2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Yani var deyip kendimi heveslendirmek istemiyorum.. sadece göğüs ucumda hassasiyet var, öncekinde bıçak saplanması gibi kramp oluyordu o yok bu sefer bilmiyorum
Herkeste degisir canim bu belirtiler bence benimde goguslerim cok fenabide ayni regl agrim vardi iki gündür bugun daha iyiyim

Ben bugün dayanamadım gittim kendi doktoruma değil daha önce gittiğim başka bir doktora vajinal ultrasonla baktı ve tek kese gördü
maşalllah ne güzel canım bir sonraki kısma geçtin sen şimdi sırada kalp atışını duymak var darısı bizlere inşallah Allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin ben de yarın ikinci kanı vereceğim, sen kaçıncı günde gittin canım kese kontrolüne hafta olarak kaçıncı haftadasın ne dedi doktor ?

Transfer sonrası 15. Günde gittim canım. Kendi doktorumla pazartesi gittim. Kese 4+5 le uyumlu görünüyormuş. Normalde sata göre 5+0 dı bugün

Belirti var mı peki canım ?
Ilk gunler kasik ve asiri derecede bacak agrisi oldu 7 gunden beri azaldi acaba dustu mu diyorum uzuluyorum, 5. Gun gecesi de az bisi pembe lekelenme yasadim o gun de asiri agrim olmustu. Ama belirti mi ilaclardan mi bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…