2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Bende ilk deneme taze transfer ile hamile kalmıştım. Çift transfer oldu biri tuttu. Şuan bebeğim 1,5 yaşında :) darısı sizin başınıza inşallah 🥰 şimdi kardeş için kolları sıvadık ikinci denemem de negatif sonuç aldım. Şimdi bir kaç ay ara verip yeniden başladım. 18 inde kontrolüm var estrofem kullanıyorm şuan. Benmde yüksek ihtimal 24 ü civarı gibi transfer olur diye tahmin ediyorum eğer kalınlaşmada sorun olmazsa. 3. Gün iyi kalite ve 6. Gün iyi kalite embriyom kaldı. Bakalım hangisini transfer edecekler
Maşallah Rabb'im bağışlasın size. İnşallah hepimizin tutar da bu stresimiz biter🤲😊

Bekleyen ve negatif çıkana denk geldim bu ay ben bu totem riskli 😅 Yaşasın çift çizgiiiii 🤣
Hahhaaa hiç güleceğim yoktu 😆. Bende çift çizgi meraklısıyım da bakalım. O değilde şimdi transferden önce iyi gülüyoruz. Ama transfer olduktan sonra gün gün belirti arayacaz karşılaştırma yapacaz. Gerim gerim gerileyeceğiz.😬

Hahhaaa hiç güleceğim yoktu 😆. Bende çift çizgi meraklısıyım da bakalım. O değilde şimdi transferden önce iyi gülüyoruz. Ama transfer olduktan sonra gün gün belirti arayacaz karşılaştırma yapacaz. Gerim gerim gerileyeceğiz.😬
4 güncük çünkü erken gebelik testi ❤️ ben 😄 Cidden doğru söylüyorsun nasıl geçircez bu süreci hiç bilmiyorum

X