2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Doktorum 6'dan sonra duyulabilir dedi ama daha bezelye tanesi kadar değilken nasıl olacak çok heyecanliyim🤗🤭🥰 bende 11 şubatta gideceğim 7+0 da duymayı umuyorum ALLAH'in izniyle insallah
7 de gidersen garanti olur inşallah canım, hepimiz duyarız umarım güzellikle sağlıkla gelsinler ☺️🌸 10 şubat benimde hadi peş peşe güzel haberler verelim 🙏😄

5+1 çok erken mümkün değil, bebek bile çok zor görülür , aslında kalp atışı başlıyor ama ultrasondan duyulacak kadar değil, 6.haftalarda iyi cihazlarda duyulabilir , devlet hastanelerinde karından bile zor duyulur hatta duyulamayabilir vajinal bakarlar
Değil mi mercimek tanesi kadar zaten ☺️vajinal da baktırmam ya beklerim napim 🌸 keseyi görduk zaten ve içinde çok flu yapılar 👍

Kesinlikle cihazla alakası vardır. 6+3te özelde bebeğide kalp atışını da duydum şükürler olsun. 1 gün sonra devlete gittim orda sadece keseyi gördü doktor 🤷🏻‍♀️
Bende özele gidiyorum kuzu iyi bir hastane hatta, cuma belli olacak cihaz mı eski bebiş mi küçuk, yani şunu dese de olur mesela, kalp atışı var görüyorum ama şuan dinletemiyorum ✨🤌 duyarız umarım, sağlıklı olsunlar da 🌸😁🙏

Bu arada hamile olmakla ilgili olduğunu düşündüğüm bir durum, uyuyamıyorum 🙄 normalde hiç zorlanmadan çok rahat uyurum, hiç kızımda da böyle bir durum yaşamadım evde herkes uyuyor ben geziyorum 🥲

Bu arada hamile olmakla ilgili olduğunu düşündüğüm bir durum, uyuyamıyorum 🙄 normalde hiç zorlanmadan çok rahat uyurum, hiç kızımda da böyle bir durum yaşamadım evde herkes uyuyor ben geziyorum 🥲
Bende de vardı senin haftalarında canım şimdi de gündüz sürekli uyuyorum uyku düzeni kalmadı 🤣

Kızla herkese merhaba, bende bugün tam 8+0ım. 6+5 iken özel hastaneye gitmiştik keseyi gördük ama kalp atışını duyamadık(vajinal ultrasonda bile duyulmadı) Doktorum 1 hafta sonra gel duyarız dedi ama sadece kalp atışı için özele gitmek istemedim. Yarın tıp fakültesinde randevum var 8+1 olacağım. Sizce artık duyabilir miyim kalp atışını? Duyamadıkça tedirginliğim artıyor.

Kızla herkese merhaba, bende bugün tam 8+0ım. 6+5 iken özel hastaneye gitmiştik keseyi gördük ama kalp atışını duyamadık(vajinal ultrasonda bile duyulmadı) Doktorum 1 hafta sonra gel duyarız dedi ama sadece kalp atışı için özele gitmek istemedim. Yarın tıp fakültesinde randevum var 8+1 olacağım. Sizce artık duyabilir miyim kalp atışını? Duyamadıkça tedirginliğim artıyor.
Canım Allah’ın izniyle duyarsın inşallah 🙏 bazen bebeğin konumundan dolayı ilerleyen haftalarda duyanlar oluyormuş Ağustos annelerinde görmüştüm

Güzel haberlerini yarın bekliyoruz yarın duyman lazım kuzum belki geç döllenme olmuştur inşallah herşey güzel olacak

Selam eylül anneleri 💐 bulantılar ne durumda iştahınız açıkmı ben hiç kilo almadım iştah sıfır bulantılar devam :KK53:

Selam eylül anneleri 💐 bulantılar ne durumda iştahınız açıkmı ben hiç kilo almadım iştah sıfır bulantılar devam :KK53:
selam canım 🌸 benim bulantı gece başlıyor, uykuda bile rahat bırakmıyor sağa sola dönmek işkence oluyor midem hareketlendiği anda bulantım başlıyor bu gece kabus gibiydi benim için ve bunun sebebi de aç olmam, midem kazınıyordu tuttum kendimi bişey yemedim, yemeyince de böyle oluyor, 2 kilo almışım 😬 iştahım çok açık valla ya Allah sonumu hayretsin 😁🙏

selam canım 🌸 benim bulantı gece başlıyor, uykuda bile rahat bırakmıyor sağa sola dönmek işkence oluyor midem hareketlendiği anda bulantım başlıyor bu gece kabus gibiydi benim için ve bunun sebebi de aç olmam, midem kazınıyordu tuttum kendimi bişey yemedim, yemeyince de böyle oluyor, 2 kilo almışım 😬 iştahım çok açık valla ya Allah sonumu hayretsin 😁🙏
Doktora söyledim iştahım yok bulantı kusma var bişey olmaz bebek üç ay anneden besleniyor kilo vermediğin sürece problem olmaz dedi bende gecen ay bir kilo vermiştim hiç beslenemiyorum valla gün boyu bulantı ve öğürme oluyo Allah'ım herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah 🙏

Selam bu hafta benim bulantı zirvede dün gece kabus gibiydi hiçbişe yiyemiyorum bulantıdan dolayı. İştahım var aslında ama midem almıyor. Bu sabah daha iyiydim bişeler yiyebildim inşaallah geçer midem acıyor artık 🙁

X