-
- Konu Sahibi ananasmango
- #1.401
Bana şuanda uygulanıyor ama aynı şey değil canım bağışıklık sistemi için intralipid serum tedavisi
İntralipid gebelik serumu diye geçiyorBir de transfer sonrası bi serum varmış tutunmasını sağlayan onu duydunuz mu embriyo glue ile aynı şey mi
İnşaallah canımŞifa olsun inşallahben de embriyo glue yaptıracağım daha çok tutunur inşallah canımm
AminEvet öyleymiş ne kadar çok şey varmış çeşit çeşit öğrendikçe kafam karışıyor, bırakıyorum artık araştırmayı moralimi etkiliyor çok fazla kafam yoruluyor, nasip kısmet her şey Allah'tan 17sinde transferim olcak inşallah artık daha fazla vesvese yapmak istemiyorum kendime, rabbim ol derse olur her şeyin vakti zamanı var rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Canim 5. Embriyosu muBugün 6. Günü olanlar test yapanınız var mııı
canım benim donmuş embriyo transferi olduKızlar transferde taze transfer mi yaptırdınız yoksa opudan sonra rahim dinlendirme yaptırıp mı transfer oldunuz? Neye göre taze ya da dinlendirmee oluyor ?
Kacinci gunundu canım bende 16 sinda kan vercem bugun 8.Gunum testlerim pozitifKızlar test sonucum çıktı 308 degerimçok şükür iki gün sonra tekrar kan vereceğim Allahım bu yolda emek veren hepimizin dualarını kabul etsin
EvetCanim 5. Embriyosu mu
Yaparsan cikar canım
Ayy çok güzel haberKızlar test sonucum çıktı 308 degerimçok şükür iki gün sonra tekrar kan vereceğim Allahım bu yolda emek veren hepimizin dualarını kabul etsin
Hadi inşallah tutar canımKızlar benim diğer embriyolar beşinci güne ulaşamamış. Yani elimde sadece transfer edilenler var
5.gün embriyosu çift embriyo canım benim transfer gününü saymazsak 9.günKacinci gunundu canım bende 16 sinda kan vercem bugun 8.Gunum testlerim pozitif
Amin canım benim çok teşekkür ederim sağolun hepimize bu güzel mutluluğu yaşatsın inşallahAyy çok güzel haberRabbim keseyi görmeyi kalp atışını duymayı en sonunda da kucağınıza almayı nasip etsin
Benim bugün 5. Günüm de yarın test yapmayı planlıyorumYaparsan cikar canım
Benpozitif görenler kimler hamiş olarak ekleyelim hemen
İnşallah onlar sana hayırlı sağlıklı evlat olsunlar kuzumKızlar benim diğer embriyolar beşinci güne ulaşamamış. Yani elimde sadece transfer edilenler var