- 11 Eylül 2023
- 1.905
- 3.301
- 29
AgshsjAahah biz de.. çünkü hala marketten alamadık
Ben stok yapmıştım ama bana göre değil arkadaş ben sevmiyorum onu oldum olası Skt bitmesini bekliyorum onların
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AgshsjAahah biz de.. çünkü hala marketten alamadık
Teşekkür ederim sabah akşam bölerek mi veriyorsun 17damlayı tek seferde miBestironun demir oranı %40. Yani kg başına 2.5 damla düşüyor. Ben ortalama 7.5 kg kızıma 15-17 damla veriyorum.
Ben tek veriyorumTeşekkür ederim sabah akşam bölerek mi veriyorsun 17damlayı tek seferde mi
Ben şimdilik geri çekme Acılara yürüyor korkmuyorum
Kızlar ben geçen sene 6 ay kadar o yöntemi kullandım şimdi ellerinizden öper 4.5 aylık kızım var o yol yol değilAahah biz de.. çünkü hala marketten alamadık
hahahaha bizde alamadık daha markettenAahah biz de.. çünkü hala marketten alamadık
Ben bi tane daha kaldıramam ya cesaretinize sağlık ben telaş edip test bile yaptım negatif çıkmasına rağmen tırsıyorum hala neden regl olamadım diyehahahaha bizde alamadık daha marketten
Biz yeni evlendiğimizde prezervatif kullandık bir süre. Sonra yırtıldı bi keresinde. Ertesi gün hapı kullandım. Sonrada ben bundan hiç hoşlanmadım yine yırtılırsa diye gittim doğum kontrol hapına başladım. Sonra artık bebek istiyoruz hapı bırakalım 3 4 ay vücut kendini toparlasın dedik geri çekme ve takvim yöntemiyle devam ettik. İlk ayda hamile kaldımEvet ben de Natur d kullanıyordum ağzına isabet ettirmek çok zor oluyordu Ocean iyi oldu D vitamini için
Ben daha olmadım ve bende de bu olmamak stres oldu. Kızlar ya siz nasıl korunuyorsunuz emzirme döneminde? Hormonal yöntemler çok içime sinmedi benim o yüzden şimdilik prezervatif kullanıyor eşim ama ben hep tedirginim
Bize de 17 damla verdi ama alıştıra alıştıra. 5 damlayla başlayıp 17 ye kadar çıkacağız. Oğlum 7.420 kg
Benim Eylül de öyle oldu beklenmedik anda geri çekilme ile AkillanmiyorumKızlar ben geçen sene 6 ay kadar o yöntemi kullandım şimdi ellerinizden öper 4.5 aylık kızım var o yol yol değil
Ben ilk 2 yıl hap kullandim, sonra bıraktım geri çekilmeye güvendim hamile kaldım, en güzeli hap aslında miss ama ben artık kullanmak istemiyorum onu da. Geriye spiral kalıyor onu da taktırmak korkutuyor yaBiz yeni evlendiğimizde prezervatif kullandık bir süre. Sonra yırtıldı bi keresinde. Ertesi gün hapı kullandım. Sonrada ben bundan hiç hoşlanmadım yine yırtılırsa diye gittim doğum kontrol hapına başladım. Sonra artık bebek istiyoruz hapı bırakalım 3 4 ay vücut kendini toparlasın dedik geri çekme ve takvim yöntemiyle devam ettik. İlk ayda hamile kaldım
Takvimlerden haberim yokmuş, ben yandım siz yanmayın
Kendi doktoruma sordum spirali ilk doğumdan sonra önermiyorum dedi. İlk 6 ay doğum kontrol hapı da önermem sütü etkileyebilir dedi. En etkilisi prezervatif dedi ama o da beni tedirgin ediyor. En kesin çözüm 0 ilişki
septembrmom NewMamaa
Ben şimdilik geri çekme Acılara yürüyor korkmuyorum
