2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Mesaj attım ama hala dönmediler herhalde pazar olunca telefonları falan mı kapalı artık bilmiyorum 😭😭😭 pozitif diye o kadar sevinmiştim ki tüm hevesim kursağımda kaldı 😭😭
Üzülme diyeceğim ama biliyorum boşuna. Bu durumu yaşamış biri olarak seni anlıyorum. Rabb'imin hikmetinden sual olunmaz. Belki bu senin için daha hayırlıdır ya da olsaydı engelli olacaktı. Bununla sınav olunmakta zordur. Çok dua et sabır dile Allah tan . İnşallah her şey daha güzel olur .Allah yardımcın olsun canım

Maşallah Rabb'im bağışlasın size. İnşallah hepimizin tutar da bu stresimiz biter🤲😊
İnşallah canım amin 🤲 gerçekten çok zor ve strestli bir süreç. Hamile kalınca da bitmiyor, o zamanda sağ salim alabilecek miyim kucağıma derdi başlıyor. Ve ben 9 ay boyunca kan sulandırıcı kullandım karnımdan iğne yaptım mosmordu artık 🥲 hala saklıyorum evde iğneler ordusu var resmen

Biri daha bekledi eğer bekleyenlerin hepsi pozitif çıkarsa o gazla bende kan testini beklerim. Totem yaparım 😅
Bende ilk bebişimde kanı bekledm test hiç yapmadım dayandım. 10. Gün kan verdm 3. Gün embriyosunda 167 çıkmıştı. İkinci transferimde sabredemedm evde erken gebelik yaptım 8. Gün negatif çıktı ve zaten negatif sonuçlandı. Şimdi yine totem yapıp direk kan veririm diye düşünüyorum ama işte transfer olduktan sonra rahminde olduğunu bilince insanın içi ılık ılık oluyor kalk test yap diye hahah🤣

Yaa sonuçtan korkuyorum. 3. gün embriyosu için kaçıncı günde yapılır erken gebelik testi
Canım benmde 3. Gün çift embriyoydu 10. Gün kanda 167 çıktı sonra saklamak için kaset testlerden alıp yaptım. Çok çok koyu değildi hala, hafif koyuydu sadece. 3. Gün embriyosu testte biraz geç çıkıyor

hi-love.gif

Tünaydınlar kızlarımmm🥰🥰🥰
ayy uyanmışsınız sohbet bile edilmiş🫠 geç kaldım sanki 😄

X