2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Normal kaset test mi birde tek embriyo mu acaba
Tek embriyo 5.Gun dondurulmus transfer canım buda bugunki testim 9.Gunum bugun sen kacinci gunundesin testlerimi atmistim ustlerde var canım erkende var kasette

Eklentiler

• IMG20231012223007.jpg
    80 KB · Görüntüleme: 68
Benım bugün transfer günümü saymazsak 4. Günüm sizin beşinci günü görünce heyecanlandım da
4.Gun yaptigimda tertemiz negatif ti canım testim sonra ilk boyle ogrendim 5.gunumde yarin yapabilirsin sende

Eklentiler

• IMG20231009111440.jpg
    98,3 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG20231009140531.jpg
    187,7 KB · Görüntüleme: 65
Hadi hayırlı haberler inşaallah ardışık nasıl oluyor ya da neden tercih ediliyor ilk defa duydum ben
Iki embriyo farkli boyutta oldugu icin 1 gun arayla transfer edilmesi istendi cnm.ilk embriyom temmuz ayinda 3.gun kalitesindeydi onu dondurup agustosta tekrar tedavi uygulandi.o tedavimdede 3 yumurtamdan sadece 1 i 5.gune ulasti .ikiz transfer istemistik biz o sebeple iardisik transfer yapildi .

Merhaba arkadaşlar bende 5 ekimde transfer oldum 3. Denemem inşallah bu kez olumlu sonuç alırım
Hayirlisi olsun cnm gunlerimiz ayni sayilir bende 4 ve 6 si transfer oldum.sende varmi belirti ? Benim hic bi belirtim yok .bugun test yaptim idrarda silik bile cikmadi .bi tık uzuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…