2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Benimde salı günü ama bekleyemiycem pazar günü kan vermeyi düşünüyorum inşallah güzel sonuçlar alırız
Devlet hastaneleri alıyor mu bilginiz var mı yoksa burda özele gidecem ben ordada en son 5 ay önce kontrol amaçlı doktorum yaptırmıştı 100 TL ye yapıyorlardı

Tabi dün test yaptım negatif çıktı ama hayırlısıyla bekliyoruz kısmet Rabbim nasip etmiştir inşallah ...
Bende demin yaptım negatif çıktı ama erken daha diye düşünüyorum
Devlet hastaneleri alıyor mu bilginiz var mı yoksa burda özele gidecem ben ordada en son 5 ay önce kontrol amaçlı doktorum yaptırmıştı 100 TL ye yapıyorlardı
Devlette de özel de de yaptırdım yapıyolar yani

Bizde 3yıl denedik aşılama yaptırdım önce tutmadı 6 ay sonrasında tüp bebek tedavisine başladık 19 yumurtam toplandı 12 tane sağlıklısı seçildi ve 2 tane embriyo 5. Güne ulaştı sanırım tam sayılar doğru olmayabilir en kaliteli olanı transfer edildi bi tanesi donduruldu. İnanın hergün her dakika kadınlar kulübünde yazılar okuyup sorular soruyordum acaba bu belirtim var gebemiyim diye sayfamda msjlar duruyordur ama maalesef tutmadı bütün paramızı harcamıştık yüzüklerime kadar satmıştım 2. Dondurulan embriyo transfer edilecek planı yapıyorduk parayı nasıl hallederiz diye düşünüyorduk sonra 4 gün geciktim belki tüp bebek ilaç etkisindendir dedim ama dayanamayıp test yaptım veeee hamile olduğumu öğrendim şuan 2 aylık mucize bi oğlum var çok şükür tüm kalbimle size bu mucizeden yaşamanız için ne diliyorsanız gerçek olması için dua ediyorum umudunuzu asla kaybetmeyinnnn

Hay maşaallah Rabbim evladınızı size bağışlasın umut her daim var çok şükür. Allah ol der ve olur buna iman ettikten sonra gerisini dert etmemek lazım.

Bir de transfer sonrası bi serum varmış tutunmasını sağlayan onu duydunuz mu embriyo glue ile aynı şey mi

Bir de transfer sonrası bi serum varmış tutunmasını sağlayan onu duydunuz mu embriyo glue ile aynı şey mi
Bahsettiğim serum buymuş tekrarlayan düşüklerde kullanılıyomuş

"İntralipid serum tedavisi transfer günü başlayan ve süreç boyu devam eden bir tedavi şeklidir. İntralipid serumu içerisinde yağ molekülleri ve soya proteini yer alır bu serum sayesinde bağışıklık sistemi güçlenir. Gebeliğin sağlıklı şekilde oluşması ve devam edebilmesi için bağışıklık sistemi son derece önemlidir. Çünkü bebeğin yarısı babaya ait olmasına rağmen annenin vücudu bunu reddetmez. Reddetme durumunda da tüp bebek başarısızlıkları ortaya çıkar ancak intralipid tedavisi bu başarısızlığı engelleme gücüne sahiptir."

Bende Dün kontrole gittim istediğim kalınlığa ulaşmadı henüz dedi doktor. 7.9 kalınlık estrofemi sabah 2 öğlen 2 akşam 2 kullan dedi bide östrojen bandı kullanıyorum hayırlısıyla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…