2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Canım 10 Ekim de oldu transfer aşırı üşüme ve kasık ağrım var ama kasıkta ara ara ağrıyor. Göğüs arısı da sadece dokununca koltuk ağrıma doğru acı oluyor

Benim de ayaklarım çok üşüyor. Evde hırkayla dolaşıyorum. Belki çok yatmaktan olabilir hani kan dolaşımı falan. Bende de sabah adet ağrısı gibi bir ağrı vardı
Veracım aynı çok çok üşüyorum normalde cidden ateş gibi yanan birisiyim ama asla ısınamıyorum durup dururken titreme basıyor. Ve geceden beri de ara ara kasıklarıma ağrı girip gidiyor adet ağrısı gibi

Canım 1 saat mi yattın? Yani ben 5 dakika zor yattım idrar sıkışık olduğu için artık nefes alamıyordum hemen kalktım ve ayrıca doktorlar da hemşireler de 5 dk yatmak yeterli abartmamak lazım ne kadar yatarsan o kadar iyi tutunur diye bir şey bilimsel olarak asla yok sadece ağır spor yapma ve ağır kaldırma dediler. Ben transferin 1. saati dışarıda yemek yiyodum. Ayrıca gelen sıvı da imkansız ki embriyolar olsun o zaten gönderdikleri an ekranda da görüyoruz duruyorlar. Gelen sıvı da ya jeldir yada kateter gibi bir şey sokuluyor rahime onda olan sıvıdır.

Bende çok üşüyorum hatta titriyorum bile bazen bi ara kendimi sıkmaktan bişey olur mu diye dert ettim hareket etmiyorum çok fazla ona yordum
Canım çalışıyorum aktif olarak transferden hemen 1 gün sonradan itibaren ama aşırı üşüyorum sürekli titriyorum normalde vücut ısım yüksektir üşümem hep elim ayağım yanardı

bende 4 ekimde transfer oldum 5. Gün 29 7. Gün 68 9. Gün 113 değerim çıktı sizde durum ne acaba benim artışım normal mi sizce? Allahım isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah
maşallah canım benim 2 katı artması gerekiyor diyor doktorlar gayet güzel artmış günden güne

İcim ferahladi canim Allah razi olsun insallah kavusuruz bebeklerimize

Canım çalışıyorum aktif olarak transferden hemen 1 gün sonradan itibaren ama aşırı üşüyorum sürekli titriyorum normalde vücut ısım yüksektir üşümem hep elim ayağım yanardı
Ay herkes üşüyormuş çok şükür ben de öyle çok üşümem normalde ama ısınmak için tatlı falan yiyorum artık o derece.

inşallahhhh bir iki hafta içerisinde olur diye tahmin ediyorum ayyyyy :)))) acaba çok acır mı iğneler toplama işlemi vs
Yani bana acısız dediler ama 3 ameliyat geçirdim rahim ve yumurtalıklardan onlara rağmen böyle bi ağrı yaşamadım :)
22 yumurta toplandı 7 tanesi 5. güne kadar geldi. Ama çok ağrım oldu 7 günde anca geçti. Arkadaşım toplattı sıfır ağrı yaşadı sanırım değişiyor biraz

Bende de oldu hatta ben daha işlerdeyken doktor kanaman olabilir korkma demişti ama hemen her gün pembe yaşadım bi gece toplu iğne ucu kadar iki kez geldi çok korktum bende aradım normal dedi.ben şöyle yorumladım neticede biraz hasar bırakmış olabilir katater midir nedir. E fitil yolluyorum fazlası geliyo gelirken ordan pembelik getiriyor falan diye yorumladım inşallah doğru yorumdur burdan hepimiz müjde veririz. Gelen sıvı da işlemde rahmi bişeyle siliyorlar o olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…