- Konu Sahibi ananasmango
- #1.641
Anladim kuzum varmi peki belirtin inşallah bu saglikla ilerlesinHayır bu ikinci denememiz ilki kimyasal oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladim kuzum varmi peki belirtin inşallah bu saglikla ilerlesinHayır bu ikinci denememiz ilki kimyasal oldu
Yani var deyip kendimi heveslendirmek istemiyorum.. sadece göğüs ucumda hassasiyet var, öncekinde bıçak saplanması gibi kramp oluyordu o yok bu sefer bilmiyorumAnladim kuzum varmi peki belirtin inşallah bu saglikla ilerlesin
Herkeste degisir canim bu belirtiler bence benimde goguslerim cok fenabide ayni regl agrim vardi iki gündür bugun daha iyiyimYani var deyip kendimi heveslendirmek istemiyorum.. sadece göğüs ucumda hassasiyet var, öncekinde bıçak saplanması gibi kramp oluyordu o yok bu sefer bilmiyorum
Evett bazıları hiç belirti yaşamıyor hakkımızda hayırlısı olsunn duanızda bana da yer verin lütfenHerkeste degisir canim bu belirtiler bence benimde goguslerim cok fenabide ayni regl agrim vardi iki gündür bugun daha iyiyim
6. Gün bile ben testte negatif görmüştüm kanda pozitif cıkmıstı. Beşinci gün testte pozitif gören de var kişiden kişiye değişiyor sanırımKızlar ben pazartesi transfer oldum bugün erken gebelik testi yaptım çıkmadı sizce erken mi yaptım
Erken canım 4.Gun benimde negatiftiKızlar ben pazartesi transfer oldum bugün erken gebelik testi yaptım çıkmadı sizce erken mi yaptım
Tabiki canım hepiniz duamdasinizEvett bazıları hiç belirti yaşamıyor hakkımızda hayırlısı olsunn duanızda bana da yer verin lütfen
Evet her geçen gün yeni şeyler çıkıyorAa bende onu yeni duyuyorum ya turkiyede bu isler baya ilerledi
Benimde 6 Ekim'de 3. Gün iki embriyo transferim oldu. Bu gün dayanamadim kan verdim 0.3 çıkmışBenimde salı günü ama bekleyemiycem pazar günü kan vermeyi düşünüyorum inşallah güzel sonuçlar alırız
Bilmiyorum ama inşaallah yükselirTest günüm 18 Ekim değer yükselir mi sizce
Doktorunla iletisime gec canım doğrusunu o bilirTest günüm 18 Ekim değer yükselir mi sizce
Canim belki digeri geriden geliyordur biraz diger gittiginde iki kese gorunur belkiBen bugün dayanamadım gittim kendi doktoruma değil daha önce gittiğim başka bir doktora vajinal ultrasonla baktı ve tek kese gördü
İnşallah canım hayırlısı nasılsa öyle olsunCanim belki digeri geriden geliyordur biraz diger gittiginde iki kese gorunur belki
maşalllah ne güzel canım bir sonraki kısma geçtin sen şimdi sırada kalp atışını duymak var darısı bizlere inşallah Allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin ben de yarın ikinci kanı vereceğim, sen kaçıncı günde gittin canım kese kontrolüne hafta olarak kaçıncı haftadasın ne dedi doktor ?Ben bugün dayanamadım gittim kendi doktoruma değil daha önce gittiğim başka bir doktora vajinal ultrasonla baktı ve tek kese gördü
Transfer sonrası 15. Günde gittim canım. Kendi doktorumla pazartesi gittim. Kese 4+5 le uyumlu görünüyormuş. Normalde sata göre 5+0 dı bugünmaşalllah ne güzel canım bir sonraki kısma geçtin sen şimdi sırada kalp atışını duymak var darısı bizlere inşallah Allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin ben de yarın ikinci kanı vereceğim, sen kaçıncı günde gittin canım kese kontrolüne hafta olarak kaçıncı haftadasın ne dedi doktor ?
Belirti var mı peki canım ?Bi gun kaldi cok sukur son yaklastikca daha zor oluyor beklemek
Maşallah kesenin haftayla uyumlu olması çok güzelTransfer sonrası 15. Günde gittim canım. Kendi doktorumla pazartesi gittim. Kese 4+5 le uyumlu görünüyormuş. Normalde sata göre 5+0 dı bugün
Ilk gunler kasik ve asiri derecede bacak agrisi oldu 7 gunden beri azaldi acaba dustu mu diyorum uzuluyorum, 5. Gun gecesi de az bisi pembe lekelenme yasadim o gun de asiri agrim olmustu. Ama belirti mi ilaclardan mi bilmiyorum.Belirti var mı peki canım ?