2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Canım joie evet çok sağlam, güvenilir ama aşırı hantal, ağır. Benim evim çok büyük olmasına rağmen mutfağımda gözüme batmaya başladı bu.
Böyle büyük kullanan arkadaşlarım da hep hantal çok geniş ayakları var filan dediler. Sen daha kullanmadan öyle diyorsan uzak mı dursm

Böyle büyük kullanan arkadaşlarım da hep hantal çok geniş ayakları var filan dediler. Sen daha kullanmadan öyle diyorsan uzak mı dursm
Ben bebek ürünlerinde pratik katlanır hafif seviyorum, mama sandalyesinin hantal olmasi iyi aslında Allah korusun kazalar olabiliyor hafiflerde. Yani büyük geniş baya kızım içinde ufacık kaldı mesela. Ben sanırım daha kibar bişi alırdım şimdiki aklım olsa

Kızlar ben yazın bisikletime şöyle bişi taktırip kızımla sürmek istiyorum, sizce 11 aylık, ya da 1 yaşına henuz girmiş bir bebek için uygun mu?
Screenshot_2024-02-01-00-03-26-073_com.android.chrome.jpg

Bir de yürümeye başladıklarında tam yağış mevsimi geliyor, ben bundan aldım ayakkabılarına sikacağım su, kir gecirmesin doya doya çıkalım dışarı. Ablam tüm ayakkabılarına kullandı çok memnun kaldı. Düşünenler bakabilir çok kullanışlı bence

Bir de yürümeye başladıklarında tam yağış mevsimi geliyor, ben bundan aldım ayakkabılarına sikacağım su, kir gecirmesin doya doya çıkalım dışarı. Ablam tüm ayakkabılarına kullandı çok memnun kaldı. Düşünenler bakabilir çok kullanışlı bence
Kız dur belki 10 aylık yürürler 🤣 daha seneyiie kasımı mı düşünüyon:)

Ben bebek ürünlerinde pratik katlanır hafif seviyorum, mama sandalyesinin hantal olmasi iyi aslında Allah korusun kazalar olabiliyor hafiflerde. Yani büyük geniş baya kızım içinde ufacık kaldı mesela. Ben sanırım daha kibar bişi alırdım şimdiki aklım olsa
O zaman ne alırdın örnek ver 🤣🤣 daha ek gıdaya başlamadan pişman olmuşsun

O zaman ne alırdın örnek ver 🤣🤣 daha ek gıdaya başlamadan pişman olmuşsun
Ya pismanlik değil de kızım biraz daha boy atsa tam olur gibi. Önünde tekerlek var sözde hareket kabiliyeti yok gibi bişi. Tecrübe ediyim biraz bakalım kızım tepinmeye başlayınca falan sarsilmazsa aldığıma pişman olmam 🤣

Ya pismanlik değil de kızım biraz daha boy atsa tam olur gibi. Önünde tekerlek var sözde hareket kabiliyeti yok gibi bişi. Tecrübe ediyim biraz bakalım kızım tepinmeye başlayınca falan sarsilmazsa aldığıma pişman olmam 🤣
Yok yok sarsılmaz tank gibi baksana🤣 güzel günlerde kullan canm ben de alacam bir şey ama bakalım

Merhaba kızlar nasılsınız, bizim bugün bakıcı alışabilecekmi diye geldi. Genel olarak kötüydü ben evde olmama, sürekli ağlama halinde müdahale etmeme ve evde 3 saat kadar kalmasına rağmen sürekli sorgular haldeydi. Çok zor uyumuyor kucakta durmuyor nasıl olacakki, kolumda sinir sıkışması var benim ayakta sallayınca uyusa onuda uyumuyor gibi gibi. Yani ben akşam arayıp tamam vazgeçtim diyecek düşündüm ama sanırım yarın yüzyüze reddediliriz. Yarında böyle ık mık modu olursa üsteleme yapmayacağım nasipte yokmuş derim calismam

Maşallah septembrmom septembrmom destekli oturtuyormusun benim kızımda anakucagına koyduğumda yukarı dogrulmaya çalışıyor. Bir kez mama sandalyesine ablası bakmadığı için koydum almasam saatlerce durur modu vardı ama sandalye dik baby plus o yüzden hemen aldım. Büyük kızım eskiden oyalardı bebeği ama sıkıldı artık evden,ekran için benimle sürekli kavga halinde sen doğurdun bakacaksın diyor 5.5 yaş :/

