• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Umarım bebeğim değildir. Suan kötü hissediyorum. Kanamam yok. 6+2 c.tesi kalp atışı için gidecektim. Yarın sabah duruyor mu diye öğrenmek için gideceğim
Screenshot_20230206_204121_Gallery.webp

Kızlar iyi akşamlar. Bende 8+2 haftalık hamileyim. Âdet zamanım geldi. Kahverengi açık pembe gibi lekelenmelerim olmaya başladı. Farklı doktorlara da gittim. Kalp atışı var bebek büyüyor. Kanama alanı vs yok. Ama lekelenme oluyor. Sadece ilişki yasak dediler. Böyle bir durum yaşayan var mı?

Kızlar iyi akşamlar. Bende 8+2 haftalık hamileyim. Âdet zamanım geldi. Kahverengi açık pembe gibi lekelenmelerim olmaya başladı. Farklı doktorlara da gittim. Kalp atışı var bebek büyüyor. Kanama alanı vs yok. Ama lekelenme oluyor. Sadece ilişki yasak dediler. Böyle bir durum yaşayan var mı?
Evet benim de adet dönemim de pembe lekelerim oldu hala daha az miktarda var. Stres yapma olabildiğince yat ve çok su iç canım🌸

Evet benim de adet dönemim de pembe lekelerim oldu hala daha az miktarda var. Stres yapma olabildiğince yat ve çok su iç canım🌸
Çalışıyorum 4 gündür evdeyim. Çarşamba iş başı yapacağım. Aslında rapor mu alsam dedim geri emin olamadım. Acaba ilerleyen zamanlarda mı lazım olur dedim. Bilemedim napacağımı

Çalışıyorum 4 gündür evdeyim. Çarşamba iş başı yapacağım. Aslında rapor mu alsam dedim geri emin olamadım. Acaba ilerleyen zamanlarda mı lazım olur dedim. Bilemedim napacağımı
Ben de çalışıyorum doktor direk ben söylemeden verdi siz de yarın bi görün bebeğinizi imkanınız varsa alın bence ihmal etmeyin..

Günaydın kızlar nasılsınız ben deprem olaylarından dolayı kendimi çok kötü hissediyorum elimden bişey gelmiyor sadece üzülüyorum Allahım hepsinin yardımcısı olsun bu sıkıntının acının tarifi yok malesef 🥺
Bende öyleyim canım, resmen kahroldum dünden beri ruh gibi geziyorum. Keşke elimizden birşey gelse birşeyler yapabilsek. Allah herkesin yardımcısı olsun 🤲

Bende bu sabah yaşadım. Açık kahverengi özellikle lavabodan sonra peçeteye geliyor doktora gittin normal dedi ama progesteron fitil kullanıyordum bırakmıştım tekrar başla her ihtimale karşı dedi.

Günaydın kızlar nasılsınız ben deprem olaylarından dolayı kendimi çok kötü hissediyorum elimden bişey gelmiyor sadece üzülüyorum Allahım hepsinin yardımcısı olsun bu sıkıntının acının tarifi yok malesef 🥺
Bende çok kötüyüm canım akrabalarim var hep deprem bölgelerinde, Elim yureğimde hiç iyi değilim bebek için stres yapmim diyoeum ama ćok zor 😩Allahım yardım et

Az çok demeden el uzatalim

Eklentiler

• Screenshot_2023-02-07-16-48-11-70_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7.webp
    Screenshot_2023-02-07-16-48-11-70_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 50
  • Screenshot_2023-02-07-16-48-11-70_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7.webp
    Screenshot_2023-02-07-16-48-11-70_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 39
Kizlar gebelikte kanal tedavisi yaptiran var mi. Mevcut kanal tedavili disim zonk zonk bir halde. Doktor kanal tedavisini yenilememiz gerek dedi. Kadin dogumcum da yarin gel bir bakalim duruma dedi. Icinizde boyle bir durum yasayan oldu mu?

Kizlar gebelikte kanal tedavisi yaptiran var mi. Mevcut kanal tedavili disim zonk zonk bir halde. Doktor kanal tedavisini yenilememiz gerek dedi. Kadin dogumcum da yarin gel bir bakalim duruma dedi. Icinizde boyle bir durum yasayan oldu mu?
Ben hamile olduğumu öğrenmeden birkaç gün önce yaptırdım. O zaman 4 haftalıktı diş doktorum sorun olmaz demişti ama yine de çok korktum bebeğe bir şey olur diye. En iyisini kadın doğum doktoru bilir.

Back
X