2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Benimde aşiri kuruluk sikintim var. Özellikle kol ve ayakalarda kaşinti var. Ellerimde yariklar oluşmaya başladi hatta. Ben organik hindistan cevizi yaği aldim, göbeğime ve kasinti olan yerleri nemlendirmek icin kullaniyorum. Diger krem ve losyonlari kullanmak istemiyorum.
Mantıklı canım, bende alabilirim bebe yaği sürdüm evde vardı, zararlı olmayacağını düşünerek, o kaşıntılar bende de başladı işte özellikle üst ve alt bacak 🥺🙈

Mantıklı canım, bende alabilirim bebe yaği sürdüm evde vardı, zararlı olmayacağını düşünerek, o kaşıntılar bende de başladı işte özellikle üst ve alt bacak 🥺🙈
Safra değerlerine bir de karaciğer enzimlerine baktirmak lazim. Benim temiz çikiyor doğal bi tepki demek ki benimkisi..

Kızlar, sizin yerleşme kanama veya lekeleri devam ediyor mu? 14 gündür kesintisiz devam ediyor benim. Başlarda bel ağrısı yaşadım 1 hafta kadar, kasik ağrısı hiç olmadı birde arada hafif karnım ağrıyor. Sabah akşam progestan alıyorum. Suan 6+2 oldum inşallah. Daha kaç gün sürecek bu böyle merak ediyorum. Her gördüğümde tedirginim😶

Kızlar, sizin yerleşme kanama veya lekeleri devam ediyor mu? 14 gündür kesintisiz devam ediyor benim. Başlarda bel ağrısı yaşadım 1 hafta kadar, kasik ağrısı hiç olmadı birde arada hafif karnım ağrıyor. Sabah akşam progestan alıyorum. Suan 6+2 oldum inşallah. Daha kaç gün sürecek bu böyle merak ediyorum. Her gördüğümde tedirginim😶
Canım benim 3 gün sürmüştü 6. Haftada oldu sonra olmadı ama sürekli olanda var yani kişiden kişiye değişiyor sen içini ferah tut uzat bacaklarını dinlen pozitif düşün

Canım benim 3 gün sürmüştü 6. Haftada oldu sonra olmadı ama sürekli olanda var yani kişiden kişiye değişiyor sen içini ferah tut uzat bacaklarını dinlen pozitif düşün
Teşekkür ederim. İnsan her wc ye gittiğinde akinti vs.. görünce haliyle mod düşüyor. Keşke hamilelik standart olsaydi da stres hormonlarını böyle atıver etmeseydik.

Selam kızlar günlerdir bakamadım İnşaAllah herkes iyidir. Ben şuan çok zor günler yaşıyorum kızıma lösemi teşhisi kondu ve hastanedeyiz lütfen dualarınızda unutmayın bizi. Tükenmiş durumdayım bulantımı halsizliğimi evde bıraktım öyle bir girdaptayım ki çıkamıyorum 😞

Selam kızlar günlerdir bakamadım İnşaAllah herkes iyidir. Ben şuan çok zor günler yaşıyorum kızıma lösemi teşhisi kondu ve hastanedeyiz lütfen dualarınızda unutmayın bizi. Tükenmiş durumdayım bulantımı halsizliğimi evde bıraktım öyle bir girdaptayım ki çıkamıyorum 😞
Çok üzüldüm canım ne diyeceğimi bilemiyorum Allah şifa versin yavruna dua edicem

çok çok üzgünüm 😔 rabbim şifa versin, inşallah Allah'ın izniyle tedaviyle bir an önce iyileşir , hiç umudunu kaybetme dua et iyileşeceğine inan, rabbim sanada sabır versin 🙏

Rabbim tez zamanda şifasını versin evladının inşallah Allahım yardımcınız olsun kaç yaşında yavrunuz

Kizlar merhaba bende mfk 3 aylik eş paketi aldım yumrtaligimda kist vardı bundan 3 ay önce doktora gittim kist olduğunu ögrendimde 3 aylik eş paketi aldım yarım kutu kaldı ocak 1de kanamam geldi dün bitti pazartesi doktoruma gittim kistimjn patladığını söyledi kist ve miyom görmedi yumurtalıklarin güzel gorunuyor dedi benim amh 0.28 idi 3 ay öncesi kıstı öğrendiğimde pazartesi kanaman kesilmesini için doktora gittiğimde amh yaptırdı bugün sonuç cikmia 0.22 cikmis sonuç düşmüş yani yükselme olmamış şirketinde sipariş ettim gelir akşam sabah sizinde böyle olup hamile kan varmi
Benim amh 0,41 di. Tup bebek dediler. Cok uzuldum bir oglum var ikinciyi istiyorduk. Oncesinde de hic denemedik cocugumuz oluyor mu diye. O ay denedik ve hemen oldu. Kaliteli tek bir yunurta ile bile hamile kalinabiliyor. Ballar macunlar cok etkili oluyormus canim dene bence sende. Biz esimle birlikte proceive kullandik o ay oldu yani.

Kizlar selam, karin kramplarim icin doktor bana magnezyum yazdi magnorm diye. Ama ben suya katilan ilaclari icemiyorum kusuyorum soylemesi ayip. Hap seklinde magnezyum takviyesi alan var mi icinizde

Ananas mı??? Geçen bayaa bir yedim tek başıma ayrıca bugünde eşime kefir aldırdım probiyotik olsun tuvalet sıkıntısına yardımcı olsun diye. Şaka gibi😖 yapmamam gereken herşeyi yapmışım yaa. Benim bildiklerim bitki çayı hurma kekik sosis salam sucuk sakatat. Daha neler var acaba😨😨
Ananas gebelikte tuketilmesi cok faydali olan bir meyve canim. Ananas yedigin zaman normal ictigin sudan daha fazla su bebege gidiyormus.

Benim bir iki gun surdu. Ama bir arkadasimin 45 gun surmustu. Heyet raporu vermislerdi riskli gebelik oldugu icin. Benimde distan kanama olmadi ama rahimde kanama 1 ay surdu. Cok sukur cuma doktora gittim kanamam bitmis

Sata göre dün 10+3, ultrasona göre 9+4 gebeyim. Dün kanamam oldu, bir gece hastanede yattım. Progestan başlandı 200 mglık günde üç kez içeceğim. Var mı benzer durumda olanınız?
Ben 1,5 aydir progestan kullaniyorum ama doktorum fitil olarak kullanmami soyledi. Icince cok sersemlik uykusuzluk halsizlik bulanti gibi yan etkileri oluyormus ki bu belirtileri icmedigim halde gebelik belirtileri olarak yasiyorum bi de icsem ne olacak demekki 🤦‍♀️

Kızlar merhaba, cildimde aşırı kuruluk ve buna bağlı kaşıntı var şöyle güzel ve hamileler için bir vücut losyonu var mı ya da krem ya da yağ 😮‍💨
Bio-oil catlama lekelenme gibi sorunlari onleyici, nemlendirici ve gebelikte kullanilabilecek bir urun. Ben sadece bio-oil kullaniyorum bir oncekindede oyle yapmistim cok catlamalarim olmadi cok sukur

X