2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar benim 23 ü ya transfer doktor o kadar çok ilaç verdi ki normal mi acaba sizde de bu kadar var mı ve hepsi gebelik testine kadar kullanılacak 2 tanesi iğne

Eklentiler

• IMG_5375.jpeg
    134,2 KB · Görüntüleme: 96
Kızlar benim 23 ü ya transfer doktor o kadar çok ilaç verdi ki normal mi acaba sizde de bu kadar var mı ve hepsi gebelik testine kadar kullanılacak 2 tanesi iğne
Canim merhaba bende estorfem dupaston progestan dex progestan fitil follik asit d vitamini ve transfer den sonra oksapar igne kullanmaya basladim haftada bir kezde kalcadan progestan ampul igne oluyorum bu sekilde ilaclar fazla gelebilir gozune ama korkma hepsi bebegin icin

Kızlar 6 ekimde transferim oldu. İlk günler çok fazla kasık ağrısı , göğüs ağrısı falan vardı. Ara ara kasığıma batma tarzı ağrılar giriyordu. Dün geceden beri göğüs ağrım yok. Çok başım ağrıyo ve çok üşüyorum sadece , bunları yaşayan var mı ?

Evet gerçekten artık ilaç vs görmek çok yoruyor beni . Ama sonu güzel olacak inşallah siz transfer oldunuz mu

Canim kacinci gun embriyosu test yaptinmi hic

Canim kacinci gun embriyosu test yaptinmi hic
Beni asla o konu hakkında bilgilendirmediler bir türlü. 8 yumurta toplanmıştı başta 6 tanesi döllendi, beşinci güne 2 tane kaldı. Transfer günü çok iyi durumda birinci kalite transfer ediyoruz dendi. Sanırım beşinci gün özetle5. Gün erken gebelik testi yaptım , negatifti

Bende 12 ekimde transfer oldum 2 embriyo ekler misiniz

Birazdaha bekle canım belli olmaz herkesin farkli beta salgilamasi

Bende çok üşüyorum hatta titriyorum bile bazen bi ara kendimi sıkmaktan bişey olur mu diye dert ettim hareket etmiyorum çok fazla ona yordum

9 ekim 2 embriyo

Gunaydın kizlar. Lutfen gorenler transfer olup gorenler cevap yazin. Cok korkuyorum. Benim transferim dun gerceklesti. 3. Gun 2 emb. Transferden sonra beni yataga aldilar 1 saat yattim. Ama kalktiktan sonra bir sıvı geldi. O an esimde yanimda ve cok panik bir insan oldugu icin soyleyemedim. Eve geldigimde de 6 7 saat sonra lekelenme oldu simdi de cok kucuk lekeler hala geliyor. Bu durumlar normal mi. Birde bogaz agrisida basladı

Bende çok üşüyorum hatta titriyorum bile bazen bi ara kendimi sıkmaktan bişey olur mu diye dert ettim hareket etmiyorum çok fazla ona yordum
Benim de ayaklarım çok üşüyor. Evde hırkayla dolaşıyorum. Belki çok yatmaktan olabilir hani kan dolaşımı falan. Bende de sabah adet ağrısı gibi bir ağrı vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…