2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Yani var deyip kendimi heveslendirmek istemiyorum.. sadece göğüs ucumda hassasiyet var, öncekinde bıçak saplanması gibi kramp oluyordu o yok bu sefer bilmiyorum 🤷🏻‍♀️
Herkeste degisir canim bu belirtiler bence benimde goguslerim cok fena😑bide ayni regl agrim vardi iki gündür bugun daha iyiyim

Ben bugün dayanamadım gittim kendi doktoruma değil daha önce gittiğim başka bir doktora vajinal ultrasonla baktı ve tek kese gördü 😊
maşalllah ne güzel canım 🧿 bir sonraki kısma geçtin sen şimdi sırada kalp atışını duymak var darısı bizlere inşallah 🤗🌺 Allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin 🤲🏻 ben de yarın ikinci kanı vereceğim, sen kaçıncı günde gittin canım kese kontrolüne hafta olarak kaçıncı haftadasın ne dedi doktor ?

maşalllah ne güzel canım 🧿 bir sonraki kısma geçtin sen şimdi sırada kalp atışını duymak var darısı bizlere inşallah 🤗🌺 Allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin 🤲🏻 ben de yarın ikinci kanı vereceğim, sen kaçıncı günde gittin canım kese kontrolüne hafta olarak kaçıncı haftadasın ne dedi doktor ?
Transfer sonrası 15. Günde gittim canım. Kendi doktorumla pazartesi gittim. Kese 4+5 le uyumlu görünüyormuş. Normalde sata göre 5+0 dı bugün

X