-
- Konu Sahibi ananasmango
- #1.621
O zaman baslatir kuzum muhtemelenCanımcımm pazartesi günü kontrol günüm o zaman az çok belli olur
İnşallah canım benimmEvet kuzum cok şükür inşallah degerlerimde guzel saglikla artar
5.gün mü yaptınız ilk testinizi birde tek embriyo mu birdeee normal kaset test miCanım ben varimmm 4 ekim transferdi dunden beri test yapiyorum yarinda yapcam 7.gun oluyor ondan sonra 16si kan testi vericem
Evett5.gün mü yaptınız ilk testinizi
Normal kaset test mi birde tek embriyo mu acaba
Tek embriyo 5.Gun dondurulmus transfer canım buda bugunki testim 9.Gunum bugun sen kacinci gunundesin testlerimi atmistim ustlerde var canım erkende var kasetteNormal kaset test mi birde tek embriyo mu acaba
Benım bugün transfer günümü saymazsak 4. Günüm sizin beşinci günü görünce heyecanlandım daTek embriyo 5.Gun dondurulmus transfer canım buda bugunki testim 9.Gunum bugun sen kacinci gunundesin testlerimi atmistim ustlerde var canım erkende var kasette
4.Gun yaptigimda tertemiz negatif ti canım testim sonra ilk boyle ogrendim 5.gunumde yarin yapabilirsin sendeBenım bugün transfer günümü saymazsak 4. Günüm sizin beşinci günü görünce heyecanlandım da
Öncekinde altıncı gün bile cok cok silik cıkmıstıda cesaret edersem yapacağım. Sağlıklıca büyüsün insallah bebisiniz4.Gun yaptigimda tertemiz negatif ti canım testim sonra ilk boyle ogrendim 5.gunumde yarin yapabilirsin sende
İnşallah canım sende pozitif gorursun inşallah 2.Bebeginmi simdiÖncekinde altıncı gün bile cok cok silik cıkmıstıda cesaret edersem yapacağım. Sağlıklıca büyüsün insallah bebisiniz
Iki embriyo farkli boyutta oldugu icin 1 gun arayla transfer edilmesi istendi cnm.ilk embriyom temmuz ayinda 3.gun kalitesindeydi onu dondurup agustosta tekrar tedavi uygulandi.o tedavimdede 3 yumurtamdan sadece 1 i 5.gune ulasti .ikiz transfer istemistik biz o sebeple iardisik transfer yapildi .Hadi hayırlı haberler inşaallahardışık nasıl oluyor ya da neden tercih ediliyor ilk defa duydum ben
Geliyor gelmekte olanlarCanımcımm pazartesi günü kontrol günüm o zaman az çok belli olur
Hayır bu ikinci denememiz ilki kimyasal olduİnşallah canım sende pozitif gorursun inşallah 2.Bebeginmi simdi
Aa bende onu yeni duyuyorum ya turkiyede bu isler baya ilerlediBu tüp bebek dünyası beni her geçen gün şaşırtıyorbana da embriyo glue uygulandı. Bir çeşit yapıştırıcı
Hayirlisi olsun cnm gunlerimiz ayni sayilir bende 4 ve 6 si transfer oldum.sende varmi belirti ? Benim hic bi belirtim yok .bugun test yaptim idrarda silik bile cikmadi .bi tık uzuldumMerhaba arkadaşlar bende 5 ekimde transfer oldum 3. Denemem inşallah bu kez olumlu sonuç alırım
Ayy maşallah nasıl da ben burdayım.diyoTek embriyo 5.Gun dondurulmus transfer canım buda bugunki testim 9.Gunum bugun sen kacinci gunundesin testlerimi atmistim ustlerde var canım erkende var kasette
Kimyasal gebelik olduğunda nasıl oluyor canimHayır bu ikinci denememiz ilki kimyasal oldu
Mrb cnm kimyasal nasil oluyor?kan sonucun kac cikmisti mesela dusukmu yuksekmi cikiyorHayır bu ikinci denememiz ilki kimyasal oldu
Kimyasal gebelik olduğunda nasıl oluyor canim
Kimyasal gebelikte hcg niz artış gösteriyor ama istenilen iki günde iki kat artması. Benim 20-44-47-70 seklinde ilerledi daha sonra ilaçları bırakmam söylendi regl oldum zatenMrb cnm kimyasal nasil oluyor?kan sonucun kac cikmisti mesela dusukmu yuksekmi cikiyor
Anladim cnm insallah bu sefer pozitifi gorursun hayirlisi olsun hakkimizdaKimyasal gebelikte hcg niz artış gösteriyor ama istenilen iki günde iki kat artması. Benim 20-44-47-70 seklinde ilerledi daha sonra ilaçları bırakmam söylendi regl oldum zaten