniye altını alıyordum ve hiç sizdirdigini farketmemistim. Hiç pişik de olmayınca (ki bence bu bepantholun pişik kremiyle alakalı, bezle değil) molfixi çok sevmiştim.
Ama artık kızım 2-3 günde bir güzel kakasını yapıyor ve sessiz yapıyor artık. Yani ne zaman yaptigini farketmiyorum, arada bir siziyordu çok yaptığı içindir diyordum. Ama dün şok oldum.
Banyoya girmistim eşim bebekle ilgileniyordu, çıkar çıkmaz kapıda onları gördüm. Bebemizin kakası pacasindan sızıyor dedi ben şok. Ya çiş gibi akitmis ve salonda halıyı berbat etmiş. Bir açtım baktım normal bir kaka ishal falan değil sulu değil, ama yanlardaki lastiklerden iki yandan da pacasindan aşağı süzülmüş kaka. Kesinlikle bitti benim için. Sabah da çiş yanlardan akmış deli oldum. Güzel bağlıyorum ama kaka sızdırıyor yani. O yüzden ben de artık gooncu olabilirim. Ortalama 8 kg bebeye kaç numara gidiyor 🤣 esdia esdia
Öncelikle nerdeyse tüm anaları gooncu yapmış olmanın sevinci içindeyim cjfjfj bence bana komisyon vermeliler. Lastikleri falan acmadıgın bi ana mı denk geldi acaba benim kız cok kaka yapıyor sırtından cıktı cok doluysa da bacaklardan akmadı. Benimki dusuk kiloda o yuzden sizin yonlendirmelerinize gore alıyorum NewMamaa NewMamaa 7 üstüne 4 no iyi diyor

Bi de kalıbımı sormuşsun, benim eski bi gonderim vardı molfixle goonu cektiğim. Biraz daha büyük ama yine de 4se 4 al boyları aynı eni az daha geniş 3te öyleydi en azından septembrmom septembrmom

Kızlar ben de doğduğundan beri Prima nın Premium Care olanını kullanıyorum. Sleepy çılgınlar gibi pişik yaptı. Baby Turco denemiştim arkadaştan alıp o da yaptı. Ebebek in Baby Me sini denedim o pişik yapmadı ama aşırı sızdırdı. Bu Goon u denesem mi diyorum 2 çeşidi var sanırım bi Premium soft bi de Mutlu Bebek. Hangini denemeliyim?

Kızlar merhaba ben de bugün 5 ay kontrolüne gittim doktorumuz yine yoktu her zamanki gibi hemşireyle muhattap olduk bebeğin boyunu söyledim ben evde 62 ölçüyordum NewMamaa NewMamaa sayesinde yanlış ölçtüğümü öğrendim ve 64 ölçmüştüm içim biraz rahatlamıştı hemşireyie anlattığımda iki kere çok dikkatli ölçüm yaptı ve 66 çıktı görüntüsü de gayet iyi boyunun dedi kısa durmuyor dedi. Ben bebek ölcmekten artık görür görmez tahmin ediyorum kaç kilodur boyu kactir dedi karpuz gibi geliyor bana anlamak dedi 🤣🤣yani ortalama 65 olduğunu düşünüyorum ben yine de 🤣🤣🤣

Ben baby turco dogadan kullanıyorum popya da elinia agzını da siliyorum bazen herhangi bir şey yapmadı

Öncelikle nerdeyse tüm anaları gooncu yapmış olmanın sevinci içindeyim cjfjfj bence bana komisyon vermeliler. Lastikleri falan acmadıgın bi ana mı denk geldi acaba benim kız cok kaka yapıyor sırtından cıktı cok doluysa da bacaklardan akmadı. Benimki dusuk kiloda o yuzden sizin yonlendirmelerinize gore alıyorum NewMamaa NewMamaa 7 üstüne 4 no iyi diyor
Evet canım 4 numara iyi şimdilik benim bebek 7.50 falandı en son hala 4 giyiyoruz bir süre daha giyer gibi.. Bu arada Go onda Benim de sırttan taşma oluyor Ama genelde Şu ana kucağı var ya mancınık onda yatarken kakasını yaptıysa mutlaka sırtından taşıyor herhalde onda böyle kıpırdıyor falan bir şey oluyor bilmiyorum yukarı doğru çıkıyor bu aralar Bizim de taşma oluyor yani

Kızlar merhaba ben de bugün 5 ay kontrolüne gittim doktorumuz yine yoktu her zamanki gibi hemşireyle muhattap olduk bebeğin boyunu söyledim ben evde 62 ölçüyordum NewMamaa NewMamaa sayesinde yanlış ölçtüğümü öğrendim ve 64 ölçmüştüm içim biraz rahatlamıştı hemşireyie anlattığımda iki kere çok dikkatli ölçüm yaptı ve 66 çıktı görüntüsü de gayet iyi boyunun dedi kısa durmuyor dedi. Ben bebek ölcmekten artık görür görmez tahmin ediyorum kaç kilodur boyu kactir dedi karpuz gibi geliyor bana anlamak dedi 🤣🤣yani ortalama 65 olduğunu düşünüyorum ben yine de 🤣🤣🤣
Yaa ben sana dedim normal diye şimdi rahatlamıştır için canım🙏 çocuğu az kalsın endokrinlere falan götürüyordun:) aile hekimi Sanırım bu hastanede de doktora gidecek misin?

Kızlar ben de doğduğundan beri Prima nın Premium Care olanını kullanıyorum. Sleepy çılgınlar gibi pişik yaptı. Baby Turco denemiştim arkadaştan alıp o da yaptı. Ebebek in Baby Me sini denedim o pişik yapmadı ama aşırı sızdırdı. Bu Goon u denesem mi diyorum 2 çeşidi var sanırım bi Premium soft bi de Mutlu Bebek. Hangini denemeliyim?
Bunun da mı iki çeşidi varmış. Hakkaten hangisini alalım

Ahh ne güzel darısı bizim babaya. Benim yanımdan hiç ayrılmadı daha velet..

Ben de kayınvalideye bırakacağım ama 3 gündür o kadar huysuz ki her uyuma ağlayarak ve kucağımda koynumda dikey pozisyonda sarılarak uyumaya başladı. Benden başka kimse ona bakamayacakmış gibi geliyor.

İzmir’de ben de ajansla görüştüm. 4 gün için 17000 ₺ 5 gün için 20000 ₺ dediler. Bir maaş da ajansa ödeyecekmişiz. Tanıdık vasıtasıyla bulalım dedik onu da bulamadık, denk getirmek aşırı zor.

Maalesef yetmiyor, o yüzden yabancı piyasası oluşmuş. En azından yatılı kalıp her işini de yapıyorlar.

Ben epeydir minnies kullanıyorum gayet memnunum. O da zamlanmış dün gördüm 62,5 ₺ olmuş.
Bizimki de ilk kez tek kaldı arabayla dolamışlar çoğunlukla gerçi. Çat diye bırakın bakar olmaz bişi🤭

X