@Sierra Queen benim kızım yaklaşık 3 aylıkken ablasından bulaştı rsv, burnunu açık tutmak çok önemli ben gece bile 8 kez falan SF sıkıyordum. Yarımsar doz halinde ventolin ve cortair verdi doktor 2 ml sf ile seyreltip ventolin günde 4 cortair sabah akşam yaptım. Bir paket sfyi dolaba attım 5 ml şeklinde sık sık soğuk buhar yaptım çok şükür sıkıntı olmadı. 15 gün gibi bir sürede ancak geçiyor onu söyleyebilirim. Büyük kızım influenza ve beta kaptı bana bir geldiler ödeme yaptığım halde 1 ay ara verdim okula. Kızım bu hafta geniz eti ameliyatı olacak sonrasında sömestr tatilini yanımda yapsın ben ise o okula inşallah. Küçük kıza bakıcı ayarladım son hafta yanımda alışacak ben diğer odada duracağım kısa sürelerde bakalım olursa
Merhaba öncelikle geçmiş olsun kızınızda geniz eti ameliyatından sonra sesinde sıkıntı oldu mu acaba oğlum 3 yaşında 3 hafta önce ameliyat oldu konuşması anlaşılmıyor yani çoğu söylediği anlaşılmıyor sizde böyle bir durum yaşadınız mı merak ettim. Tekrar geçmiş olsun

Merhaba öncelikle geçmiş olsun kızınızda geniz eti ameliyatından sonra sesinde sıkıntı oldu mu acaba oğlum 3 yaşında 3 hafta önce ameliyat oldu konuşması anlaşılmıyor yani çoğu söylediği anlaşılmıyor sizde böyle bir durum yaşadınız mı merak ettim. Tekrar geçmiş olsun
Merhaba ilk 2 gün boğazı acıdığı için pek konuşmadı genelde işaret etti istediklerini, anlamıyorsak zorunlu ise boğazını acımasın ister gibi değişik bir tonda kısa konuştu sonrasında düzeldi. Bazı çocuklarda dil terapisine gerek olabiliyor diye okumuştum geçmiş olsun minige

Merhaba kızlar nasılsınız, bizim bugün bakıcı alışabilecekmi diye geldi. Genel olarak kötüydü ben evde olmama, sürekli ağlama halinde müdahale etmeme ve evde 3 saat kadar kalmasına rağmen sürekli sorgular haldeydi. Çok zor uyumuyor kucakta durmuyor nasıl olacakki, kolumda sinir sıkışması var benim ayakta sallayınca uyusa onuda uyumuyor gibi gibi. Yani ben akşam arayıp tamam vazgeçtim diyecek düşündüm ama sanırım yarın yüzyüze reddediliriz. Yarında böyle ık mık modu olursa üsteleme yapmayacağım nasipte yokmuş derim calismam
Kolunda sinir sıkışması olan bakıcı olmasın kardeşim. 5 aylık bebeğe bakmaya geliyorsun kucağında uzun süre tutman gerekebilir dimi

Maşallah septembrmom septembrmom destekli oturtuyormusun benim kızımda anakucagına koyduğumda yukarı dogrulmaya çalışıyor. Bir kez mama sandalyesine ablası bakmadığı için koydum almasam saatlerce durur modu vardı ama sandalye dik baby plus o yüzden hemen aldım. Büyük kızım eskiden oyalardı bebeği ama sıkıldı artık evden,ekran için benimle sürekli kavga halinde sen doğurdun bakacaksın diyor 5.5 yaş :/
Evet canım ben gözüm üstünde olacak şekilde tutuyorum. Her sofrada da bize eşlik ediyor artık ek gıdaya hazırlık 😄

Bizim Bakıcı da bugün başlayacaktı. Eşim hasta hastanedeyiz yazmış akşamın bir vakti 😧 zaten telefonuna pek bakmıyor, akşam yazdığım geçmiş olsun yazımı bile görmedi. Çocuk bakarken ona her an ulaşabilmeliyim. Telefonu kenara atıp unutmak olmaz. Çok ümitli değilim kendisinden. En güzeli tanıdık vasıtasıyla Bakıcı bulmak. Firma aracılığıyla bulmayı denedim, direkt para konuşuluyor, onu yapmam bunu yapmam. E gel yakında nüfus müdürlüğü var, yazdıralım seni de hanemize 🥵 asgari ücreti beğenmiyorlar. Yer İzmir. Özel Hastanede temizlik görevlisi olarak çalışsa anlayacak paranın kolay kazanılmadığını. Sıcacık evde ohhh

X