2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
rica ederim 🌺 istesende hızlı gönderemiyorsun çok yağlı pistonu oynatmıyor dediğim gibi, ama bazen aceleyle basıyor cağnım hemşireler 😁
Bana baya hızlı basıyorlar hem gitmiyor diyorlar hem de hızlıca bastırmaya çalışıyorlar 🤷🏻‍♀️ neyse bu verdiğiniz bilgiyi söyleyip doktor böyle yapın dedi diyeceğim 🤭🤭

Bana baya hızlı basıyorlar hem gitmiyor diyorlar hem de hızlıca bastırmaya çalışıyorlar 🤷🏻‍♀️ neyse bu verdiğiniz bilgiyi söyleyip doktor böyle yapın dedi diyeceğim 🤭🤭
aynen öyle deyin 😁 ben kendim yaptığım için kıyamıyorum kendime çok yavaş gönderiyorum hiç ağrısı olmuyor ama bir kaç saat sonra gösteriyor ağrısını ona da yapacak bişey yok

Kızlar merhaba, cildimde aşırı kuruluk ve buna bağlı kaşıntı var şöyle güzel ve hamileler için bir vücut losyonu var mı ya da krem ya da yağ 😮‍💨

Teşekkür ederim bayağı kötü olmuştu buzu deneyeyim.. 🌸Gün içerisinde 1 - 2 defa pembe lekelenmem oluyor 10 gündür o yüzden verdi salıdan sonra bir gün vurulup bir gün vurulmayacağım ama şu anlık hergün progestan 50 mg,, 5 gün de 1 Prolüton depot vuruluyorum. Bilmiyorum ki detayını.
Tamam ben Progestan i ampul olarak aldığınızı dusunmedim vajinal veya hap olarak aliyorsunuzdur dedim. O normal zaten pruluton u da 5 günde 1 vermişler o ideal normal. Biraz disimizi sıkıcaz💕

pruluton haftada 1 dozu yeterli ama progestan 50 mg mesela, ben her gün 1 amp oluyorum, dönüşümlü yapıyorum, bunun üstüne bi de pruloton vurulan var , herkesin tedavisi farklı
Anladım ben yanlış anlamışım burada progestan i genelde oral veya vajinal veriyorlar ya öyle sandım. Size de geçmiş olsun şifa olsun inşallah 💕

Ben onu da beceremiyorum 😬 eşim yapıyor sağ olsun. Ama bazı yaptığı yerler morarıyor sebebini anlayamadık 🤷🏻‍♀️
havasını alın onu da çok yavaş uygulayın, benimde daha en başta iki yer morardı 1.5 aydır kullanıyorum daha yeni yeni geçti bu yöntemle bir daha morarma olmadı, havasını alır yavaş uygularsanız oda morarma yapmayacaktır 💕

havasını alın onu da çok yavaş uygulayın, benimde daha en başta iki yer morardı 1.5 aydır kullanıyorum daha yeni yeni geçti bu yöntemle bir daha morarma olmadı, havasını alır yavaş uygularsanız oda morarma yapmayacaktır 💕
Teşekkürler 🙏🏻 dikkat ediyoruz aslında ama bazen morarma oluyor bazen olmuyor. Sağlıklı ilerlesin de gözüme gelmiyor morluklar 😌

Sata göre dün 10+3, ultrasona göre 9+4 gebeyim. Dün kanamam oldu, bir gece hastanede yattım. Progestan başlandı 200 mglık günde üç kez içeceğim. Var mı benzer durumda olanınız?

Kızlar merhaba, cildimde aşırı kuruluk ve buna bağlı kaşıntı var şöyle güzel ve hamileler için bir vücut losyonu var mı ya da krem ya da yağ 😮‍💨
Benimde aşiri kuruluk sikintim var. Özellikle kol ve ayakalarda kaşinti var. Ellerimde yariklar oluşmaya başladi hatta. Ben organik hindistan cevizi yaği aldim, göbeğime ve kasinti olan yerleri nemlendirmek icin kullaniyorum. Diger krem ve losyonlari kullanmak istemiyorum.

Tamam ben Progestan i ampul olarak aldığınızı dusunmedim vajinal veya hap olarak aliyorsunuzdur dedim. O normal zaten pruluton u da 5 günde 1 vermişler o ideal normal. Biraz disimizi sıkıcaz💕
Evet yeter ki sağlıkla olsun da sokacağız ne yapalım 🤷🏻‍♀️ bir de akşamları da progestan. Fitil alıyorum 2 tane 🙈

X