- 1 Şubat 2021
- 3.296
- 3.556
- 28
- Konu Sahibi ananasmango
- #1.921
Ben 23 24 ekim gibi bekliyorum inşallah aksilik çıkmazsa senin de mi öyle Kaçıncı gün embriyosu canım belli miiBizim transferimiz yüksek ihtimal aynı gün olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 23 24 ekim gibi bekliyorum inşallah aksilik çıkmazsa senin de mi öyle Kaçıncı gün embriyosu canım belli miiBizim transferimiz yüksek ihtimal aynı gün olacak
Tunaydinn canım olsun ne guzel uyumussun mis gibi❤
Tünaydınlar kızlarımmm
ayy uyanmışsınız sohbet bile edilmiş geç kaldım sanki
Günaydın ballı çöreğimm biz de seni bekliyorduk
Tünaydınlar kızlarımmm
ayy uyanmışsınız sohbet bile edilmiş geç kaldım sanki
Evet canım benmde 23 ya da 24 diye düşünüyorum ayın 18 inde kontrolüm var. Henüz hangisini transfer edecekleri belli değil ama hemşire yüksek ihtimalle 6. Gün embriyosu transfer edilir bu sefer dedi. 6. Gün iyi kalite 3. Gün iyi kalite iki tane embriyom kaldıBen 23 24 ekim gibi bekliyorum inşallah aksilik çıkmazsa senin de mi öyle Kaçıncı gün embriyosu canım belli mii
Büyük ihtimalle aynı gün transfer olacağız seninleEvet canım benmde 23 ya da 24 diye düşünüyorum ayın 18 inde kontrolüm var. Henüz hangisini transfer edecekleri belli değil ama hemşire yüksek ihtimalle 6. Gün embriyosu transfer edilir bu sefer dedi. 6. Gün iyi kalite 3. Gün iyi kalite iki tane embriyom kaldı
Benim de 19u kontrol benim de 6.gün orta kalite 3 gün iyi kalite embriyolarım var canım daha belli değil hangisi olacak. Rabbim dünyaya sağlıkla gelecek olanı seçtirsin inşallahEvet canım benmde 23 ya da 24 diye düşünüyorum ayın 18 inde kontrolüm var. Henüz hangisini transfer edecekleri belli değil ama hemşire yüksek ihtimalle 6. Gün embriyosu transfer edilir bu sefer dedi. 6. Gün iyi kalite 3. Gün iyi kalite iki tane embriyom kaldı
Aynen minoşum yol beni yormuş bayağı tünaydınlar balımmmTunaydinn canım olsun ne guzel uyumussun mis gibi❤
Günaydınnnnn minnoşumm geldim geldim sohbetimiz daim olsunnnnGünaydın ballı çöreğimm biz de seni bekliyorduk
Yaaaa hadi inşallah güzel haberlerle birbirimzii haberdar edelim mutlakaBüyük ihtimalle aynı gün transfer olacağız seninle
ikna olmuyor değilim şu an
Aminnn inşallah ikimizinde aynı kalmış embriyoları da 3 ve 6. Gün bebeğim 3. Gün embriyosuydu benm. Sonrasında bir transfer daha oldum o da 3 tü tutmadı. Bakalım şimdi hangisi transfer edilirse işte. Tamamen nasipBenim de 19u kontrol benim de 6.gün orta kalite 3 gün iyi kalite embriyolarım var canım daha belli değil hangisi olacak. Rabbim dünyaya sağlıkla gelecek olanı seçtirsin inşallah
O zaman hiç bulaşmasam mıCanım benmde 3. Gün çift embriyoydu 10. Gün kanda 167 çıktı sonra saklamak için kaset testlerden alıp yaptım. Çok çok koyu değildi hala, hafif koyuydu sadece. 3. Gün embriyosu testte biraz geç çıkıyor
Hadi kalk yapikna olmuyor değilim şu an
Bilemedim çok heyecanlıO zaman hiç bulaşmasam mı
Beybisi ben karışmıyorum. Sen ne zaman uygun görürsen o zaman yaparsın. İnşallah çift çizgi görürüz.ikna olmuyor değilim şu an
Ayyy cok az kaldi kuzucummmBende dün hemşireyle yazışmıştım.
Bana 2 ekim ilk kontrolden sonra 19.gün transfer olur dedi oda 21 ekime geliyor yarın muhtemelen belli olacak
Kacinci gun embriyosu canımGünaydın kızlar bugün benim transfer sonrası 6. Günüm erken gebelik testi yaptım gene çıkmadı sizce morelimi bozmalımıyım .
5. Gün canımKacinci gun embriyosu canım