2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Yatılılar kaç para? Bun20 bine ek sigorta filan yok dimi.? Bir kerelik mi ajansa 20 bin

Ay evet kızım tepsinin altından elini yukarı zor çıkarıyor garibim hdnd

Kızlar, kızım sabah sesi kısık uyandı. Yani sesi kalınlaşmış erkek gibi olmuş
Burnu doluydu geçenlerde, sf ile temizleye temizleye geçti. Ateşi yok, iştahı keyfi yerinde. Niye olmuş olabilir. Dün misafir geldi onları görünce birden fena ağladı acaba o mu kistirdi yoksa bademcik iltihabı vs olabilir mii ki

Yatılılar kaç para? Bun20 bine ek sigorta filan yok dimi.? Bir kerelik mi ajansa 20 bin
Evet bir kerelik ajansa 20 bin sonra da 3 kez bakıcı değiştirme hakkı varmış 1 sene içinde. Sigorta yok anladığım kadarıyla. Yatılı için Afrikalı bakıcı ajansı denk gelmişti instagramda ona sormuştum :

Personellerimiz Afrika kökenli olup ana dilleri İNGİLİZCE’dir ve TÜRKÇE bilmemektedirler.

İstanbul İçi Gündüzlü ya da Yatılı

23.000₺/27.000₺ + yol masrafı

İstanbul DIŞI (Sadece YATILI)

25.000₺/30.000₺ + yol masrafı

Personelin haftalık 200₺ yol masrafı toplam maaşına dahil değildir.

Umarım diş huysuzluğudur bana direk kucakta uyumaya alılmasıyla alakalı gibi geliyo
Dün 8 de yatırdım 9 da uyandı kucakta uyuyo koyuyoruz uyanıyo
12 de en son artık beşiğinde pış pışladım uyudu almadım kucağıma atak dönemi hep salladık kucakta ben artık kucağa alıştığını düşünüyorum
Geceden beri kucakta uyutmadım gevice süt içti memede sızdı ztn şmdide yine beşiğinde uyuttum sabırla kucağa almadan unutturmam lazım ztn artk çok yorucu oldu boynumda fıtık var taşıyamıyorum kucakta bi yerde bitmesi gerekiyodu umarım unutur

Ya bu arada kötü bir haberim var, ben artık pure and soft kullanmicam elimdekiler bitince.
Kızım haftada bir sesli kaka yapıyordu o zamanlar bir hevesle kaka yaptığı saniye altını alıyordum ve hiç sizdirdigini farketmemistim. Hiç pişik de olmayınca (ki bence bu bepantholun pişik kremiyle alakalı, bezle değil) molfixi çok sevmiştim.
Ama artık kızım 2-3 günde bir güzel kakasını yapıyor ve sessiz yapıyor artık. Yani ne zaman yaptigini farketmiyorum, arada bir siziyordu çok yaptığı içindir diyordum. Ama dün şok oldum.
Banyoya girmistim eşim bebekle ilgileniyordu, çıkar çıkmaz kapıda onları gördüm. Bebemizin kakası pacasindan sızıyor dedi ben şok. Ya çiş gibi akitmis ve salonda halıyı berbat etmiş. Bir açtım baktım normal bir kaka ishal falan değil sulu değil, ama yanlardaki lastiklerden iki yandan da pacasindan aşağı süzülmüş kaka. Kesinlikle bitti benim için. Sabah da çiş yanlardan akmış deli oldum. Güzel bağlıyorum ama kaka sızdırıyor yani. O yüzden ben de artık gooncu olabilirim. Ortalama 8 kg bebeye kaç numara gidiyor esdia

4 nr

Ayy ne fiyatlar bunlar.. yatılı daha iyi 23 veren 27 verir bari ev işleri de hallolur

Ankara'da yolda ben de bebekle sürerken tedirgin olurum ama Bolu'da arabaya bisikleti atip Gölcük'te abantta sürmek istiyorum

Ah keşke ben de bıraktım water wipes kullanmayı yenidoğan döneminden sonra. Olur ya gerçi ben alışığım kendime işkence etmeye blw anasıyım
Ne bileyim arada silmek gerekir gibi düşündüm :) ama bitince yıkanır tabi de aralarda silmeyelim mi blw yapacaksak bırakacax kendi kendine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…