- 17 Mayıs 2023
- 169
- 233
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #1.661
Herkesin tedavisi kendine özel benim mesela transferden sonra sadece aspirin ve prolutex iğne kullaniyorumKızlar benim 23 ü ya transfer doktor o kadar çok ilaç verdi ki normal mi acaba sizde de bu kadar var mı ve hepsi gebelik testine kadar kullanılacak 2 tanesi iğne
Bende protulex iğne progestan dex iğne progestan tablet esterofrm ecopirin decevit kullaniyorumKızlar benim 23 ü ya transfer doktor o kadar çok ilaç verdi ki normal mi acaba sizde de bu kadar var mı ve hepsi gebelik testine kadar kullanılacak 2 tanesi iğne
Ben estrofem, prolutex, progestan, deltacortil, folic alıyorumKızlar benim 23 ü ya transfer doktor o kadar çok ilaç verdi ki normal mi acaba sizde de bu kadar var mı ve hepsi gebelik testine kadar kullanılacak 2 tanesi iğne
Canim merhaba bende estorfem dupaston progestan dex progestan fitil follik asit d vitamini ve transfer den sonra oksapar igne kullanmaya basladim haftada bir kezde kalcadan progestan ampul igne oluyorum bu sekilde ilaclar fazla gelebilir gozune ama korkma hepsi bebegin icinKızlar benim 23 ü ya transfer doktor o kadar çok ilaç verdi ki normal mi acaba sizde de bu kadar var mı ve hepsi gebelik testine kadar kullanılacak 2 tanesi iğne
Evet gerçekten artık ilaç vs görmek çok yoruyor beni . Ama sonu güzel olacak inşallahCanim merhaba bende estorfem dupaston progestan dex progestan fitil follik asit d vitamini ve transfer den sonra oksapar igne kullanmaya basladim haftada bir kezde kalcadan progestan ampul igne oluyorum bu sekilde ilaclar fazla gelebilir gozune ama korkma hepsi bebegin icin
Evet canım 4 ekimde oldum hamileyim cok şükürEvet gerçekten artık ilaç vs görmek çok yoruyor beni . Ama sonu güzel olacak inşallahsiz transfer oldunuz mu
Canim kacinci gun embriyosu test yaptinmi hicKızlar 6 ekimde transferim oldu. İlk günler çok fazla kasık ağrısı , göğüs ağrısı falan vardı. Ara ara kasığıma batma tarzı ağrılar giriyordu. Dün geceden beri göğüs ağrım yok. Çok başım ağrıyo ve çok üşüyorum sadece , bunları yaşayan var mı ?
Aa ne güzel Allahım kucağına almayı nasip etsinEvet canım 4 ekimde oldum hamileyim cok şükür
Beni asla o konu hakkında bilgilendirmediler bir türlü. 8 yumurta toplanmıştı başta 6 tanesi döllendi, beşinci güne 2 tane kaldı. Transfer günü çok iyi durumda birinci kalite transfer ediyoruz dendi. Sanırım beşinci gün özetleCanim kacinci gun embriyosu test yaptinmi hic
Bende 12 ekimde transfer oldum 2 embriyo ekler misiniz
ANNE ADAYI TRANSFER TARİHİ EMBRİYO DURUM NUR SEYDA EKİM 2 EMRBİYO @aejjari
EKİM @sev9 EKİM @kahveseverkedi91 EKİM V vera_61 EKİM 2 embriyo @anonim321 EKİM @Tiniminimavihanim EKİM @Themiscan 28 EYLÜL @izmirlibjkkartal EKİM Petunya508 EKİM @Mystery306 EKİM @Arwen27 EKİM @Cotton Candy 2 EKİM M Minelsu66 Ekim @HepmigencizHepmiguzel 5 EKİM @hasretimegem EKİM A Aliece 6 EKİM 2 EMBRİYO @mombaby 3 EKİM 2 EMBRİYO @bussra26 5 EKİM 1 EMBRİYO @gguullll llll 2 ekim 2 embriyo @Zuyalist 4 ekim 1 embriyo @Bidebayilistersenferiha 10 ekim 1embriyo B benisimsiz41 23 ekim 1 embriyo @1649y Ekim 1 embriyo @motyl 20 ekim 1 embriyo
bende 4 ekimde transfer oldumEvet canım 4 ekimde oldum hamileyim cok şükür
Birazdaha bekle canım belli olmaz herkesin farkli beta salgilamasiBeni asla o konu hakkında bilgilendirmediler bir türlü. 8 yumurta toplanmıştı başta 6 tanesi döllendi, beşinci güne 2 tane kaldı. Transfer günü çok iyi durumda birinci kalite transfer ediyoruz dendi. Sanırım beşinci gün özetle5. Gün erken gebelik testi yaptım , negatifti
Artisin guzel gorunuyor canım bende pazartesi kan vericem doktorum oylr istedi ayni gun transfer olmusuzbende 4 ekimde transfer oldum5. Gün 29 7. Gün 68 9. Gün 113 değerim çıktı sizde durum ne acaba benim artışım normal mi sizce? Allahım isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah
Bende çok üşüyorum hatta titriyorum bile bazen bi ara kendimi sıkmaktan bişey olur mu diye dert ettim hareket etmiyorum çok fazla ona yordumKızlar 6 ekimde transferim oldu. İlk günler çok fazla kasık ağrısı , göğüs ağrısı falan vardı. Ara ara kasığıma batma tarzı ağrılar giriyordu. Dün geceden beri göğüs ağrım yok. Çok başım ağrıyo ve çok üşüyorum sadece , bunları yaşayan var mı ?
9 ekim 2 embriyo
ANNE ADAYI TRANSFER TARİHİ EMBRİYO DURUM NUR SEYDA EKİM 2 EMRBİYO @aejjari
EKİM @sev9 EKİM @kahveseverkedi91 EKİM V vera_61 EKİM 2 embriyo @anonim321 EKİM @Tiniminimavihanim EKİM @Themiscan 28 EYLÜL @izmirlibjkkartal EKİM Petunya508 EKİM @Mystery306 EKİM @Arwen27 EKİM @Cotton Candy 2 EKİM M Minelsu66 Ekim @HepmigencizHepmiguzel 5 EKİM @hasretimegem EKİM A Aliece 6 EKİM 2 EMBRİYO @mombaby 3 EKİM 2 EMBRİYO @bussra26 5 EKİM 1 EMBRİYO @gguullll llll 2 ekim 2 embriyo @Zuyalist 4 ekim 1 embriyo @Bidebayilistersenferiha 10 ekim 1embriyo B benisimsiz41 23 ekim 1 embriyo @1649y Ekim 1 embriyo @motyl 20 ekim 1 embriyo
Benim de ayaklarım çok üşüyor. Evde hırkayla dolaşıyorum. Belki çok yatmaktan olabilir hani kan dolaşımı falan. Bende de sabah adet ağrısı gibi bir ağrı vardıBende çok üşüyorum hatta titriyorum bile bazen bi ara kendimi sıkmaktan bişey olur mu diye dert ettim hareket etmiyorum çok fazla ona yordum