2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

İcim ferahladi canim Allah razi olsun 🙏insallah kavusuruz bebeklerimize
hayırlı olsun işleminiz. inşaallah güzel haberlerle mutluluğunuzu yaşarsınız. transfer sırasında çok sıkışık olmamız isteniyor biliyorsunuz, belki kendinizi sıktıysanız bir kaç damla idrar kaçırmışsınızdır. ben transfer öncesi saat 2de tuvalete çıkmıştım en son. 5.5 'a kadar da yapamadım yalvar yakar sürgü ile yaptım :KK70: bir kaç damla leke görmeniz de çok normal o kadar hassas bir yer ki , işlem görülüyor içeride nede olsa. telaşe kapılmayın içinizi ferah tutun.

Bende de oldu hatta ben daha işlerdeyken doktor kanaman olabilir korkma demişti ama hemen her gün pembe yaşadım bi gece toplu iğne ucu kadar iki kez geldi çok korktum bende aradım normal dedi.ben şöyle yorumladım neticede biraz hasar bırakmış olabilir katater midir nedir. E fitil yolluyorum fazlası geliyo gelirken ordan pembelik getiriyor falan diye yorumladım inşallah doğru yorumdur burdan hepimiz müjde veririz. Gelen sıvı da işlemde rahmi bişeyle siliyorlar o olabilir
Beni hic uyarmadilar boyle kanama falan. Cok sukur anlattiklariniz cok mantikli geldi.rahatladim. sagolun🌸🙏
hayırlı olsun işleminiz. inşaallah güzel haberlerle mutluluğunuzu yaşarsınız. transfer sırasında çok sıkışık olmamız isteniyor biliyorsunuz, belki kendinizi sıktıysanız bir kaç damla idrar kaçırmışsınızdır. ben transfer öncesi saat 2de tuvalete çıkmıştım en son. 5.5 'a kadar da yapamadım yalvar yakar sürgü ile yaptım :KK70: bir kaç damla leke görmeniz de çok normal o kadar hassas bir yer ki , işlem görülüyor içeride nede olsa. telaşe kapılmayın içinizi ferah tutun.
Tesekur ederim. İste ister istemez insan sorgulamadan duramiyor. . İnsallah hepimiz hayirli haberi aliriz 🙏🌸

Veracım aynı çok çok üşüyorum normalde cidden ateş gibi yanan birisiyim ama asla ısınamıyorum durup dururken titreme basıyor. Ve geceden beri de ara ara kasıklarıma ağrı girip gidiyor adet ağrısı gibi
Hayırlara vesiledir inşaallah kuzum. Ben bir de sabah ayrı korktum. Şu mantar olan yer kanamış herhalde sabah sabah onu görünce ne oluyor dedim bir an

inşallahhhh bir iki hafta içerisinde olur diye tahmin ediyorum ayyyyy :)))) acaba çok acır mı iğneler toplama işlemi vs

Yani bana acısız dediler ama 3 ameliyat geçirdim rahim ve yumurtalıklardan onlara rağmen böyle bi ağrı yaşamadım :)
22 yumurta toplandı 7 tanesi 5. güne kadar geldi. Ama çok ağrım oldu 7 günde anca geçti. Arkadaşım toplattı sıfır ağrı yaşadı sanırım değişiyor biraz
anestezi almış mıydınız ondan sonrada çok ağrı oldu mu

anestezi almış mıydınız ondan sonrada çok ağrı oldu mu
Genelde fazla yumurta toplanan hastalarda ağrı çok oluyor diyorlar sonuçta bölgeye daha fazla işlem yapılıyor. Benim ilk iki opu sonrası gayet ağrısızdı. Ama üçüncü opuda gaz sancısı gibi bir ağrı vardı. Karnıma batıp batıp durıyordu. Kuşak falan sardım sıcak tuttum birkaç güne geçti şükür

Genelde fazla yumurta toplanan hastalarda ağrı çok oluyor diyorlar sonuçta bölgeye daha fazla işlem yapılıyor. Benim ilk iki opu sonrası gayet ağrısızdı. Ama üçüncü opuda gaz sancısı gibi bir ağrı vardı. Karnıma batıp batıp durıyordu. Kuşak falan sardım sıcak tuttum birkaç güne geçti şükür
trabzonda mı oldunuz işlemi

X