2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar eğer transfer olmuş olsaydım şuan size belirti diye tuvalete sık sık çıkıyorum derdim . Enfeksiyon kapmışım bol bol su içiyorum. Lavabo çıkmaktan yoruldum. Bir kaç güne iyileşir değil mi ? Yani bu durum transferimi kötü etkilemez inşallah

Ama yine de olmadı sanırım çok istiyoruz diye .
Her şey nasiple işte. Benim bir arkadaşım iki kere tüp bebek denedi tutmadı. Onun da eşinde sorun vardı. Üçüncüye hazırlanırken hamile olduğunu öğrendi. Doğurdu. Ne de olsa olmuyor diye korunmamış bir sene dolmadan yine çocuğu oldu 😂

Kızlar eğer transfer olmuş olsaydım şuan size belirti diye tuvalete sık sık çıkıyorum derdim . Enfeksiyon kapmışım bol bol su içiyorum. Lavabo çıkmaktan yoruldum. Bir kaç güne iyileşir değil mi ? Yani bu durum transferimi kötü etkilemez inşallah
İyileşir inşaallah yaa. Ben de doktor iç dedi diye bol su içiyorum sürekli tuvalete gidiyorum o yüzden bunu belirti olarak göremem herhalde 😅😅

Kızlar transferde taze transfer mi yaptırdınız yoksa opudan sonra rahim dinlendirme yaptırıp mı transfer oldunuz? Neye göre taze ya da dinlendirmee oluyor ?

Kızlar transferde taze transfer mi yaptırdınız yoksa opudan sonra rahim dinlendirme yaptırıp mı transfer oldunuz? Neye göre taze ya da dinlendirmee oluyor ?
Ben bir kere dondurulmuş iki kere taze yaptırdım. Muhtemelen rahimin durumuna göre karar veriyorlar.

Ben dinlendirilmis, doktorum taze transfer yanlisi degil enfeksiyon kapilabiliyor opudan sonra ki ben kapmistim bi ay ugrastim crp dussun diye antibiyotik kullandim. Enfeksiyon da tutunmayi kotu etkileyen bir sey.

:anneadayı:ANNE ADAYITRANSFER TARİHİEMBRİYODURUM
NUR SEYDAEKİM2 EMRBİYO

@aejjari

EKİM
@sev9EKİM
@kahveseverkedi91EKİM
V vera_61 EKİM
@anonim321EKİM
@TiniminimavihanimEKİM
@Themiscan28 EYLÜL
@izmirlibjkkartalEKİM
@Petunya508EKİM