- 18 Haziran 2019
- 1.175
- 1.583
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #1.681
Canım 10 Ekim de oldu transfer aşırı üşüme ve kasık ağrım var ama kasıkta ara ara ağrıyor. Göğüs arısı da sadece dokununca koltuk ağrıma doğru acı oluyorKızlar 6 ekimde transferim oldu. İlk günler çok fazla kasık ağrısı , göğüs ağrısı falan vardı. Ara ara kasığıma batma tarzı ağrılar giriyordu. Dün geceden beri göğüs ağrım yok. Çok başım ağrıyo ve çok üşüyorum sadece , bunları yaşayan var mı ?
Hadi canım inşallaahh yumurta mı toplanacak?merhaba arkadaşlar bende bugün iğnelerime başlıyorum Allahın izni ile....
Veracım aynı çok çok üşüyorum normalde cidden ateş gibi yanan birisiyim ama asla ısınamıyorum durup dururken titreme basıyor. Ve geceden beri de ara ara kasıklarıma ağrı girip gidiyor adet ağrısı gibiBenim de ayaklarım çok üşüyor. Evde hırkayla dolaşıyorum. Belki çok yatmaktan olabilir hani kan dolaşımı falan. Bende de sabah adet ağrısı gibi bir ağrı vardı
Canım 1 saat mi yattın? Yani ben 5 dakika zor yattım idrar sıkışık olduğu için artık nefes alamıyordum hemen kalktım ve ayrıca doktorlar da hemşireler de 5 dk yatmak yeterli abartmamak lazım ne kadar yatarsan o kadar iyi tutunur diye bir şey bilimsel olarak asla yok sadece ağır spor yapma ve ağır kaldırma dediler. Ben transferin 1. saati dışarıda yemek yiyodum. Ayrıca gelen sıvı da imkansız ki embriyolar olsun o zaten gönderdikleri an ekranda da görüyoruz duruyorlar. Gelen sıvı da ya jeldir yada kateter gibi bir şey sokuluyor rahime onda olan sıvıdır.Gunaydın kizlar. Lutfen gorenler transfer olup gorenler cevap yazin. Cok korkuyorum. Benim transferim dun gerceklesti. 3. Gun 2 emb. Transferden sonra beni yataga aldilar 1 saat yattim. Ama kalktiktan sonra bir sıvı geldi. O an esimde yanimda ve cok panik bir insan oldugu icin soyleyemedim. Eve geldigimde de 6 7 saat sonra lekelenme oldu simdi de cok kucuk lekeler hala geliyor. Bu durumlar normal mi. Birde bogaz agrisida basladı
Canım çalışıyorum aktif olarak transferden hemen 1 gün sonradan itibaren ama aşırı üşüyorum sürekli titriyorum normalde vücut ısım yüksektir üşümem hep elim ayağım yanardıBende çok üşüyorum hatta titriyorum bile bazen bi ara kendimi sıkmaktan bişey olur mu diye dert ettim hareket etmiyorum çok fazla ona yordum
maşallah canım benim 2 katı artması gerekiyor diyor doktorlar gayet güzel artmış günden günebende 4 ekimde transfer oldum5. Gün 29 7. Gün 68 9. Gün 113 değerim çıktı sizde durum ne acaba benim artışım normal mi sizce? Allahım isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah
evet iğneleri kullanıcam 20 mm gelidğinde yumurta toplanacak sonra dondurulucak sonra transfer işlemi olucak çok heyecanlıyımmmmHadi canım inşallaahh yumurta mı toplanacak?
