Yatılılar kaç para? Bun20 bine ek sigorta filan yok dimi.? Bir kerelik mi ajansa 20 binAhh ne güzel darısı bizim babaya. Benim yanımdan hiç ayrılmadı daha velet..
Ben de kayınvalideye bırakacağım ama 3 gündür o kadar huysuz ki her uyuma ağlayarak ve kucağımda koynumda dikey pozisyonda sarılarak uyumaya başladı. Benden başka kimse ona bakamayacakmış gibi geliyor.
İzmir’de ben de ajansla görüştüm. 4 gün için 17000 ₺ 5 gün için 20000 ₺ dediler. Bir maaş da ajansa ödeyecekmişiz. Tanıdık vasıtasıyla bulalım dedik onu da bulamadık, denk getirmek aşırı zor.
Maalesef yetmiyor, o yüzden yabancı piyasası oluşmuş. En azından yatılı kalıp her işini de yapıyorlar.
Ben epeydir minnies kullanıyorum gayet memnunum. O da zamlanmış dün gördüm 62,5 ₺ olmuş.
Amin bitanem ama dişin ne zaman çıkacağı belli olmaz dediÜzülecek bir şey yok doğal bir süreç yaza kalmadan diş çıkıyor hem antibiyotik sayesşnde acı da çekmez hafif atlatır Allah beterinden korusun
Evet benim doktorum da 4 ay kontrolüne götürdüğümüzde öyle dedi iki haftaya çıktı öyle dedikten sonra ben çok peynir ve yoğurt yiyorum alakası var mı bilmiyorumAmin bitanem ama dişin ne zaman çıkacağı belli olmaz dedi
Bende yoğurt yiyeyimEvet benim doktorum da 4 ay kontrolüne götürdüğümüzde öyle dedi iki haftaya çıktı öyle dedikten sonra ben çok peynir ve yoğurt yiyorum alakası var mı bilmiyorum
Ay evet kızım tepsinin altından elini yukarı zor çıkarıyor garibim hdndBence diş cıkarıyor onun huzursuzluğu
Bizde de joi mimzy vsr basta kqtlı duruyordu su an açık cunku mutfaga gittiğinde oturtuyorsun sonucta ama kolay katlanıyor. Yine de sen şkeayı alcan bence en sonunda
Bence olur oturabiliyor olcak ama ben bazen cok panikliyoruk bisiklet surerken insanlar bu aparatla gezerken kendimi düşünürdüm bekarken bile ay ben yapamam diye, hala da oyle. Seni eymirde görürsem bakıp yapamam dicem gjggj
Su an bence kucukler daha ya. Ben gecen tepsiyi taktım kafası carpcaktı az daha 2 aya biraz daha bpy atacaklar biraz daha saglam oturacaklar
Bu paraya kendine kanepe alıp isterse yatarak yiyebilir, bazalı alırsa oyuncaklarını da koyar fkfjfj
Bence diş diyecektim ki karışıkmış
Bence yazlık kıyafetleri yazım almalıyız ben 3 6ları yazın aldım hepsi incecik. Pamuklu penyr bile olsa incelik kalınlık faekı oluyor. Şimdi aldıklarımız da kalın gelecek mesela su an o incecik tulumlar yok. Bana gelen kıyafetler var ailenin buyuyen bebeklerinden onları aylara göre kategoriledim sevdigim bişeyler olursa ya da eksik bi sey olursa gidip mevsiminde alıyorum artık
Evet bir kerelik ajansa 20 bin sonra da 3 kez bakıcı değiştirme hakkı varmış 1 sene içinde. Sigorta yok anladığım kadarıyla. Yatılı için Afrikalı bakıcı ajansı denk gelmişti instagramdaYatılılar kaç para? Bun20 bine ek sigorta filan yok dimi.? Bir kerelik mi ajansa 20 bin
Bence diş cıkarıyor onun huzursuzluğu
Bizde de joi mimzy vsr basta kqtlı duruyordu su an açık cunku mutfaga gittiğinde oturtuyorsun sonucta ama kolay katlanıyor. Yine de sen şkeayı alcan bence en sonunda
Bence olur oturabiliyor olcak ama ben bazen cok panikliyoruk bisiklet surerken insanlar bu aparatla gezerken kendimi düşünürdüm bekarken bile ay ben yapamam diye, hala da oyle. Seni eymirde görürsem bakıp yapamam dicem gjggj
Su an bence kucukler daha ya. Ben gecen tepsiyi taktım kafası carpcaktı az daha 2 aya biraz daha bpy atacaklar biraz daha saglam oturacaklar
Bu paraya kendine kanepe alıp isterse yatarak yiyebilir, bazalı alırsa oyuncaklarını da koyar fkfjfj
Bence yazlık kıyafetleri yazım almalıyız ben 3 6ları yazın aldım hepsi incecik. Pamuklu penyr bile olsa incelik kalınlık faekı oluyor. Şimdi aldıklarımız da kalın gelecek mesela su an o incecik tulumlar yok. Bana gelen kıyafetler var ailenin buyuyen bebeklerinden onları aylara göre kategoriledim sevdigim bişeyler olursa ya da eksik bi sey olursa gidip mevsiminde alıyorum artık
Ben suyla yıkarım evde, dışarıda da molfix izotonik sulu yenidoğan veya water wipes.Kızlar ek gıda geliyor bol bol ıslak mendil lazım olacak hangisini alsak ya el ağız silmeye?
