- Konu Sahibi ananasmango
- #1.341
Yani orası öyle tabi. Bizim üçüncü deneme toplamda 150yi bulmuştur. Rabbim hayırlısını nasip etsin hayırla sağlıkla kolaylıkla kavuşalım mucizelerimizeSağ ol cnm. Mecburuz sonuçta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani orası öyle tabi. Bizim üçüncü deneme toplamda 150yi bulmuştur. Rabbim hayırlısını nasip etsin hayırla sağlıkla kolaylıkla kavuşalım mucizelerimizeSağ ol cnm. Mecburuz sonuçta
Merhaba hoşgeldin. Hayırlısı olsun inşaallah bence kaset teste bakıp moral bozma kan testini bekle canım.Merhaba herkese. Ben de dondurulmuş 5.gün embriyosuyla 6 Ekimde transfer oldum. İki gündür kasık altında ve vajinada batma oluyor. Transfer gününden beri de göğüs ağrım var 18 ekimde test yapacağım bugün predictor test yaptım burada erken öğrenenler olmuş ve sonuç negatif erken mi test için ? Sizlerin belirtileriniz neydi
Başka şehirlerde nasıl bilmiyorum ama bi abla devletten özele geçmişti tutmadı diye özelde denemek için bin pişman oldu bana o önerdi burda iliğimiz kemiğimiz kurudu orası daha iyi diye cidden şimdiye kadar özelden daha rahat ettim ilginç bi şekildeEğer olmazsa devleti düşünmüyor değilim yani
Canım erken gebelik testinde çıkabilir anca. Belirtilerin varmış yarın tekrar yapMerhaba herkese. Ben de dondurulmuş 5.gün embriyosuyla 6 Ekimde transfer oldum. İki gündür kasık altında ve vajinada batma oluyor. Transfer gününden beri de göğüs ağrım var 18 ekimde test yapacağım bugün predictor test yaptım burada erken öğrenenler olmuş ve sonuç negatif erken mi test için ? Sizlerin belirtileriniz neydi
Akşamüstü kasık ağrım olduğundan acile gittim kan verdim 13. Gün değerim 2402 çıkmış ikiz olabilir dimi inşallah Allahım duy artık sesimi 8 YıldırrrGelsin ikizler Themiscan bak ben baştan beridir ikiz diyorum olunca bana Özel dua et .
Ben devleti sırf aşılama şartı için istemedim. Doktor kendi dedi aşılama tutmaz ama denicez diye. Sonra tüp bebeğe başlarız dedi. Ben de istemedimBaşka şehirlerde nasıl bilmiyorum ama bi abla devletten özele geçmişti tutmadı diye özelde denemek için bin pişman oldu bana o önerdi burda iliğimiz kemiğimiz kurudu orası daha iyi diye cidden şimdiye kadar özelden daha rahat ettim ilginç bi şekilde
Eğer ücretsiz ya da çok az ücretle yararlanmak için aşılama şart ben de vakit kaybetmek istemedim ücretli yapılcaksa ücretini ödeyerek yaptırabiliyomuşsun ama çok daha ucuz özelden. Bi de benim şehrimde özel tüp bebek merkezi yok izmire gitmek zorunda kalıyodum o da artık çok yakın olmuş olduBen devleti sırf aşılama şartı için istemedim. Doktor kendi dedi aşılama tutmaz ama denicez diye. Sonra tüp bebeğe başlarız dedi. Ben de istemedim
Aaa bize hiç öyle bir şey söylemediler. Şehir dışına gitmek zorunda kaldıysan zor tabi.Eğer ücretsiz ya da çok az ücretle yararlanmak için aşılama şart ben de vakit kaybetmek istemedim ücretli yapılcaksa ücretini ödeyerek yaptırabiliyomuşsun ama çok daha ucuz özelden. Bi de benim şehrimde özel tüp bebek merkezi yok izmire gitmek zorunda kalıyodum o da artık çok yakın olmuş oldu
Yaşın tutunca özel yaptırmaktan bahsetmiyolar hiç direk aşılama diyolar. Benim bi tanıdığım yaş şartını karşılamıyodu ona ücretli yaptırabilirsiniz dediler ben de öyle gittim ama sonra vazgeçtim özelde ilk işlemleri ve transferi yaptırdım anamız ağladı tabi şimdi devlete geçtimAaa bize hiç öyle bir şey söylemediler. Şehir dışına gitmek zorunda kaldıysan zor tabi.
