- 26 Ocak 2023
- 180
- 154
- 18
- 30
Vajinal mi karından mi gözükür acaba. İnşallah kese oluşmuşturMerhaba
Şimdi kese gözükür
Ama 1 hafta daha beklerseniz kalp atışında duyulur
Benim doktorum öyle dedi yani

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vajinal mi karından mi gözükür acaba. İnşallah kese oluşmuşturMerhaba
Şimdi kese gözükür
Ama 1 hafta daha beklerseniz kalp atışında duyulur
Benim doktorum öyle dedi yani
Karın ultrasonunda mi göründü. En son perşembe beta 1200 du benim. Siz kaçta gördünüzBenim de 5+0 bugün. Çarşamba günü keseyi görmüştük biz. Bence riske atmayın bekletmeden gidin.
Lekelenme ben de de oldu burda bir çok kişide de oldu ama git ihmal etme baksın ilaç istirahat bir şey önerir. Sen de yat çok su iç dikkat et ne olur ne olmaz28 ocak adet günümdü o günden beri kahverengi akintilar geliyor ara ara sorun bu bilmiyorum o yüzden gitsem mi diye düşündüm.
Haftasonu olabildiğince yattım dinlendim ama yarın işe gitmem gerek. Bu hafta için randevu alayim en iyisiLekelenme ben de de oldu burda bir çok kişide de oldu ama git ihmal etme baksın ilaç istirahat bir şey önerir. Sen de yat çok su iç dikkat et ne olur ne olmaz![]()
Rapor da alabilirsen al mutlaka canım bu haftalar önemli..Haftasonu olabildiğince yattım dinlendim ama yarın işe gitmem gerek. Bu hafta için randevu alayim en iyisi
Allah'ın izniyle olmamıştır inşallah. Yapman gereken benim gibi sadece uzanıp dinlenmek. Ne eğiliyorum, ne birsey almak için uzanıyorum, yiyorum bol su içip uzanıyorum. 2 saatte bir 5 dk evin içinde yürüyüş yapıyorum harici hiçbir şey yapmıyorum.Teşekkür ederim
Aminnama benimki lekeden öte kanama oldu
İğneden sonra kahverengiye döndüde inşallah birşey olmamıştır
Benim 5+0 da görüldü canımMerhaba. Bugün bende 5+0 haftayim.kese sizde ne zaman görüldü acaba. Bu hafta gitsem mi erken mi bilemiyorum.
Teşekkür ederim. Olmadi o şekilde yapayımRapor da alabilirsen al mutlaka canım bu haftalar önemli..
Karın ultrasonuyla mi canm vajinal mi göründü. Vajinal korkuyorum biraz ama yapılması lazımsa mecbur tabiBenim 5+0 da görüldü canım
Karından canımKarın ultrasonuyla mi canm vajinal mi göründü. Vajinal korkuyorum biraz ama yapılması lazımsa mecbur tabi
Çarşamba 1338di karından görüldü. Cihazdan cihaza değişiklik gösterebiliyor ama.Karın ultrasonunda mi göründü. En son perşembe beta 1200 du benim. Siz kaçta gördünüz
Bu ilacın yapısı yağlı olduğu için uygulaması zor hemşirelerle alakalı değil bende çok kullandım aynı şeyler bende de oldu ilaç emilmiştir inş sıkıntı yapmayınKızlar bir şey soracağım. Aranızda hemşire olan ya da bilgisi olan var mı bilmiyorum ama benim progestan ve Prolüton iğneler yüzünden kalçamda beze ve morluklar oluştu kaskatı kaldı orada. İlaçlar çok yağlı zor gidiyor diyor hemşireler hep. Acaba hemşireler mi yanlış uyguluyor yoksa her gün vurulduğum için mi böyle oldu? Acaba ilaçlar dağılıyor mu o katı bezelerden sonra şüphe oluştu fayda etmiyor mu acaba diye..
