- 3 Haziran 2023
- 687
- 881
- 33
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #1.361
Ama yine de olmadı sanırım çok istiyoruz diye .Yaa maşaallah. Bize sadece klomen ile bir takviye edici vitamin verildi
Her şey nasiple işte. Benim bir arkadaşım iki kere tüp bebek denedi tutmadı. Onun da eşinde sorun vardı. Üçüncüye hazırlanırken hamile olduğunu öğrendi. Doğurdu. Ne de olsa olmuyor diye korunmamış bir sene dolmadan yine çocuğu olduAma yine de olmadı sanırım çok istiyoruz diye .
İyileşir inşaallah yaa. Ben de doktor iç dedi diye bol su içiyorum sürekli tuvalete gidiyorum o yüzden bunu belirti olarak göremem herhaldeKızlar eğer transfer olmuş olsaydım şuan size belirti diye tuvalete sık sık çıkıyorum derdim . Enfeksiyon kapmışım bol bol su içiyorum. Lavabo çıkmaktan yoruldum. Bir kaç güne iyileşir değil mi ? Yani bu durum transferimi kötü etkilemez inşallah
Yok canım göremeyiz. Psikolojikmen hamileyiz bizİyileşir inşaallah yaa. Ben de doktor iç dedi diye bol su içiyorum sürekli tuvalete gidiyorum o yüzden bunu belirti olarak göremem herhalde
Cok sevindim canim, sen bizim ugurumuzsunAkşamüstü kasık ağrım olduğundan acile gittim kan verdim 13. Gün değerim 2402 çıkmışikiz olabilir dimi inşallah Allahım duy artık sesimi 8 Yıldırrr
Ben bir kere dondurulmuş iki kere taze yaptırdım. Muhtemelen rahimin durumuna göre karar veriyorlar.Kızlar transferde taze transfer mi yaptırdınız yoksa opudan sonra rahim dinlendirme yaptırıp mı transfer oldunuz? Neye göre taze ya da dinlendirmee oluyor ?
Ben dinlendirilmis, doktorum taze transfer yanlisi degil enfeksiyon kapilabiliyor opudan sonra ki ben kapmistim bi ay ugrastim crp dussun diye antibiyotik kullandim. Enfeksiyon da tutunmayi kotu etkileyen bir sey.Kızlar transferde taze transfer mi yaptırdınız yoksa opudan sonra rahim dinlendirme yaptırıp mı transfer oldunuz? Neye göre taze ya da dinlendirmee oluyor ?
Bencede iki minnosta tutmus kuzumAkşamüstü kasık ağrım olduğundan acile gittim kan verdim 13. Gün değerim 2402 çıkmışikiz olabilir dimi inşallah Allahım duy artık sesimi 8 Yıldırrr
Canım benim de iki embriyo trnsferi oldu ekler misin
ANNE ADAYI TRANSFER TARİHİ EMBRİYO DURUM NUR SEYDA EKİM 2 EMRBİYO @aejjari
EKİM @sev9 EKİM @kahveseverkedi91 EKİM V vera_61 EKİM @anonim321 EKİM @Tiniminimavihanim EKİM @Themiscan 28 EYLÜL @izmirlibjkkartal EKİM @Petunya508 EKİM @Mystery306 EKİM Arwen27 EKİM @Cotton Candy 2 EKİM M Minelsu66 Ekim @HepmigencizHepmiguzel 5 EKİM @hasretimegem EKİM @Aliece 6 EKİM 2 EMBRİYO @mombaby 3 EKİM 2 EMBRİYO @bussra26 5 EKİM 1 EMBRİYO @gguullll llll 2 ekim 2 embriyo Zuyalist 4 ekim 1 embriyo @Bidebayilistersenferiha 10 ekim 1embriyo @bendenizisimsiz 23 ekim 1 embriyo @1649y Ekim 1 embriyo
Hadi hayırlı haberler inşaallahSelam kizlar 4 ekim ve 6 ekim ardışık transfer oldum .2 embriyomda umarim benimledir bebis olur insallah18 ekim test gunum heyecanliyim
Bende ilk defa duydumHadi hayırlı haberler inşaallahardışık nasıl oluyor ya da neden tercih ediliyor ilk defa duydum ben
Bu tüp bebek dünyası beni her geçen gün şaşırtıyorBende ilk defa duydum
Adını bilmiyorum ama evet yapıştırıcı kullanıyorlarmış . Embriyo tutunsun diyeBu tüp bebek dünyası beni her geçen gün şaşırtıyorbana da embriyo glue uygulandı. Bir çeşit yapıştırıcı
Herhangi bir belirtin var mıMerhaba arkadaşlar bende 5 ekimde transfer oldum 3. Denemem inşallah bu kez olumlu sonuç alırım