4 nrYa bu arada kötü bir haberim var, ben artık pure and soft kullanmicam elimdekiler bitince.
Kızım haftada bir sesli kaka yapıyordu o zamanlar bir hevesle kaka yaptığı saniye altını alıyordum ve hiç sizdirdigini farketmemistim. Hiç pişik de olmayınca (ki bence bu bepantholun pişik kremiyle alakalı, bezle değil) molfixi çok sevmiştim.
Ama artık kızım 2-3 günde bir güzel kakasını yapıyor ve sessiz yapıyor artık. Yani ne zaman yaptigini farketmiyorum, arada bir siziyordu çok yaptığı içindir diyordum. Ama dün şok oldum.
Banyoya girmistim eşim bebekle ilgileniyordu, çıkar çıkmaz kapıda onları gördüm. Bebemizin kakası pacasindan sızıyor dedi ben şok. Ya çiş gibi akitmis ve salonda halıyı berbat etmiş. Bir açtım baktım normal bir kaka ishal falan değil sulu değil, ama yanlardaki lastiklerden iki yandan da pacasindan aşağı süzülmüş kaka. Kesinlikle bitti benim için. Sabah da çiş yanlardan akmış deli oldum. Güzel bağlıyorum ama kaka sızdırıyor yani. O yüzden ben de artık gooncu olabilirim. Ortalama 8 kg bebeye kaç numara gidiyoresdia
Molfix 4 kullanıyorum şuan tam oluyor, goon daha mı büyük canım kalibi
Goon bana bir tık daha büyük geldi ama 4 almanı öneririm, bu sefer 3 küçük gelebilirMolfix 4 kullanıyorum şuan tam oluyor, goon daha mı büyük canım kalibi
Tamam canım teşekkür ederimGoon bana bir tık daha büyük geldi ama 4 almanı öneririm, bu sefer 3 küçük gelebilir
Ayy ne fiyatlar bunlar.. yatılı daha iyi 23 veren 27 verir bari ev işleri de hallolurEvet bir kerelik ajansa 20 bin sonra da 3 kez bakıcı değiştirme hakkı varmış 1 sene içinde. Sigorta yok anladığım kadarıyla. Yatılı için Afrikalı bakıcı ajansı denk gelmişti instagramdaona sormuştum :
Personellerimiz Afrika kökenli olup ana dilleri İNGİLİZCE’dir ve TÜRKÇE bilmemektedirler.
İstanbul İçi Gündüzlü ya da Yatılı
23.000₺/27.000₺ + yol masrafı
İstanbul DIŞI (Sadece YATILI)
25.000₺/30.000₺ + yol masrafı
Personelin haftalık 200₺ yol masrafı toplam maaşına dahil değildir.
Water wipesa bütçe yetse keşke:) evde de hep yıkama olmaz bence yaBen suyla yıkarım evde, dışarıda da molfix ozonlu yenidoğan veya water wipes.
Ankara'da yolda ben de bebekle sürerken tedirgin olurum ama Bolu'da arabaya bisikleti atip Gölcük'te abantta sürmek istiyorumBence diş cıkarıyor onun huzursuzluğu
Ah keşke ben de bıraktım water wipes kullanmayı yenidoğan döneminden sonra. Olur ya gerçi ben alışığım kendime işkence etmeye blw anasıyımWater wipesa bütçe yetse keşke:) evde de hep yıkama olmaz bence ya
Ne bileyim arada silmek gerekir gibi düşündüm :) ama bitince yıkanır tabi de aralarda silmeyelim mi blw yapacaksak bırakacax kendi kendine deAh keşke ben de bıraktım water wipes kullanmayı yenidoğan döneminden sonra. Olur ya gerçi ben alışığım kendime işkence etmeye blw anasıyım
İhtiyaç duyarsan silersin canım, bakarsın duruma göre. Alt değiştirirken hangi ıslak mendili kullanıyorsun?Ne bileyim arada silmek gerekir gibi düşündüm :) ama bitince yıkanır tabi de aralarda silmeyelim mi blw yapacaksak bırakacax kendi kendine de