Hadi inşallahh cok cok güzel geçsinnnnevet iğneleri kullanıcam 20 mm gelidğinde yumurta toplanacak sonra dondurulucak sonra transfer işlemi olucak çok heyecanlıyımmmm
inşallahhhh bir iki hafta içerisinde olur diye tahmin ediyorum ayyyyy :)))) acaba çok acır mı iğneler toplama işlemi vsHadi inşallahh cok cok güzel geçsinnnn
İcim ferahladi canim Allah razi olsunCanım 1 saat mi yattın? Yani ben 5 dakika zor yattım idrar sıkışık olduğu için artık nefes alamıyordum hemen kalktım ve ayrıca doktorlar da hemşireler de 5 dk yatmak yeterli abartmamak lazım ne kadar yatarsan o kadar iyi tutunur diye bir şey bilimsel olarak asla yok sadece ağır spor yapma ve ağır kaldırma dediler. Ben transferin 1. saati dışarıda yemek yiyodum. Ayrıca gelen sıvı da imkansız ki embriyolar olsun o zaten gönderdikleri an ekranda da görüyoruz duruyorlar. Gelen sıvı da ya jeldir yada kateter gibi bir şey sokuluyor rahime onda olan sıvıdır.
Testinizin markası neydi acaba bugün almayı planlıyorum da4.Gun yaptigimda tertemiz negatif ti canım testim sonra ilk boyle ogrendim 5.gunumde yarin yapabilirsin sende
Ay herkes üşüyormuş çok şükür ben de öyle çok üşümem normalde ama ısınmak için tatlı falan yiyorum artık o derece.Canım çalışıyorum aktif olarak transferden hemen 1 gün sonradan itibaren ama aşırı üşüyorum sürekli titriyorum normalde vücut ısım yüksektir üşümem hep elim ayağım yanardı
Yani bana acısız dediler ama 3 ameliyat geçirdim rahim ve yumurtalıklardan onlara rağmen böyle bi ağrı yaşamadım :)inşallahhhh bir iki hafta içerisinde olur diye tahmin ediyorum ayyyyy :)))) acaba çok acır mı iğneler toplama işlemi vs
bugün çok kasık ağrım var ama üşüttüm mü diyorum adet sancısı gibiAy herkes üşüyormuş çok şükür ben de öyle çok üşümem normalde ama ısınmak için tatlı falan yiyorum artık o derece.
Bende de oldu hatta ben daha işlerdeyken doktor kanaman olabilir korkma demişti ama hemen her gün pembe yaşadım bi gece toplu iğne ucu kadar iki kez geldi çok korktum bende aradım normal dedi.ben şöyle yorumladım neticede biraz hasar bırakmış olabilir katater midir nedir. E fitil yolluyorum fazlası geliyo gelirken ordan pembelik getiriyor falan diye yorumladım inşallah doğru yorumdur burdan hepimiz müjde veririz. Gelen sıvı da işlemde rahmi bişeyle siliyorlar o olabilirGunaydın kizlar. Lutfen gorenler transfer olup gorenler cevap yazin. Cok korkuyorum. Benim transferim dun gerceklesti. 3. Gun 2 emb. Transferden sonra beni yataga aldilar 1 saat yattim. Ama kalktiktan sonra bir sıvı geldi. O an esimde yanimda ve cok panik bir insan oldugu icin soyleyemedim. Eve geldigimde de 6 7 saat sonra lekelenme oldu simdi de cok kucuk lekeler hala geliyor. Bu durumlar normal mi. Birde bogaz agrisida basladı
Canım benim hiç korkmana gerek yok cidden 1 saat çok iyi yatmşsın diyorum ya Dr. da hemşirelerde üzerine basa basa alakası olmadığını sırf hastaların içi rahat etsin diye yatırdıklarını söyledilerİcim ferahladi canim Allah razi olsuninsallah kavusuruz bebeklerimize
Ben adet olcak gibi şişim oralarda da bi hareketlilik var anlayamadımbugün çok kasık ağrım var ama üşüttüm mü diyorum adet sancısı gibi
beni iğneler çok şişirdi ama ağrı aynı regli olacak gibi bugün başladıı. İnşallah iyi bir şeydirBen adet olcak gibi şişim oralarda da bi hareketlilik var anlayamadım
Gözün aydın olsun rabbim kolaylıkla atlatmayı nasip etsinKızlar merhaba bugün kontrolüm vardı ve perşembe günü transferrrr inşallah