2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
gecenin bu saatinde mide bulantısı denen illet yüzünden uyandım kramp giriyor artık yemek u
yiyemediğim için ne zormuş arkadaş ayno durumda olan varmı acaba
Ben de gece uyaniyorum kusuyorum 2 saat falan uyuyamıyorum sabah da ise geliyorum bayılacam kalcam bi gün

Kızlar bugün kontrolü olan var mı? Ben bugün 6 haftalığım ve saat 3 te kontrolüm var çok heyecanlıyım sizler nasılsınız bu heyecanla nasıl başa çıkıyorsunuz hiç bir şeye odaklanamıyorum 😬🙈
Benimde bugün kontrolum var ben doktor odasına girince heyecanlanıyorum kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor malesef yenemiyorum bu durumu

Kızlar bugün kontrolü olan var mı? Ben bugün 6 haftalığım ve saat 3 te kontrolüm var çok heyecanlıyım sizler nasılsınız bu heyecanla nasıl başa çıkıyorsunuz hiç bir şeye odaklanamıyorum 😬🙈

Benimde bugün kontrolum var ben doktor odasına girince heyecanlanıyorum kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor malesef yenemiyorum bu durumu
Kızlar güzel haberlerinizi bekliyoruz, çok güzel geçecek inşallah 🙏

Merhabalar benim son regl tarihim 22 Aralık Salı günü idrar testi yaparak çift çizgiyi gördüm aşırı mutluyum :) Çarşamba kan verdim beta 952 çıktı dün doktora gittim ama daha çok küçük dedi keseyi göremedi sanırım bende Eylül annesi oluyorum :) ama vakit geçmiyor

ben gittim bugün 🤭✋ çok heyecanlıydım bende, içeri aldıkları zaman aşırı heyecan basıyor ve korku, her şey yolunda mı diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum ama çok güzel her şey yolundaymış kalp atışını dinledik gene çok iyi dedi dr ilk defa geçen hafta dinlemiştik orda zaten ben daldım gittin hulyalara 😁 normaldd sata göre 7+4 üm bugün ama hoca geçen haftaki muayenede 6+4 olmam gerekirken 6+2 demişti ki 1 haftayı geçmeyen farklar önemli değilmiş, bugün de önce 7+0 dedi sonra bizimki hareket mi etti nedir 7+2 dedi , 2 farklı usg görüntüsü verdi 😇 2 hafta sonra tekrar çağırdı, sapsalim sağlıkcakla ilerlesin hepimizin inşallah gerisi hiiçç mühim değil 🙏

kızlar benim rahim ters olunca bebiş anca bu kadar görünüyor ☺️ dr um vajinal bakmıyor hiç sanırım 12.haftadan sonra daha iyi olacak

Eklentiler

• 16748255073563957158602830970484.jpg
    16748255073563957158602830970484.jpg
    96,9 KB · Görüntüleme: 97
Merhaba kızlar Allah hepinize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 💜💜💜 ben klomen ovitrella kullandım 3 yumurtam gelişmiş yarın son degerlendirmem sonra beklemede kalacağım. İğne de 5. Günüm. Dua edin umarım bebisim benimledir 💜 bu tedaviyi alıp gebelik oluşan var mi aranız da mutlu hikayeler mutlu ediyor 🥰

Selamm kızlar şimdi çıktım doktordan bugün 7+4 olması gereken embriyo 8+2 çıktı neden 5 gün önden gidiyor acaba sevinemedim nedense crl geçen hafta 7.70 bugün 17.44 çıkmış doktor haftaya gel dedi 12 haftaya kadar haftalık görüşelim dedi
Bu haftalarda değişkenlik gösteriyor sanırım benim de farklı çıktı. kötü düşünme. Galiba güzel dese de biz niye güzel dedi diye stres yapacak kıvamdayız bu ara 🙈

Selamm kızlar şimdi çıktım doktordan bugün 7+4 olması gereken embriyo 8+2 çıktı neden 5 gün önden gidiyor acaba sevinemedim nedense crl geçen hafta 7.70 bugün 17.44 çıkmış doktor haftaya gel dedi 12 haftaya kadar haftalık görüşelim dedi
canım dr um 1 haftalık ileri ya da geride olması sorun değil dedi içini ferah tut annesi , benimde crl hastasına göre uyumlu , bence zaten 8+2 de 1.744 cm olması normal

Bu haftalarda değişkenlik gösteriyor sanırım benim de farklı çıktı. kötü düşünme. Galiba güzel dese de biz niye güzel dedi diye stres yapacak kıvamdayız bu ara 🙈
ben bazen inanamıyorum güzel gittiğine içimde hep bir şüphe acaba bir sorun var benden mi saklıyorlar diyorum 😁 benim kafa gidik bu kadarına da pes 🤭🤦 halbuki sorun olsa çat çat söylüyorlar de mi ama

X