- 18 Mart 2015
- 2.642
- 4.874
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #1.301
Ben bir tek 5. Gün kaset test yaptım orada da sadece benim görebileceğim bir çizgi vardımaşallaaahhhhbende vallahi 6. günden itibaren düşünüyorum yapmayı hiç bekleyemem 10 gün Peki kaçıncı günü kaset testte gördün çift çizgiyi
harikaaa o zaman neden 4. günden itibaren erken gebelik testi yapmaya başlamayayım kiiiBen bir tek 5. Gün kaset test yaptım orada da sadece benim görebileceğim bir çizgi vardıerken gebelik testi ile gün gün takip ettim genelde.
bu arada 5. gün tek embriyo muuBen bir tek 5. Gün kaset test yaptım orada da sadece benim görebileceğim bir çizgi vardıerken gebelik testi ile gün gün takip ettim genelde.
Çok güzel maşallah sağlıkla ilerlesin9. Gün 245
11. Gün 740
ay ne güzel görünüyorlar hızımı alamadımmmmmm. 4. günde maşallah iyi çıkmış pasparlaakkkBen bir tek 5. Gün kaset test yaptım orada da sadece benim görebileceğim bir çizgi vardıerken gebelik testi ile gün gün takip ettim genelde.
3.gun icin erken bence canım morelini bozmaArkadaşlar merhaba 6 Ekim'de 3. Gün çift embriyo transferi oldum. Bu gün erken gebelik testi yaptım negatif moralim çok bozuldu
Progestana bakilmasi cok onemli neden oyle birsey demis doktorun anlamadim canım cok tuhaf geldi bana sen yaptir genedeKızlar bugün transfer öncesi kontrolüm vardı doktor rahim duvarı kalınlığına baktı 10.2 iyi dedi ve direkt 17 ekime transfer tarihi verdi ben de progesterona bakmayacak mısınız dedim gerek yok düşmüştür dedi hiç bunu talep eden hastam da olmamıştı dedi ben de yüksek çıkınca transfer iptal olma durumu oluyomuş o yüzden sordum dedim tamam bakalım o zaman normalde çıkmaz yüksek ama senin içine böyle bişey doğduysa bakalım garanti olsun dedi muhtemelen transfer günü de bakmayacak progesterona böyle hiç bakılmadan transfer olan var mı aranızda
Bana doktorum dedi yuksek ciksa transfer iptal edilir dedi basariyi etkileyen bir durumProgestana bakilmasi cok onemli neden oyle birsey demis doktorun anlamadim canım cok tuhaf geldi bana sen yaptir genede
Çift embriyo canımbu arada 5. gün tek embriyo muu
Aslında çok çok silikti bir de predictor bazen silik gösterse de çıkmıyor diye bildiğimden 6. Güne kadar açıkçası çok emin olamadımay ne güzel görünüyorlar hızımı alamadımmmmmm. 4. günde maşallah iyi çıkmış pasparlaakkk
Yaptırdım tahlili birazdan arayıp sorcam sonucunu inşallah düşüktürProgestana bakilmasi cok onemli neden oyle birsey demis doktorun anlamadim canım cok tuhaf geldi bana sen yaptir genede
Evet ben de öyle biliyorum neden önemsemedi anlamadım geçen ay taze transferim yüksek çıktığı için ertelemiştiniz transferi dedim onda durum farklıydı yumurta toplamadan sonra kalan yumurtalar vardı gibisinden bişey söyledi sanırım hatırlamıyorum çok bu sefer düşük çıkar dediBana doktorum dedi yuksek ciksa transfer iptal edilir dedi basariyi etkileyen bir durum
İnşallah dusuk cikarda ertelenmez canım 0.1 felan cikarsa tamamdir sonra bide transferden birgun sonra progestan bakiliyor oda yuksek olmasi gerekiyor mesela ilaclarla yükseliyor hazirlik asamasindaYaptırdım tahlili birazdan arayıp sorcam sonucunu inşallah düşüktür
Evet ben de öyle biliyorum neden önemsemedi anlamadım geçen ay taze transferim yüksek çıktığı için ertelemiştiniz transferi dedim onda durum farklıydı yumurta toplamadan sonra kalan yumurtalar vardı gibisinden bişey söyledi sanırım hatırlamıyorum çok bu sefer düşük çıkar dedi
Şimdi konuştum 0.78 dedi bu iyi galiba çok mutlu oldum yaa insan nasıl strese giriyor hayırlısıyla sağlıkla yavrularımıza kavuşuruz inşallahİnşallah dusuk cikarda ertelenmez canım 0.1 felan cikarsa tamamdir sonra bide transferden birgun sonra progestan bakiliyor oda yuksek olmasi gerekiyor mesela ilaclarla yükseliyor hazirlik asamasinda
Benim de hiç progestan değerime bakmıyor ama vajinal muayene yapıyor 5 günde bir. Zaten yumurta çatlamıyor progeston düşüktür diye mi düşünüyorlar acaba. Bazen çok şey bilmek de yoruyor gerçektenŞimdi konuştum 0.78 dedi bu iyi galiba çok mutlu oldum yaa insan nasıl strese giriyor hayırlısıyla sağlıkla yavrularımıza kavuşuruz inşallah
Aynen öyle valla bilmesek daha mı iyi bilemedim çünkü bir şeyler okuyup okuyup bana neden böyle yapılmadı diye sürekli stres yapıyorum eşim de kızıyor bi sal artık durmadan araştırıp duruyosun doktor ne diyosa onları uygula diye de engel olamıyorum kendimeBenim de hiç progestan değerime bakmıyor ama vajinal muayene yapıyor 5 günde bir. Zaten yumurta çatlamıyor progeston düşüktür diye mi düşünüyorlar acaba. Bazen çok şey bilmek de yoruyor gerçekten
Ben gebzede anadolu sağlık merkezine gidiyorum. Tayfun Kutlu doktorum. Hem hoca hem hemşireler hem hastane çok iyi. Ben öncesinde bahçeciye gitmiştim sana kapıdan girdiğin anda para gözüyle bakıyorlar. Burda biz doktordan şu bu kadar para diye hiçbir şey duymadık. Ne varsa konuştuk fiyat bilgisi için koordinatöre yönlendirildik. Ama bahçecide doktor diyorki işte histeroskopi yapalım ama şu kadar para. Sen doktorsan işini yap. Evet labaratuarları iyi olabilir ama hastayla ilgilenme sıfır. İki tane de dondurulmuş embriyom var ordaKız özelden başka hastaneye embriyo nasıl taşınıyor benim hastanem çok pahalı kalanları bulunduğum bir hastaneye tasittirayim
Ben devlet hastanesinin aile hekimliğine gidiyorum. İki saate çıkıyor zaten sonuç.Kan tahlillerinizi nerde yaptırıyorsunuz özellere fiyat sordum 350-500 aralığında. Böyle mi fiyatlar
Aslında tedavi gördüğün hastane de yapar paketin içine dahil ama ben sonucu doktordan duymak yerine e-nabızdan bakmak istiyorumBen devlet hastanesinin aile hekimliğine gidiyorum. İki saate çıkıyor zaten sonuç.