Ben hemşireyim proluton yağlıdır yakar iğneyi olduktan sonra ara ara elinizle iğne yapılan yeri ovalayın boyle dağılsın iyice ama cok normal. Buz uygulayabilirsiniz cok rahatsız olursanız ama merak ettiğim neden her gün yaptırıyorsunuz? Bir iğne bir haftalık depoyu doldurur fazlası atılır zaten max 3gunde 1 verirler onu da annenin içi rahatlasın diye normali haftada 1dir.Kızlar bir şey soracağım. Aranızda hemşire olan ya da bilgisi olan var mı bilmiyorum ama benim progestan ve Prolüton iğneler yüzünden kalçamda beze ve morluklar oluştu kaskatı kaldı orada. İlaçlar çok yağlı zor gidiyor diyor hemşireler hep. Acaba hemşireler mi yanlış uyguluyor yoksa her gün vurulduğum için mi böyle oldu? Acaba ilaçlar dağılıyor mu o katı bezelerden sonra şüphe oluştu fayda etmiyor mu acaba diye..
merhaba canım ben hemşireyim evde kendim yapıyorum iğnemi, ilaçlar yağlı olduğu için elinde ısıtırsan daha rahat ilerler ve iğnenin yavaş yapılması lazım , pistonu bile zor oynatıyor o derece yağlı, iğneyi hemşireye vermeden önce elinde ovala ısıt öyle ver ve yavaş yapmasını söyle, vurulduktan sonra da ovalama sakın akşamı falan ovalayabilirsin , sadece pamuğu 10 sn bastır yeterliKızlar bir şey soracağım. Aranızda hemşire olan ya da bilgisi olan var mı bilmiyorum ama benim progestan ve Prolüton iğneler yüzünden kalçamda beze ve morluklar oluştu kaskatı kaldı orada. İlaçlar çok yağlı zor gidiyor diyor hemşireler hep. Acaba hemşireler mi yanlış uyguluyor yoksa her gün vurulduğum için mi böyle oldu? Acaba ilaçlar dağılıyor mu o katı bezelerden sonra şüphe oluştu fayda etmiyor mu acaba diye..
pruluton haftada 1 dozu yeterli ama progestan 50 mg mesela, ben her gün 1 amp oluyorum, dönüşümlü yapıyorum, bunun üstüne bi de pruloton vurulan var , herkesin tedavisi farklıBen hemşireyim proluton yağlıdır yakar iğneyi olduktan sonra ara ara elinizle iğne yapılan yeri ovalayın boyle dağılsın iyice ama cok normal. Buz uygulayabilirsiniz cok rahatsız olursanız ama merak ettiğim neden her gün yaptırıyorsunuz? Bir iğne bir haftalık depoyu doldurur fazlası atılır zaten max 3gunde 1 verirler onu da annenin içi rahatlasın diye normali haftada 1dir.
Teşekkür ederim bayağı kötü olmuştu buzu deneyeyim..Ben hemşireyim proluton yağlıdır yakar iğneyi olduktan sonra ara ara elinizle iğne yapılan yeri ovalayın boyle dağılsın iyice ama cok normal. Buz uygulayabilirsiniz cok rahatsız olursanız ama merak ettiğim neden her gün yaptırıyorsunuz? Bir iğne bir haftalık depoyu doldurur fazlası atılır zaten max 3gunde 1 verirler onu da annenin içi rahatlasın diye normali haftada 1dir.
Gözler mi çekikbenimde gözlerim çekik baya eşimde gözleri çekik olsun diye çok hevesliyor bakalım nasıl olacak
![]()
Ya bu bilgi bayağı iyi oldu çünkü bir hemşire çok yavaş vurmuştu o hiç yakmadı mesela orda anladım bir şeyler yanlış gidiyor diye ama soramadım da. Çok teşekkür ederimmerhaba canım ben hemşireyim evde kendim yapıyorum iğnemi, ilaçlar yağlı olduğu için elinde ısıtırsan daha rahat ilerler ve iğnenin yavaş yapılması lazım , pistonu bile zor oynatıyor o derece yağlı, iğneyi hemşireye vermeden önce elinde ovala ısıt öyle ver ve yavaş yapmasını söyle, vurulduktan sonra da ovalama sakın akşamı falan ovalayabilirsin , sadece pamuğu 10 sn bastır yeterli
Bütün annelerin isteği tabiiayy inşallaahhhbende bana benzesin istiyorum ya da benim tarafa
![]()
rica ederimYa bu bilgi bayağı iyi oldu çünkü bir hemşire çok yavaş vurmuştu o hiç yakmadı mesela orda anladım bir şeyler yanlış gidiyor diye ama soramadım da. Çok teşekkür ederim![]()