Merhaba canım hoşgeldin inşallah bu kez bebişini sağlıkla kucağına alırsın canım ben 5+4 de keseyi gördüm kalp atışı için haftaya gideceğim bakalım bende tecrübesizim böyle böyle tecrübe edineceğinizKızlar selam Allah isteyen herkese sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsinBen geçen yıl kimyasal gebelik geçirmiştim. Şimdi hamileyim 4 hafta 3 günlük. 31 ocakta kontrole gideceğim kese görünüyor mu 5 haftalıkken? kalp atışı ne zaman duyulur? İlk bebeğim olacak nasip olursa, tecrübesizim sizlerin tecrübelerinden faydalanmak istiyorum.
İnşallah sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürlü olsunlar, sağlıkla kucağımıza alalımMerhaba canım hoşgeldin inşallah bu kez bebişini sağlıkla kucağına alırsın canım ben 5+4 de keseyi gördüm kalp atışı için haftaya gideceğim bakalım bende tecrübesizim böyle böyle tecrübe edineceğiniz
evet normalAyrıca inanılmaz bir göğüs hassasiyetim var normal mi bu? Dokunamıyorum bile
Valla bilmiyorum ki araştırdığım kadarıyla en garantisi o ama ücretlerde ortada bakalım doktor ne diyecekSendemi yapcan fetal dna
Yanıtınız için çok teşekkür ederim, ben henüz o tahlilleri yaptırmadım. Kaçıncı haftada istiyorlar acaba? O zaman tedbiren artık ben de temizlemem. Peki kedi öpmenin bi zararı olabilir mi, umarım yoktur
Valla bende öpmeden duramıyorum. Ayaklarını öpmemeye dikkat ediyorum ama. Eşim kızıyor öpme artık ayaklarıyla kafasına da değiyor diye de:) evdekilerde olsa zaten tox. M pozitif olur diye düşünüyorumBen öpmeden duramıyorumbu arada 7+4 te doktor bu testleri yaptırdı bana
Valla bende öpmeden duramıyorum. Ayaklarını öpmemeye dikkat ediyorum ama. Eşim kızıyor öpme artık ayaklarıyla kafasına da değiyor diye de:) evdekilerde olsa zaten tox. M pozitif olur diye düşünüyorum
Anladımm, benim daha var demek ki o testlere. Çok teşekkür ederim yanıtlarınız içinBen öpmeden duramıyorumbu arada 7+4 te doktor bu testleri yaptırdı bana
Bulantı için ilaç vs kullanıyor musun doktoruna danış verir belki.gecenin bu saatinde mide bulantısı denen illet yüzünden uyandım kramp giriyor artık yemek u
yiyemediğim için ne zormuş arkadaş ayno durumda olan varmı acaba
hafta geçtikçe dahada artıyor gibiBende ilaç almıyorum ama mide kötü oğlumda hiç böyle olmamıştı sabah kusardım gün boyu rahattım bunda ise gün boyunca bulantı yaşıyorum ilginç gerçekten sağlıklı olsunda çekiyoruz işte bir şekilde
Canım benim doktor işk kontrolde hepsini yaptı dire5ik 5 haftalıktıkAnladımm, benim daha var demek ki o testlere. Çok teşekkür ederim yanıtlarınız için
Ekledim sizi de hoş geldinizNewMamaa merhaba beni de ekler misiniz tabloya
22 yaşındayım
İlk gebeliğim
25.11.2022 sat
Tahmini doğum tarihi 1.09.2023
İstanbul