-
- Konu Sahibi ananasmango
- #1.321
Skg karşıladığı hali böyle devlette ilaçlarda verdik tabi karşılamadı zaman 30 bini felan buluyor devlette deBence de bakması lazım haklısın çok kişinin o yüksek diye iptal oluyo
İşte bizim sebepsiz infertilite canım o yüzden aşılama şartı var uğraşmak istemedik
Evet canım benim rapor demek sgk karşılar demek çok basit bi para ödemen lazım senin
Gelsin ikizler9. Gün 245
11. Gün 740
Benim pazar gününe denk geliyor aile hekimleri çalışmıyor o yüzden özelde yaptırcam sanırım mecbur. Bende pakete dahil değil ücret karşılığı yapılıyor malaasefBen devlet hastanesinin aile hekimliğine gidiyorum. İki saate çıkıyor zaten sonuç.
Demek ki şehirden şehire fark var bizim rapor olsaydı 1000 tl gibi bişey ödücektik şimdi transfer 8000 tl sıfırdan tüp bebek 35 bin civarıSkg karşıladığı hali böyle devlette ilaçlarda verdik tabi karşılamadı zaman 30 bini felan buluyor devlette de
Pazartesi seni etiketleyip sonucu paylaşacağım
Ben 2. transfer için 17 bin verdim. Şuan yeni paket için 80 bin diyorlar.Demek ki şehirden şehire fark var bizim rapor olsaydı 1000 tl gibi bişey ödücektik şimdi transfer 8000 tl sıfırdan tüp bebek 35 bin civarı
Benim de pazara denk geliyor ama pzt beklicemBenim pazar gününe denk geliyor aile hekimleri çalışmıyor o yüzden özelde yaptırcam sanırım mecbur. Bende pakete dahil değil ücret karşılığı yapılıyor malaasef
Hadi bakalım.ama şuda olabilir benimde kan değerim seninki gibi çıkmıştı. Hatta doktorum bir kese gördü . Kalp atışı için gittiğimde diğer keseyi de gördü. Yani bir hafta vardı aralarında.Pazartesi seni etiketleyip sonucu paylaşacağım
Hangi hastane 80 bin diyorBen 2. transfer için 17 bin verdim. Şuan yeni paket için 80 bin diyorlar.
Gaziantep canımHangi hastane 80 bin diyor
allah nasip etsin de bir hafta geç göreyimHadi bakalım.ama şuda olabilir benimde kan değerim seninki gibi çıkmıştı. Hatta doktorum bir kese gördü . Kalp atışı için gittiğimde diğer keseyi de gördü. Yani bir hafta vardı aralarında.
Devlet hastanesi mi canımBen 2. transfer için 17 bin verdim. Şuan yeni paket için 80 bin diyorlar.
Bildiğin uçmuş bunlarHangi hastane 80 bin diyor
İlaçlar hariç paket fiyatıysa cidden çok fazla. Bizim ilaçlarla bile 80'i bulmadıGaziantep canım
Bildiğin uçmuşHangi hastane 80 bin diyor
Özel bir klinikDevlet hastanesi mi canım
Sadece paket fiyatı . Dondurma ilaçlar hariç . 120 yi rahat bulurİlaçlar hariç paket fiyatıysa cidden çok fazla. Bizim ilaçlarla bile 80'i bulmadı
Allah yardımcınız olsun canımSadece paket fiyatı . Dondurma ilaçlar hariç . 120 yi rahat bulur
Özeller kafayı yedi ya ben de özelden geçtim işte devleteBildiğin uçmuş
Özel bir klinik
Sağ ol cnm. Mecburuz sonuçtaAllah yardımcınız olsun canım
Eğer olmazsa devleti düşünmüyor değilim yaniÖzeller kafayı yedi ya ben de özelden geçtim işte devlete