- 26 Eylül 2023
- 142
- 51
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #1.381
Allah gönlünüze göre versin kaç embriyo transfer edildiMerhaba arkadaşlar bende 5 ekimde transfer oldum 3. Denemem inşallah bu kez olumlu sonuç alırım
Amin bütün isteyenlerin inşallahAllah gönlünüze göre versin kaç embriyo transfer edildi
Ben de öyle 3 Ekim'de 3.gün 2 embriyo transferi edildi sonuç için cumartesiyi bekliyorumAmin bütün isteyenlerin inşallah2 embriyo transer oldum
Tabi dün test yaptım negatif çıktı ama hayırlısıyla bekliyoruz kısmet Rabbim nasip etmiştir inşallah ...Ben de öyle 3 Ekim'de 3.gün 2 embriyo transferi edildi sonuç için cumartesiyi bekliyorum
Bende demin yaptım negatif çıktı ama erken daha diye düşünüyorumTabi dün test yaptım negatif çıktı ama hayırlısıyla bekliyoruz kısmet Rabbim nasip etmiştir inşallah ...
Devlet hastaneleri alıyor mu bilginiz var mı yoksa burda özele gidecem ben ordada en son 5 ay önce kontrol amaçlı doktorum yaptırmıştı 100 TL ye yapıyorlardıBenimde salı günü ama bekleyemiycem pazar günü kan vermeyi düşünüyorum inşallah güzel sonuçlar alırız
Rabbim nasip etsin...Dualarım seninleBende demin yaptım negatif çıktı ama erken daha diye düşünüyorum
Bende demin yaptım negatif çıktı ama erken daha diye düşünüyorumTabi dün test yaptım negatif çıktı ama hayırlısıyla bekliyoruz kısmet Rabbim nasip etmiştir inşallah ...
Devlette de özel de de yaptırdım yapıyolar yaniDevlet hastaneleri alıyor mu bilginiz var mı yoksa burda özele gidecem ben ordada en son 5 ay önce kontrol amaçlı doktorum yaptırmıştı 100 TL ye yapıyorlardı
Amin inşallah benimde dualarım aynı şekilde ve bekleyen herkesleRabbim nasip etsin...Dualarım seninle
Anladım canım. Peki aynı saatte mi çıkıyor bana Özel daha çabuk çıkıyor gibi geliyorDevlette de özel de de yaptırdım yapıyolar yani
Bizde 3yıl denedik aşılama yaptırdım önce tutmadı 6 ay sonrasında tüp bebek tedavisine başladık 19 yumurtam toplandı 12 tane sağlıklısı seçildi ve 2 tane embriyo 5. Güne ulaştı sanırım tam sayılar doğru olmayabilir en kaliteli olanı transfer edildi bi tanesi donduruldu. İnanın hergün her dakika kadınlar kulübünde yazılar okuyup sorular soruyordum acaba bu belirtim var gebemiyim diye sayfamda msjlar duruyordur ama maalesef tutmadı bütün paramızı harcamıştık yüzüklerime kadar satmıştım 2. Dondurulan embriyo transfer edilecek planı yapıyorduk parayı nasıl hallederiz diye düşünüyorduk sonra 4 gün geciktim belki tüp bebek ilaç etkisindendir dedim ama dayanamayıp test yaptım veeee hamile olduğumu öğrendim şuan 2 aylık mucize bi oğlum var çok şükürHer şey nasiple işte. Benim bir arkadaşım iki kere tüp bebek denedi tutmadı. Onun da eşinde sorun vardı. Üçüncüye hazırlanırken hamile olduğunu öğrendi. Doğurdu. Ne de olsa olmuyor diye korunmamış bir sene dolmadan yine çocuğu oldu
Hay maşaallahBizde 3yıl denedik aşılama yaptırdım önce tutmadı 6 ay sonrasında tüp bebek tedavisine başladık 19 yumurtam toplandı 12 tane sağlıklısı seçildi ve 2 tane embriyo 5. Güne ulaştı sanırım tam sayılar doğru olmayabilir en kaliteli olanı transfer edildi bi tanesi donduruldu. İnanın hergün her dakika kadınlar kulübünde yazılar okuyup sorular soruyordum acaba bu belirtim var gebemiyim diye sayfamda msjlar duruyordur ama maalesef tutmadı bütün paramızı harcamıştık yüzüklerime kadar satmıştım 2. Dondurulan embriyo transfer edilecek planı yapıyorduk parayı nasıl hallederiz diye düşünüyorduk sonra 4 gün geciktim belki tüp bebek ilaç etkisindendir dedim ama dayanamayıp test yaptım veeee hamile olduğumu öğrendim şuan 2 aylık mucize bi oğlum var çok şükürtüm kalbimle size bu mucizeden yaşamanız için ne diliyorsanız gerçek olması için dua ediyorum umudunuzu asla kaybetmeyinnnn
AminnnHay maşaallahRabbim evladınızı size bağışlasın umut her daim var çok şükür. Allah ol der ve olur buna iman ettikten sonra gerisini dert etmemek lazım.
Şifa olsun inşallahBu tüp bebek dünyası beni her geçen gün şaşırtıyorbana da embriyo glue uygulandı. Bir çeşit yapıştırıcı
Bahsettiğim serum buymuş tekrarlayan düşüklerde kullanılıyomuşBir de transfer sonrası bi serum varmış tutunmasını sağlayan onu duydunuz mu embriyo glue ile aynı şey mi
Bana şuanda uygulanıyor ama aynı şey değil canım bağışıklık sistemi için intralipid serum tedavisiBir de transfer sonrası bi serum varmış tutunmasını sağlayan onu duydunuz mu embriyo glue ile aynı şey mi