- 20 Aralık 2020
- 17.068
- 75.561
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #1.421
Gebelerimiz çoğalıyor hayırlı olsunn canımKızlar test sonucum çıktı 308 degerimçok şükür iki gün sonra tekrar kan vereceğim Allahım bu yolda emek veren hepimizin dualarını kabul etsin
Amin canım inşaallahİnşallah onlar sana hayırlı sağlıklı evlat olsunlar kuzum
Sağol canım benim çok teşekkür ederimGebelerimiz çoğalıyor hayırlı olsunn canım
rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin kuzum5.gün embriyosu çift embriyo canım benim transfer gününü saymazsak 9.gün
Canım ben 3 Ekim adet günüm cumartesi kontrolüm var eğer sıkıntı olmazsa kontrolden sonraki 5.gün transfer olacakKızlar döngünüzün kaçıncı gününde transfer oldunuz dondurulmuş embriyo transferi olanlar ?
Yaptırdığımız günü 0 mı kabul ediyoruz 1 mi sayarkenMerhaba bende 9 Ekim de 5. Gün tek embriyo transferi oldum bugün 4. Günüm.
Yaptırdığımız gün 0 oluyor. Mesela bugün 12de yaptırdın 24 saat dolup ertesi 12 de bir gün olmuş oluyorYaptırdığımız günü 0 mı kabul ediyoruz 1 mi sayarken
Merhabalar tebrik ederim inşallah saglikla sihatle kucagina almak nasip olur. Benim de transfer sonrasi 8. Gunun kaser test yapmadim kani bekliyorum, acaba belirtileriniz var miydi varsa nelerdi ne kadar surdu? Benim ilk gunler asiri kasik bacak agrim vardi pazartesi cok siddetli oldu agrim sonra yavas yavas azaldi belirti azalinca korktum acaba dustu mu bi de sizde yerlesme kanamasi oldu muKızlar test sonucum çıktı 308 degerimçok şükür iki gün sonra tekrar kan vereceğim Allahım bu yolda emek veren hepimizin dualarını kabul etsin
Güzel haberlerini bekliyoruz canımMerhaba bende 9 Ekim de 5. Gün tek embriyo transferi oldum bugün 4. Günüm.
Ben 22. Gunu transfer oldumKızlar döngünüzün kaçıncı gününde transfer oldunuz dondurulmuş embriyo transferi olanlar ?
Amin canım benim çok teşekkür ederimrabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin kuzum❤
Ben erken gebelik testleri yaptım orada görmüştüm ikinci çizgiyi , yerleşme kanaması olması bazen kasıklarım da sızı göğüslerimde agrı oldu ve hala da oluyor ama öyle her gün her saate değil bir gün hiç agrım olmadı mesela dedim tamam yine negatif olacak ama çok şükür Allah dualarımı kabul etti ve güzel haberi aldım yani herkeste belirti bir olmuyor bünyeden bünyeye değişiyor ayrıca hiç belirti bile olmayıp gebe kalanlar var o yüzden en güzeli kan testini beklemek inşallah sizde güzel haberler alırsınızMerhabalar tebrik ederim inşallah saglikla sihatle kucagina almak nasip olur. Benim de transfer sonrasi 8. Gunun kaser test yapmadim kani bekliyorum, acaba belirtileriniz var miydi varsa nelerdi ne kadar surdu? Benim ilk gunler asiri kasik bacak agrim vardi pazartesi cok siddetli oldu agrim sonra yavas yavas azaldi belirti azalinca korktum acaba dustu mu bi de sizde yerlesme kanamasi oldu mu
Dogrudur canım olabilirDemek ki şehirden şehire fark var bizim rapor olsaydı 1000 tl gibi bişey ödücektik şimdi transfer 8000 tl sıfırdan tüp bebek 35 bin civarı
Aslında belirti aramamız tamamen psikolojik. Mesela benim transferden sonraki ikinci günüm. Nasip olur da tutarsa hamileliğin üçüncü haftasında olmuş oluyorum. Yani normal hamile kalsak üçüncü haftada ya da dördüncü haftada belirti görmemiz çok zor. Şimdi içeride o miniğin olduğunu bildiğimiz için ve tabi ilaçların da etkisiyle bazı belirtiler yaşayabiliyoruz da yaşayamayabiliyoruz da. O yüzden belirti var ya da yok diye kafaya takmamak lazım.Merhabalar tebrik ederim inşallah saglikla sihatle kucagina almak nasip olur. Benim de transfer sonrasi 8. Gunun kaser test yapmadim kani bekliyorum, acaba belirtileriniz var miydi varsa nelerdi ne kadar surdu? Benim ilk gunler asiri kasik bacak agrim vardi pazartesi cok siddetli oldu agrim sonra yavas yavas azaldi belirti azalinca korktum acaba dustu mu bi de sizde yerlesme kanamasi oldu mu
Ben 19.Gunumde oldum canımKızlar döngünüzün kaçıncı gününde transfer oldunuz dondurulmuş embriyo transferi olanlar ?
Aynilarini bende yasadim pozitif sonuc aldim canımBenimde transferin 2. Günün den itibaren ara ara kuyruk sokumun da ağrım ağrıyor kaşık ağrım oluyordu birde bu sabah ilaçlarımı alırken adet sancısı gibi sancı kaldı sonra kesildi .