• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Bende 6 +1deyim.canım duyduk düzenli, atım hızı güzel dedi doktor. Ama evet çok minikler henüz, biraz uğrastı öyle duyduk, nefesimi falan tuttum kıpırdamadım falan ☺️ görmüşsün sonuçta canım çok şükür, senin kaçıncı haftaydı?
5+5 ti muayene olduğum gün net duyamayınca üzüldüm açıkçası önceki gebeliğimde de böyle ekranda görebilmiştik sonra kalp atışı duyamadık. Haftalık muayene oluyorum inşallah net duyarım ben de teşekkür ederim 🙏🏻

Gözünüz aydın 🫠 o tek taş görüntüsü aynı bnmkinde de var ah bakıp bakıp gözlerim doluyor ultrason fotosuna.
Teşekkür ederim sizin kaçıncı haftada? Ben hala sevinemiyorum 2 düşük olunca tedirginim açıkçası. Duygularımı kontrol etmeye çalışıyorum. Çok şükür hamile kalabildim ama Kalp atışını duyabilirim ve sağlıklı devam eder inşallah 🙏🏻

Teşekkür ederim sizin kaçıncı haftada? Ben hala sevinemiyorum 2 düşük olunca tedirginim açıkçası. Duygularımı kontrol etmeye çalışıyorum. Çok şükür hamile kalabildim ama Kalp atışını duyabilirim ve sağlıklı devam eder inşallah 🙏🏻
7+4 olduk bugün. Kayıplarınız için üzüldüm kalp atışı duyulmadan mı düşük olmuştu.sebepleri araştırıldı mı..
Bu yepyeni bir gebelik ve sağlıkla ilerleyecek inşallah. Kendini ferahlatmaya iyi düşünmeye odaklayın. Şuan kaçıncı haftadasınız randevunuz ne zaman

5+5 ti muayene olduğum gün net duyamayınca üzüldüm açıkçası önceki gebeliğimde de böyle ekranda görebilmiştik sonra kalp atışı duyamadık. Haftalık muayene oluyorum inşallah net duyarım ben de teşekkür ederim 🙏🏻
5+5 erken henüz duyulması için. İçinizi ferah tutun inşallah sağlıkla duyarsınızz 🤲

Haftaya net ve güzel şekilde duyarsın diye düşünüyorum canım 🙏☺️🤍 6+5 mi olacak, olumsuz yaşantılarım beni de üzüyor canım, ama umut güzel şey , herşey yolunda gider dilerim ❤️ haftaya güzel haberlerini bekliyoruz o zaman 🤌

Ben hala hastanedeyim bebiş iyi çok şükür 10+5 haftasıyla uyumlu gidiyor ama kusmalar devam sürekli serum yiyorum ne zaman taburcu olurum bilemiyorum

Ben hala hastanedeyim bebiş iyi çok şükür 10+5 haftasıyla uyumlu gidiyor ama kusmalar devam sürekli serum yiyorum ne zaman taburcu olurum bilemiyorum
Geçmiş olsun bende bulantılarla çok kötü hissediyorum kendimi 😟 kısa sürede çıkarsınız inşaallah

Benim son regl tarihim 20 Aralık. Eylül sonu gibi doğumu hesapladım. Ama doktorum muhtemelen geç döllenme diyor. Tam kaç haftalık olduğunu söylemedi Salı günü kalp atışı için gideceğiz. Doğru yerde miyim acaba? :)
Tatlım son adet tarihimiz aynı cuma günü gittim 7+2 çıktı vajinal ultrason dan. Bende bir uygulama var ona göre 8+5 çıkıyor ama hakikati ultrason daki ölçümdür.

Canım çok geçmiş olsun, zor zamanlar.. Rabbim şifa versin sana ve bebişine, bebişin birşeyi olmamasına çok sevindim, kişiden kişiye değişiyor canım, doktorun birşey dedi mi?

Beta hcg yi tekrar ettin mi değerler in artıyorsa sıkıntı yapma

Merhabalar, 7+1 bugün. Kahverengi lekelerimde 19. Günüm. Bulanı bende hiç olmadı birkaç gün çok yoğun bel ağrısı okuyor arada da karnıma kramp giriyor. Geçen salı kalp atisimiz baya bir yavaş idi. Bu salı tekrar gideceğim ve Allahın izniyle gümbür gümbür duymayı umuyorum. 39 yaşındayım ve ilk hamileliğim. Allah sağlıkla, mutlulukla çocuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin insallah...

7+4 olduk bugün. Kayıplarınız için üzüldüm kalp atışı duyulmadan mı düşük olmuştu.sebepleri araştırıldı mı..
Bu yepyeni bir gebelik ve sağlıkla ilerleyecek inşallah. Kendini ferahlatmaya iyi düşünmeye odaklayın. Şuan kaçıncı haftadasınız randevunuz ne zaman
ilkinde dayamamıştık ikinci de ekranda gördük. Ayın 17 sinde randevum var inşallah o zaman duyulur. Pıhtılaşma çıktı oksapar coraspirin kullanıyorum histereskobi de oldum. Elimden geleni yaptım açıkçası inşallah sağlıklı devam eder
5+5 erken henüz duyulması için. İçinizi ferah tutun inşallah sağlıkla duyarsınızz 🤲
🙏🏻
Haftaya net ve güzel şekilde duyarsın diye düşünüyorum canım 🙏☺️🤍 6+5 mi olacak, olumsuz yaşantılarım beni de üzüyor canım, ama umut güzel şey , herşey yolunda gider dilerim ❤️ haftaya güzel haberlerini bekliyoruz o zaman 🤌
Aynen 6+5 olacak inşallah duyarız teşekkür ederim ❣️

ilkinde dayamamıştık ikinci de ekranda gördük. Ayın 17 sinde randevum var inşallah o zaman duyulur. Pıhtılaşma çıktı oksapar coraspirin kullanıyorum histereskobi de oldum. Elimden geleni yaptım açıkçası inşallah sağlıklı devam eder

🙏🏻

Aynen 6+5 olacak inşallah duyarız teşekkür ederim ❣️
Önlemleri almış doktorunuz içinizi ferah tutun inşallah sağlıkla kucağınıza alın 💕

Back
X