İşte biz aldık da son anda kullanınca geri çekilmeden pek bir farkı kalmıyor aslındaAahah biz de.. çünkü hala marketten alamadık
Allah bağışlasınKızlar ben geçen sene 6 ay kadar o yöntemi kullandım şimdi ellerinizden öper 4.5 aylık kızım var o yol yol değil
Valla ben hap kullanmak istiyorum. İçim çok rahat ediyor ama işte sütü etkiler diye kullanamıyorum. Aslında deri altı implantı var o da güzel gibi 3 yıl koruyormuş onun bir sakıncası var mı bilmiyorum. Spirali ilk çocuktan sonra önermedi doktorumBen ilk 2 yıl hap kullandim, sonra bıraktım geri çekilmeye güvendim hamile kaldım, en güzeli hap aslında miss ama ben artık kullanmak istemiyorum onu da. Geriye spiral kalıyor onu da taktırmak korkutuyor ya
Aaa sebebi ne ki?Spirali ilk çocuktan sonra önermedi doktorum
Biz prezervatif kullanmamıza rağmen geri çekiliyor eşim arkadaşlar siz çıldırmışsınızBenim Eylül de öyle oldu beklenmedik anda geri çekilme ile Akillanmiyorum
Ya maşallah ben iflah olmaz bir serseriyimBiz prezervatif kullanmamıza rağmen geri çekiliyor eşim arkadaşlar siz çıldırmışsınız
Bilmiyorumki hiç böyle birşey duymamıştım. Direkt ilk doğumdan sonra önermem dedi. Hormonal etkisi doğurganlığı falan mı etkiliyor anlamadım. Yada küçük de olsa bir operasyon olduğu için, doğurcağını doğur sonra takalım diye düşünüyor olabilirAaa sebebi ne ki?
Uzerine bastığında nötr olabiliyorsa sorun yoktur.Kızlar benim oğluş ayaklarını sürekli böyle büküyor, sizinde öyle mi? Normal mi bu ?
Benim Eylül de öyle oldu beklenmedik anda geri çekilme ile Akillanmiyorum
Ben de hap kullandım. Bıraktıktan bir sene sonra hamile kalmayı planlıyordum bir 6ay erken oldu. Şimdi reglim de gecikti valla hacı yolu gözler gibi gözlüyorum az kaldı test yapcam. Fırsat bulsam spiral taktıracağım. Büyük konuşmayayım ama bir tane tatlış kızım bana yeterBen ilk 2 yıl hap kullandim, sonra bıraktım geri çekilmeye güvendim hamile kaldım, en güzeli hap aslında miss ama ben artık kullanmak istemiyorum onu da. Geriye spiral kalıyor onu da taktırmak korkutuyor ya
Ahahahah ciddi misin baya korunduğunu sanarken mi olduKızlar ben geçen sene 6 ay kadar o yöntemi kullandım şimdi ellerinizden öper 4.5 aylık kızım var o yol yol değil
Benim doktor emzirdiğin sürece hap olmaz en iyisi prezervatif dedi :/Biz yeni evlendiğimizde prezervatif kullandık bir süre. Sonra yırtıldı bi keresinde. Ertesi gün hapı kullandım. Sonrada ben bundan hiç hoşlanmadım yine yırtılırsa diye gittim doğum kontrol hapına başladım. Sonra artık bebek istiyoruz hapı bırakalım 3 4 ay vücut kendini toparlasın dedik geri çekme ve takvim yöntemiyle devam ettik. İlk ayda hamile kaldım
Takvimlerden haberim yokmuş, ben yandım siz yanmayın
Kendi doktoruma sordum spirali ilk doğumdan sonra önermiyorum dedi. İlk 6 ay doğum kontrol hapı da önermem sütü etkileyebilir dedi. En etkilisi prezervatif dedi ama o da beni tedirgin ediyor. En kesin çözüm 0 ilişki
septembrmom NewMamaa