2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kızlar selam Allah isteyen herkese sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin Ben geçen yıl kimyasal gebelik geçirmiştim. Şimdi hamileyim 4 hafta 3 günlük. 31 ocakta kontrole gideceğim kese görünüyor mu 5 haftalıkken? kalp atışı ne zaman duyulur? İlk bebeğim olacak nasip olursa, tecrübesizim sizlerin tecrübelerinden faydalanmak istiyorum.

Merhaba canım hoşgeldin inşallah bu kez bebişini sağlıkla kucağına alırsın canım ben 5+4 de keseyi gördüm kalp atışı için haftaya gideceğim bakalım bende tecrübesizim böyle böyle tecrübe edineceğiniz

İnşallah sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürlü olsunlar, sağlıkla kucağımıza alalım Ben 10 gün yurt dışında olacağım inşallah bir sıkıntı çıkmadan görürüm. İlk haftalar uçak yolculuğu sıkıntı olmuyor sanırım

Ben öpmeden duramıyorum bu arada 7+4 te doktor bu testleri yaptırdı bana
Valla bende öpmeden duramıyorum. Ayaklarını öpmemeye dikkat ediyorum ama. Eşim kızıyor öpme artık ayaklarıyla kafasına da değiyor diye de:) evdekilerde olsa zaten tox. M pozitif olur diye düşünüyorum

Valla bende öpmeden duramıyorum. Ayaklarını öpmemeye dikkat ediyorum ama. Eşim kızıyor öpme artık ayaklarıyla kafasına da değiyor diye de:) evdekilerde olsa zaten tox. M pozitif olur diye düşünüyorum
Ben öpmeden duramıyorum bu arada 7+4 te doktor bu testleri yaptırdı bana
Anladımm, benim daha var demek ki o testlere. Çok teşekkür ederim yanıtlarınız için

gecenin bu saatinde mide bulantısı denen illet yüzünden uyandım kramp giriyor artık yemek u
yiyemediğim için ne zormuş arkadaş ayno durumda olan varmı acaba

gecenin bu saatinde mide bulantısı denen illet yüzünden uyandım kramp giriyor artık yemek u
yiyemediğim için ne zormuş arkadaş ayno durumda olan varmı acaba
Bulantı için ilaç vs kullanıyor musun doktoruna danış verir belki.
5+1 im henüz bulantı başlamadı şükür. Ama kokulara hassasiyet başladı kimsenin almadığı kokuları alıyorum

Merhaba kızlar bende de bulantı falan yok arada bir kasık ağrısı oluyor bide kaşıntı yaşayanınız var mı benim sırtım acayip kaşınıyor doktorada sormayı unuttum haftaya gidince sorarım böyle bir sorun yaşayan var mı daha en başındayım hemen kaşıntı olması enteresan

Bende ilaç almıyorum ama mide kötü oğlumda hiç böyle olmamıştı sabah kusardım gün boyu rahattım bunda ise gün boyunca bulantı yaşıyorum ilginç gerçekten sağlıklı olsunda çekiyoruz işte bir şekilde

hafta geçtikçe dahada artıyor gibi ne yapacağımı şaşırdım

Kızlar merhaba, bende bugün doktora gittim 6+5tim karından ultrason ile keseyi gördük ama kalp atışı için henüz erken dedi doktorum haftaya tekrar gideceğim. Bendede sürekli kasık ağrısı oluyor adet olacak gibi o ağrıların normal olduğunu söyledi doktorum 12. Haftada ise özel kan testleri yapılacakmış. 1 hafta bile beklemek bu kadar zorken 9 ay nasıl geçecek hiç bilmiyorum. Allah hepimize sabır versin

Selam kizlar aralik 2022 annelerinden geliyorum. Henuz herseyin başındasıniz cok guzel olmakla birlikte bazen yorucu bazen stresli bi surec sizi bekliyor.her anin tadini cikartin hamilelik oyle ozel bi donem ki icinde bir can var ve sen buyutuyosun onu stresten uzak dengeli beslenerek ve mümkünse uyuyarak gecirin 9 ay snrasi firtinali geceler varamacim korkutmak degil sadece keyfini cikartin hic bir an geri gelmiyor cunku. Bulantilar igrenmeler mide sorunlari bunlar bile geciyo kucağınıza aldiginiz an bebeğinizin kokusunu sicakligini hissettiginz o an varya iste o herseye deger. Hepinize saglikli sorunsuz bir hamilelik ile birlikte kolay dogumlar diliyorum. Bebislerinizi kucaginiza sag salim sekilde almanizi nasip etsin rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…