2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

hi-love.gif

Tünaydınlar kızlarımmm🥰🥰🥰
ayy uyanmışsınız sohbet bile edilmiş🫠 geç kaldım sanki 😄
Tunaydinn canım olsun ne guzel uyumussun mis gibi🥰🥰

Ben 23 24 ekim gibi bekliyorum inşallah aksilik çıkmazsa senin de mi öyle 🥰 Kaçıncı gün embriyosu canım belli mii
Evet canım benmde 23 ya da 24 diye düşünüyorum 🤭 ayın 18 inde kontrolüm var. Henüz hangisini transfer edecekleri belli değil ama hemşire yüksek ihtimalle 6. Gün embriyosu transfer edilir bu sefer dedi. 6. Gün iyi kalite 3. Gün iyi kalite iki tane embriyom kaldı

Evet canım benmde 23 ya da 24 diye düşünüyorum 🤭 ayın 18 inde kontrolüm var. Henüz hangisini transfer edecekleri belli değil ama hemşire yüksek ihtimalle 6. Gün embriyosu transfer edilir bu sefer dedi. 6. Gün iyi kalite 3. Gün iyi kalite iki tane embriyom kaldı
Büyük ihtimalle aynı gün transfer olacağız seninle

Benim de 19u kontrol benim de 6.gün orta kalite 3 gün iyi kalite embriyolarım var canım daha belli değil hangisi olacak. Rabbim dünyaya sağlıkla gelecek olanı seçtirsin inşallah😇

Benim de 19u kontrol benim de 6.gün orta kalite 3 gün iyi kalite embriyolarım var canım daha belli değil hangisi olacak. Rabbim dünyaya sağlıkla gelecek olanı seçtirsin inşallah😇
Aminnn inşallah 🥰 ikimizinde aynı kalmış embriyoları da 3 ve 6. Gün 🤗 bebeğim 3. Gün embriyosuydu benm. Sonrasında bir transfer daha oldum o da 3 tü tutmadı. Bakalım şimdi hangisi transfer edilirse işte. Tamamen nasip

Günaydın kızlar bugün benim transfer sonrası 6. Günüm erken gebelik testi yaptım gene çıkmadı sizce morelimi bozmalımıyım .

X