- 18 Haziran 2019
- 1.175
- 1.583
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #1.561
Yaklaşık 10 dakika fazla bastırmadan dağıtıyorum canım benim. Bana saat demediler. Transferden hemen sonra vurdular bende aynı saatlerde kullanıyorum o yüzdenVurduktan sonra elinle dağıtıyor musun peki? Ben birazdan almaya gidicem ilk dozu vurcam diğerlerini sabah erken vur dedi hemşire. Eşime vurdururum muhtemelen.
Anladım canım. Şu ödem işi kötü oluyor cidden. Hayırlısı bakalım. Başka yan etkisi var mıYaklaşık 10 dakika fazla bastırmadan dağıtıyorum canım benim. Bana saat demediler. Transferden hemen sonra vurdular bende aynı saatlerde kullanıyorum o yüzden
canım ben hergün bir sağa bir sola aynı saatte iki doz vuruyorum prolutex iğne, başta benimde ağrı yapıyordu ama geçiyor bir saate.Anladım canım. Şu ödem işi kötü oluyor cidden. Hayırlısı bakalım. Başka yan etkisi var mı
Bana bir tane dedi. Ben de bir gün sağa bir gün sola vururum artıkcanım ben hergün bir sağa bir sola aynı saatte iki doz vuruyorum prolutex iğne, başta benimde ağrı yapıyordu ama geçiyor bir saate.
Az kalmis canım hayırlısinla pozitif sonuc alırsın inşallah ❤Kızlaar doktor kontrolüm vardı 19 ekim son kontrol muhtemelen 24 ekim gibi transfer olacak
Bana sadece yasmin doğum kontrol hapı verdi dedi kullann bittikten 2 3 gün sonra adete girip tekrar gel dediBen canım
Adet olduktan sonra lucrin depota başladık.2 ay iğne oldum.Baskılama yöntemi diye geçiyor.Pko ve çikolata kisti(küçük) var
İnşallah canım benim sen nasılsınAz kalmis canım hayırlısinla pozitif sonuc alırsın inşallah ❤
Bana sadece yasmin doğum kontrol hapı verdi dedi kullann bittikten 2 3 gün sonra adete girip tekrar gel dediBen canım
Adet olduktan sonra lucrin depota başladık.2 ay iğne oldum.Baskılama yöntemi diye geçiyor.Pko ve çikolata kisti(küçük) var
Transfer oldunuzmu yoksa bekliyormusunuz hala bide kaçıncı gün embriyoben bekledim canım daha iyi diyorlar ama bilemiyorum
Hayırlı olsuunnKızlaar doktor kontrolüm vardı 19 ekim son kontrol muhtemelen 24 ekim gibi transfer olacak
Çok teşekkür ederim hepimize hayırlı olur inşallah sağlıkla kucağımıza alırızHayırlı olsuunn
Hadi güzel haberler bekliyoruz canımKızlaar doktor kontrolüm vardı 19 ekim son kontrol muhtemelen 24 ekim gibi transfer olacak
Valla çizgi gayet görünüyorKızlar bugün transferimin 7. Günü testim bu şekilde çıktı çok mu erken yaptım sevinmek için erken mi
Ayın 19 da kan vericem valla nasıl dayanicam bilmiyorum ama korkuyorum ilaçlardan felan bu şekilde olur muValla çizgi gayet görünüyorama tabi kan daha önemli malum
Hamissiniz Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kaçıncı gün embriyo bide ilk deneme bide fazla soru olacakEvet canım ben bekledim
oldum ben 10 ekimde 5. gün embriyosu 1 adet oldum.Transfer oldunuzmu yoksa bekliyormusunuz hala bide kaçıncı gün embriyo
Amin öyledir umarımHamissiniz Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kaçıncı gün embriyo bide ilk deneme bide fazla soru olacaktup bebege baslama sebebiniz neydi benim hem esimden bide bende polikistik over var
vurduğum yer ödemleniyor benim. Vururken sıkıntı yok hissetmiyorum ama dediğim gibi 15 20 dk sonra başlıyor öğlen 13.00 de vuruyorum ertesi gün sabaha anca geçmiş oluyor. Başka bir yan etkisi yok şu anlıkAnladım canım. Şu ödem işi kötü oluyor cidden. Hayırlısı bakalım. Başka yan etkisi var mı