- 20 Aralık 2020
- 17.068
- 75.561
- Konu Sahibi ananasmango
- #1.581
Çook güzel adaşımm inşAllah sağlıklıda devam ederKızlar bugün transferimin 7. Günü testim bu şekilde çıktı çok mu erken yaptım sevinmek için erken mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çook güzel adaşımm inşAllah sağlıklıda devam ederKızlar bugün transferimin 7. Günü testim bu şekilde çıktı çok mu erken yaptım sevinmek için erken mi
hemde normal kaset test yapmışsınız maşallah gayet gözüküyorKızlar bugün transferimin 7. Günü testim bu şekilde çıktı çok mu erken yaptım sevinmek için erken mi
Amin inşallah daha güzel haberleri sizden alalım inşallahÇook güzel adaşımm inşAllah sağlıklıda devam eder
Amin inşallah daha güzel haberleri sizden alalım inşallahÇook güzel adaşımm inşAllah sağlıklıda devam eder
Amin umarım öyledirhemde normal kaset test yapmışsınız maşallah gayet gözüküyor
Şu çektiklerimizin karşılığını Rabbüm kat be kat versin inşaallahvurduğum yer ödemleniyor benim. Vururken sıkıntı yok hissetmiyorum ama dediğim gibi 15 20 dk sonra başlıyor öğlen 13.00 de vuruyorum ertesi gün sabaha anca geçmiş oluyor. Başka bir yan etkisi yok şu anlık
Aminn hepimize birden Rabbim pozitif sonuçlar vermeyi nasip etsinAmin inşallah daha güzel haberleri sizden alalım inşallah
Bunu ilaçlar yapmaz herhalde yaa. Sen ferah tut gönlünü. Zor ama kan testini bekle canım hayırlı haberler gelir inşaallahAyın 19 da kan vericem valla nasıl dayanicam bilmiyorum ama korkuyorum ilaçlardan felan bu şekilde olur mu
aminnnnnn bi de ben çalısıyorum yani biraz zorlanıyorum ama bakalım inşallah pazartesi günü testte görür ve hayırlısıyla sağlıklı doğumlar yaparızzzŞu çektiklerimizin karşılığını Rabbüm kat be kat versin inşaallah
Amin amin. Çalışınca daha zor tabi. Ben çalışmıyorum evdeyim. El sanatları kurslarına gidiyordum. Bugün kursum vardı gitmedim ama aklım orda evde oturunca da insan daha çok düşünüyoraminnnnnn bi de ben çalısıyorum yani biraz zorlanıyorum ama bakalım inşallah pazartesi günü testte görür ve hayırlısıyla sağlıklı doğumlar yaparızzz
Merhaba ulaştım sonunda olabilr böyle şeyler takma kafana dedi rahat bi nefes aldıme111 canım ne yaptin doktorundan haber alabildinmi
İnşallah pozitifi görürsunuz ve sağlıkla kucağınıza alirsinizoldum ben 10 ekimde 5. gün embriyosu 1 adet oldum.
Dondurulmuş kuzum günde 6 ya çıktı estrofem e2 düşük kalmış ama rahim kalınlığı iyiymişHadi güzel haberler bekliyoruz canım senin taze mi olacaktı dondurulmuş mu
Ya evet evde kendi kendimi yedim transfer olduğum ilk gün. Çalışınca kafam dağılıyor ama aklım hala oradaAmin amin. Çalışınca daha zor tabi. Ben çalışmıyorum evdeyim. El sanatları kurslarına gidiyordum. Bugün kursum vardı gitmedim ama aklım orda evde oturunca da insan daha çok düşünüyor
aminnnn aminn hepimiz inşallahİnşallah pozitifi görürsunuz ve sağlıkla kucağınıza alirsiniz
Hadi hayırlısı canımDondurulmuş kuzum günde 6 ya çıktı estrofem e2 düşük kalmış ama rahim kalınlığı iyiymiş
Canım inşallah geç tutunmadır ve değerin yükselirBen de 5 Ekim de 5 . gün dondurulmuş transfer oldum.
Bugün transfer sonrası 8. günüm, erken gebelik testi bu şekilde çıktı, kan testim de 10.58 çıktı.
Umuyorum değerim artır. Dua edin lütfen.
Insallah canim, Allah razı olsunCanım inşallah geç tutunmadır ve değerin yükselir
maşallah 8. gün iyi çıkmış zaten dr lar 10. günü anca kan istiyorBen de 5 Ekim de 5 . gün dondurulmuş transfer oldum.
Bugün transfer sonrası 8. günüm, erken gebelik testi bu şekilde çıktı, kan testim de 10.58 çıktı.
Umuyorum değerim artır. Dua edin lütfen.