-
- Konu Sahibi ananasmango
- #1.901
Mesaj attım ama hala dönmediler herhalde pazar olunca telefonları falan mı kapalı artık bilmiyorumYaadoktorla görüştün mü ne dedi
Canım kaçtan kaça düştü değerinMesaj attım ama hala dönmediler herhalde pazar olunca telefonları falan mı kapalı artık bilmiyorumpozitif diye o kadar sevinmiştim ki tüm hevesim kursağımda kaldı
Kalabalığız kuzum çok normalSenin ilk denemen miydi cnm unutuyorum ya
Yaa sonuçtan korkuyorum. 3. gün embriyosu için kaçıncı günde yapılır erken gebelik testiErken gebelik yapsana ben duramıyorum transfer sonrası 4.günde öğrendim ilkini
Üzülme diyeceğim ama biliyorum boşuna. Bu durumu yaşamış biri olarak seni anlıyorum. Rabb'imin hikmetinden sual olunmaz. Belki bu senin için daha hayırlıdır ya da olsaydı engelli olacaktı. Bununla sınav olunmakta zordur. Çok dua et sabır dile Allah tan . İnşallah her şey daha güzel olur .Allah yardımcın olsun canımMesaj attım ama hala dönmediler herhalde pazar olunca telefonları falan mı kapalı artık bilmiyorumpozitif diye o kadar sevinmiştim ki tüm hevesim kursağımda kaldı
Kacinci gundesin suan canımYaa sonuçtan korkuyorum. 3. gün embriyosu için kaçıncı günde yapılır erken gebelik testi
Grubun test uzmanıKacinci gundesin suan canım
Beşinci günüm bugünKacinci gundesin suan canım
Aynen yaKalabalığız kuzum çok normalüçüncü denemem benim. İki tane 3. gün embriyosa
İnşaallah canımAynen yainşallah tutar . Güzel düşün güzel olsun
5.gün embriyosu 4.gün pozitif gördüm yani toplam 9.gün oluyo. Sen kesin olarak 10 günlükken yap yani 7.gün yapsan çıkar artıkYaa sonuçtan korkuyorum. 3. gün embriyosu için kaçıncı günde yapılır erken gebelik testi
Ne demiş demet akalın "Kadere inanırımmm olacakk olacakkk"Aynen yainşallah tutar . Güzel düşün güzel olsun
Beşinci günüm bugün
İnşallah canım aminMaşallah Rabb'im bağışlasın size. İnşallah hepimizin tutar da bu stresimiz biter
Bende ilk bebişimde kanı bekledm test hiç yapmadım dayandım. 10. Gün kan verdm 3. Gün embriyosunda 167 çıkmıştı. İkinci transferimde sabredemedm evde erken gebelik yaptım 8. Gün negatif çıktı ve zaten negatif sonuçlandı. Şimdi yine totem yapıp direk kan veririm diye düşünüyorum ama işte transfer olduktan sonra rahminde olduğunu bilince insanın içi ılık ılık oluyor kalk test yap diye hahahBiri daha bekledi eğer bekleyenlerin hepsi pozitif çıkarsa o gazla bende kan testini beklerim. Totem yaparım
Bizim transferimiz yüksek ihtimal aynı gün olacak4 güncük çünkü erken gebelik testiben Cidden doğru söylüyorsun nasıl geçircez bu süreci hiç bilmiyorum
Canım benmde 3. Gün çift embriyoydu 10. Gün kanda 167 çıktı sonra saklamak için kaset testlerden alıp yaptım. Çok çok koyu değildi hala, hafif koyuydu sadece. 3. Gün embriyosu testte biraz geç çıkıyorYaa sonuçtan korkuyorum. 3. gün embriyosu için kaçıncı günde yapılır erken gebelik testi