Aynen cnm ikisi de tutmuş görünüyorAkşamüstü kasık ağrım olduğundan acile gittim kan verdim 13. Gün değerim 2402 çıkmış ikiz olabilir dimi inşallah Allahım duy artık sesimi 8 Yıldırrr
Muhtemelen ikizAkşamüstü kasık ağrım olduğundan acile gittim kan verdim 13. Gün değerim 2402 çıkmış ikiz olabilir dimi inşallah Allahım duy artık sesimi 8 Yıldırrr
Ne kadar saçma oysa. Biz erkek infertilitesi diye gittik geçen sene eylülde. Normalde erkek kaynaklı olursa aşılama olmadan direkt tüp bebeğe geçiyordun ama haziranda yönetmelik değişmiş. Sadece ameliyat ile sperm alınabilen durumlarda direkt tüp bebeğe izin veriliyor dediler. Doktorun kendisi size aşılama tutmaz demese yine belki denerdim ama dedim ne zorum var bir de onun stresiyle uğraşcam.Yaşın tutunca özel yaptırmaktan bahsetmiyolar hiç direk aşılama diyolar. Benim bi tanıdığım yaş şartını karşılamıyodu ona ücretli yaptırabilirsiniz dediler ben de öyle gittim ama sonra vazgeçtim özelde ilk işlemleri ve transferi yaptırdım anamız ağladı tabi şimdi devlete geçtim
Aşılama bana da düşük ihtimal geliyo bizim de açıklanamayan infertilite sorunumuz yani kendi kendine döllencek olsa 4 yılda bi şekilde olurdu oyalanmadan başlamak istedim şuan tek kuruş ödeme yapmadık daha. Rahim içine su verilip ultrason da çekildim kürtajla ilgili sorun olmuş mu diye çok şükür bişey çıkmadı özelde şimdiden 10-15 gitmişti yıllık embriyo saklama ücreti ocakta 6 bin vermiştik kimbilir kaç oldu şimdiNe kadar saçma oysa. Biz erkek infertilitesi diye gittik geçen sene eylülde. Normalde erkek kaynaklı olursa aşılama olmadan direkt tüp bebeğe geçiyordun ama haziranda yönetmelik değişmiş. Sadece ameliyat ile sperm alınabilen durumlarda direkt tüp bebeğe izin veriliyor dediler. Doktorun kendisi size aşılama tutmaz demese yine belki denerdim ama dedim ne zorum var bir de onun stresiyle uğraşcam.
Ben üç tane denedim . Benimde başta eşimden kaynaklıydı . 6 aya varmadan ilaçla normal seviyede aştı . Bir çipli iki de normal aşılama yaptık . Hiç biri tutmadı. Zaten tutma ihtimali %20 dedilerNe kadar saçma oysa. Biz erkek infertilitesi diye gittik geçen sene eylülde. Normalde erkek kaynaklı olursa aşılama olmadan direkt tüp bebeğe geçiyordun ama haziranda yönetmelik değişmiş. Sadece ameliyat ile sperm alınabilen durumlarda direkt tüp bebeğe izin veriliyor dediler. Doktorun kendisi size aşılama tutmaz demese yine belki denerdim ama dedim ne zorum var bir de onun stresiyle uğraşcam.
Ben de onu dedim hep aşılamanın doğal yoldan çok da farkı yok yani.Aşılama bana da düşük ihtimal geliyo bizim de açıklanamayan infertilite sorunumuz yani kendi kendine döllencek olsa 4 yılda bi şekilde olurdu oyalanmadan başlamak istedim şuan tek kuruş ödeme yapmadık daha. Rahim içine su verilip ultrason da çekildim kürtajla ilgili sorun olmuş mu diye çok şükür bişey çıkmadı özelde şimdiden 10-15 gitmişti yıllık embriyo saklama ücreti ocakta 6 bin vermiştik kimbilir kaç oldu şimdi
Ne ilacı kullandınız? Eşime de ilaç verdiler sayıda ve ileri hareket hızında artış oldu ama morfoloji değişmediği için daha kullanmaya gerek yok dedi ürolog. Bu denemede sperm havuzu yapıldı üç dört defa örnek verdi eşim. Bakalım hayırlısı inşaallahBen üç tane denedim . Benimde başta eşimden kaynaklıydı . 6 aya varmadan ilaçla normal seviyede aştı . Bir çipli iki de normal aşılama yaptık . Hiç biri tutmadı. Zaten tutma ihtimali %20 dediler
Artmed klomen devit bir tane daha vardı aklıma gelmiyor şuan . 3 milyonla başladık 80 ne kadar çıktı . üstelik morfoloji de iyiydiNe ilacı kullandınız? Eşime de ilaç verdiler sayıda ve ileri hareket hızında artış oldu ama morfoloji değişmediği için daha kullanmaya gerek yok dedi ürolog. Bu denemede sperm havuzu yapıldı üç dört defa örnek verdi eşim. Bakalım hayırlısı inşaallah
Aşılama sadece yolu kısaltıyor .Ben de onu dedim hep aşılamanın doğal yoldan çok da farkı yok yani.
Yaa maşaallah. Bize sadece klomen ile bir takviye edici vitamin verildiArtmed klomen devit bir tane daha vardı aklıma gelmiyor şuan . 3 milyonla başladık 80 ne kadar çıktı . üstelik morfoloji de iyiydi