-
- Konu Sahibi ananasmango
- #1.601
İyiyim canım cok şükür pazartesi kan testi vericem❤İnşallah canım benim sen nasılsın
Canim hamilesinnKızlar bugün transferimin 7. Günü testim bu şekilde çıktı çok mu erken yaptım sevinmek için erken mi
Evet iyi canım benimde 0.1diEki Görüntüle 3317166
Kızlarr ben hastanede çalışıyorum
Normalde pazartesi baktıracaktım ama merak ettim
Transferden önce 1,5 altı diyolar zateninşAllah iyidir
Canımm güzel haberlerini alalım inşallahİyiyim canım cok şükür pazartesi kan testi vericem❤
Evet kuzum cok şükür inşallah degerlerimde guzel saglikla artarCanımm güzel haberlerini alalım inşallahZaten bebiş kendini belli etti
Yukselebilir tabikide kuzum catlatma ignesini olali kac gun olduKızlar bende 3 ekimde transfer oldum taze transfer 3. Gün embriyosu 1. Kalite Çarşamba günü yani 8. Günü kan testi yaptırdım 3.89 cikti size yükselir mi
Canım benimde aynıydı 3.gün embriyosu 3 ekim 2.40dı dün tekrar yaptırdım 9.gün 6.90 olmuş. Düşük mü bilmiyorum ama öncekine göre yükselmiş seninki de yükselebilirKızlar bende 3 ekimde transfer oldum taze transfer 3. Gün embriyosu 1. Kalite Çarşamba günü yani 8. Günü kan testi yaptırdım 3.89 cikti size yükselir mi
Sağol canımmEvet iyi canım benimde 0.1di
Ne dediler peki sanaCanım benimde aynıydı 3.gün embriyosu 3 ekim 2.40dı dün tekrar yaptırdım 9.gün 6.90 olmuş. Düşük mü bilmiyorum ama öncekine göre yükselmiş seninki de yükselebilir
29 Eylül de oldum canim çatlama ignesiniYukselebilir tabikide kuzum catlatma ignesini olali kac gun oldu
5 üzeri olan sonuçlarda gebelik var sayılır takip etmemiz gerek pazartesi tekrar kan ver dedilerNe dediler peki sana
İnşallah çok güzel gider sonuçlarınız benimde inşallah yükselir pazartesi bende test vericem5 üzeri olan sonuçlarda gebelik var sayılır takip etmemiz gerek pazartesi tekrar kan ver dediler
İnşallah hepimizinde öyle yüksek yüksek beta hcg lerimiz olsunİnşallah çok güzel gider sonuçlarınız benimde inşallah yükselir pazartesi bende test vericem
Amin amin Rabb'im kimsenin emeklerini boşa çıkarmasınCanim hamilesinnbenimde boyleydi
Ne zaman transfer canımSağol canımmpazartesi progesterona mı başlatırlar acaba
İgne etkisi olamaz kuzum inşallah yukselir degerin29 Eylül de oldum canim çatlama ignesini
Canımcımm pazartesi günü kontrol günüm o zaman az çok belli olurNe zaman transfer canım