2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kızlar Gamze durgun diye bir kadının bir saatlik semineri olacakmış uyku eğitimi ile ilgili 8 de başlayacak fikir olsun diye bakacağım ben haberiniz olsun sizin de

Dün bir kalıp kek yaptım bir de dereotlu poğaça yaptım hepsini ben yiyorum eşim hiç hamur işi yemez bu şekilde diyete uyuyabilirmiyim sence
Dereotlu pogaca iyidir süt yapar tam bugday unuyla yaparsan da tok tutar ben de uyanıyorum gecen hafta 7 gunun 6 sında misafir agırladım ve paso gün tabagı yedim o yuzden bi ileri iki geri gidiyorum da basladım en azından

Dereotlu pogaca iyidir süt yapar tam bugday unuyla yaparsan da tok tutar ben de uyanıyorum gecen hafta 7 gunun 6 sında misafir agırladım ve paso gün tabagı yedim o yuzden bi ileri iki geri gidiyorum da basladım en azından
Olsun ileri de var sende ben hep geri valla ama mart son sonra diyet inşallah

Sen nasıl uyutuyorsun canım maşallah

Sen nasıl uyutuyorsun canım maşallah
O direniyor ben direniyorum o ağlıyor benim eee eee sesim ya da pışş pışş sesim daha fazla çıkıyor bizim yöntem şöyle koltuğa doğru yan çeviriyorum ki etraf ilgisini çekmesin sonra poposuna vurup pış pışlıyorum elleriyle oynuyor emziği çıkarıp takıyor sonunda uyuyor hep bu şekilde uyutuyorum ki mesela gündüz 2 saat geçti mi direk uyutuyorum sadece son uykusundan sonra 2 saatten fazla bi zaman geçiyor gece uykusuna geçmek için , uyku sinyali vermese dahi gündüz uyandıktan 2 saat sonra direk uyutuyorum.Annem uyuturken bu çocuğun uykusu yok zorla uyutma diyor ama uyku zamanını bildiğim için ben alıp uyutuyordum ve direk uyuyordu

Biz tamamen kucakta uyumaya bağımlı olduk sanırım asla ve asla akşam uyku uzamıyo uyutup yatağa koyuyoruz ağlayıp uyanıyo kucakta kalmak istiyo ztn saat başı uyanıyo ne kadar sürüdrebilcez bakalım böyle
Keşke hiç destekli alışkanlıklar kazandırmasaydık çok pişmanım

9 da uyudu hala tam dalamadı ya dolunay mı var ne var anlamdım.. Hala 5 dakikada bir ağlıyor

Mmmm, tadimlara içli kofte ile başlamak mi (Sadece koklatildi )
Eki Görüntüle 3379472
Bu arada ben hala mama sandelyesi almadım ya ikea antilop ve böyle bir şey arasında kaldım.. evim küçük. Mutfağa sığmıyoruz . Salonda duracak.. salonda küçük ikea masanın altına doğru sığabiliyor o kısım iyi.. bunlarda katlanıp bir yere konabilir.. ama eşim o zor gelir kesin katlamayız diyor

Canım joie evet çok sağlam, güvenilir ama aşırı hantal, ağır. Benim evim çok büyük olmasına rağmen mutfağımda gözüme batmaya başladı bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…