2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Selam kizlar, Ben de 9 ekimde iki tane 3. Gün embriyosu transferi oldum. Dun 5. Gunumde dayanamayip test yaptim, negatif. En erken hangi gunde gormustunuz pozitif? Degisir mi acaba 😭
Canım bende 9 ekimde transfer oldum 5.gün embriyosu 6. Günüm bugün bende negatif gördüm morelini bozma allahtan ümit kesilmez

Kimyasal olsa doktor söylerdi herhalde bide değerim düzenli artıyordu 10 saatlik yol gittik ertesi gün tekrar baktırdım birden düşmüş değerler bugünde böyle dedi ilaçları kesiyorum 😓
Yol uzun grlmiştir. Üstelik sarsıntı yaşamışsındır. Ondan olabilir. Ama işte cenaze var demişsisziniz

Canim Allah sabirlar versin hepimize. Hic bir degisiklik var mi vucudunda? Insallah yakin zamanda hepimiz guzel haberlerle burayi senlendiririz.
kaşık ağrım var bel ağrım var birde buna ek benim gögüsüm de damar hiç belli olmaz dı şimdi mavi damar belli olmuş meme ucuma kadar gidiyor. Belim bugün çok ağrıyor sadece

Muhtemelen öyle oldu vicdan azabı çekiyorum şimdi kendimizi toparlamayı bekleyeceğiz maddi manevi olarak inşallah tekrar yaşamam böyle bir şey
Canım çok geçmiş olsun kendini suçlama eğer nasip olsaydı ne yaparsan yap devam ederdi inşallah kolaylıkla toparlarsın hem maddi hem manevi

Muhtemelen öyle oldu vicdan azabı çekiyorum şimdi kendimizi toparlamayı bekleyeceğiz maddi manevi olarak inşallah tekrar yaşamam böyle bir şey
Kendini uzme canım rabbim sabir versin inşallah soylemesi zor ama uzulme iste 😔 hem maddi hem manevi kendinizi hazir hissettiginizde tekrar denersiniz kendini suclama sakın😑

Son düzenleme:
X