Ben de gece uyaniyorum kusuyorum 2 saat falan uyuyamıyorum sabah da ise geliyorum bayılacam kalcam bi güngecenin bu saatinde mide bulantısı denen illet yüzünden uyandım kramp giriyor artık yemek u
yiyemediğim için ne zormuş arkadaş ayno durumda olan varmı acaba
Benimde bugün kontrolum var ben doktor odasına girince heyecanlanıyorum kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor malesef yenemiyorum bu durumuKızlar bugün kontrolü olan var mı? Ben bugün 6 haftalığım ve saat 3 te kontrolüm var çok heyecanlıyım sizler nasılsınız bu heyecanla nasıl başa çıkıyorsunuz hiç bir şeye odaklanamıyorum
İnşaallah güzel haberlerle döneriz bugün.Benimde bugün kontrolum var ben doktor odasına girince heyecanlanıyorum kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor malesef yenemiyorum bu durumu
Kızlar bugün kontrolü olan var mı? Ben bugün 6 haftalığım ve saat 3 te kontrolüm var çok heyecanlıyım sizler nasılsınız bu heyecanla nasıl başa çıkıyorsunuz hiç bir şeye odaklanamıyorum
Kızlar güzel haberlerinizi bekliyoruz, çok güzel geçecek inşallahBenimde bugün kontrolum var ben doktor odasına girince heyecanlanıyorum kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor malesef yenemiyorum bu durumu
Kalp atışı duyuldu normal kontrole çağırdı kuzum 7+4 bugünİnşaallah güzel haberlerle döneriz bugün.Siz kaç haftalıksınız kese için mi kalp atışı için mi gidiyorsunuz
Sağol canım benim inşallahKızlar güzel haberlerinizi bekliyoruz, çok güzel geçecek inşallah
ben gittim bugünKızlar bugün kontrolü olan var mı? Ben bugün 6 haftalığım ve saat 3 te kontrolüm var çok heyecanlıyım sizler nasılsınız bu heyecanla nasıl başa çıkıyorsunuz hiç bir şeye odaklanamıyorum
senin nasıl geçti canımBenimde bugün kontrolum var ben doktor odasına girince heyecanlanıyorum kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor malesef yenemiyorum bu durumu
Sıra bekliyorum kuuzm başım ağrıyor benimde konsantre olamıyorum inşallah herşey yolunda gidersenin nasıl geçti canım
inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruzSıra bekliyorum kuuzm başım ağrıyor benimde konsantre olamıyorum inşallah herşey yolunda gider
Bu haftalarda değişkenlik gösteriyor sanırım benim de farklı çıktı. kötü düşünme. Galiba güzel dese de biz niye güzel dedi diye stres yapacak kıvamdayız bu araSelamm kızlar şimdi çıktım doktordan bugün 7+4 olması gereken embriyo 8+2 çıktı neden 5 gün önden gidiyor acaba sevinemedim nedense crl geçen hafta 7.70 bugün 17.44 çıkmış doktor haftaya gel dedi 12 haftaya kadar haftalık görüşelim dedi
canım dr um 1 haftalık ileri ya da geride olması sorun değil dedi içini ferah tut annesi , benimde crl hastasına göre uyumlu , bence zaten 8+2 de 1.744 cm olması normalSelamm kızlar şimdi çıktım doktordan bugün 7+4 olması gereken embriyo 8+2 çıktı neden 5 gün önden gidiyor acaba sevinemedim nedense crl geçen hafta 7.70 bugün 17.44 çıkmış doktor haftaya gel dedi 12 haftaya kadar haftalık görüşelim dedi
ben bazen inanamıyorum güzel gittiğine içimde hep bir şüphe acaba bir sorun var benden mi saklıyorlar diyorumBu haftalarda değişkenlik gösteriyor sanırım benim de farklı çıktı. kötü düşünme. Galiba güzel dese de biz niye güzel dedi diye stres yapacak kıvamdayız bu ara
Senin şuan kaç haftalıkcanım dr um 1 haftalık ileri ya da geride olması sorun değil dedi içini ferah tut annesi , benimde crl hastasına göre uyumlu , bence zaten 8+2 de 1.744 cm olması normal