- 1 Şubat 2021
- 3.296
- 3.556
- 28
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #1.281
Valla rapor uğraştırıcı ben almadım canım iki aşılama şartı vardı biz zaten direk özelde yaptırmıştık özel çok pahalı geldi devlete geçtikRapor nasıl alınıyor cnm gerçi bana bu saatten sonra lazım değil yine meraktan
Evet progesteron benim de kaygım bu işte neden kendisi bakmayı talep etmedi burda bir sürü emek veriliyor bakılmadan transfer yapılıyor ya yüksekse tutunmazsa o kadar emeğe yazık değil mi nasip kısmet tutunması tabiki orası ayrı ama yine de elimizden geleni yapalım uygun koşul doğru tedavi neyse o uygulansınCanım diğer mesajları okuyamadım da eğer progesteron ise onun 1.5 üstü olması yumurta çatladığını gösteriyor. Çatladığı zamanı tam kontrol edemedikleri ve vücut çatlamadan sonra sadece belli zamanlarda embriyoyu kabul ettiği için öyle oluyo evet
Ha şuan vereceğin ücreti devlete verecenValla rapor uğraştırıcı ben almadım canım iki aşılama şartı vardı biz zaten direk özelde yaptırmıştık özel çok pahalı geldi devlete geçtik
Bencede erken yapmışın canım. İdrarda gözükmeye biliyor. Canını hiç sıkma ne zaman yapalım diyorsa doktorun ozaman yaptır. Erken yapıp canını sıkma inşallah Allahını izniyle tutar güzel haberlerini alırız.Arkadaşlar merhaba 6 Ekim'de 3. Gün çift embriyo transferi oldum. Bu gün erken gebelik testi yaptım negatif moralim çok bozuldu
evet evet ama ben daha önceden ödemiştim. 6 adet daha embriyom var tutmazsa bir sonraki için transfer ücretini sorduğumda 9500 dedilerSen dondurulmuş embriyo mu olucaksin
Raporun özel şartları var eger onları karşılıyorsanız galiba bakılmıyor aşılamaya.Valla rapor uğraştırıcı ben almadım canım iki aşılama şartı vardı biz zaten direk özelde yaptırmıştık özel çok pahalı geldi devlete geçtik
Benim raporum var devletteyim ve 8500 ödedim devlet para almıyor mu raporlu olunca anlamadımRaporlu olursam ve özele gidersem evet raporlu olup devlette yaptırırsam ücretsiz canım
Yine uygun valla inşallah tutar benim bu tutmazsa bidaha yapana kadar 30 bin olurevet evet ama ben daha önceden ödemiştim. 6 adet daha embriyom var tutmazsa bir sonraki için transfer ücretini sorduğumda 9500 dediler
Kız özelden başka hastaneye embriyo nasıl taşınıyor benim hastanem çok pahalı kalanları bulunduğum bir hastaneye tasittirayimHayır canım sadece embriyoyu taşıdık oraya özelden
yani sen nerede yaptırıyosun öyle baya pahalıymışYine uygun valla inşallah tutar benim bu tutmazsa bidaha yapana kadar 30 bin olurbiz ölme eşsegim yaz gelsin daha koyduramayiz anam millet evinde 0 masrafsiz temel atıyor
Adatıpta yaptiyorum Haziran'da 15 idi Eylül'de 20 bin oldu Ocak ayından sonra yine zam gelicek dedi yani uçuştayani sen nerede yaptırıyosun öyle baya pahalıymış
yani aşırı pahalıymış baceci de bile o kadar değil ev alınırAdatıpta yaptiyorum Haziran'da 15 idi Eylül'de 20 bin oldu Ocak ayından sonra yine zam gelicek dedi yani uçuşta
Bence de bakması lazım haklısın çok kişinin o yüksek diye iptal oluyoEvet progesteron benim de kaygım bu işte neden kendisi bakmayı talep etmedi burda bir sürü emek veriliyor bakılmadan transfer yapılıyor ya yüksekse tutunmazsa o kadar emeğe yazık değil mi nasip kısmet tutunması tabiki orası ayrı ama yine de elimizden geleni yapalım uygun koşul doğru tedavi neyse o uygulansın
İşte bizim sebepsiz infertilite canım o yüzden aşılama şartı var uğraşmak istemedikRaporun özel şartları var eger onları karşılıyorsanız galiba bakılmıyor aşılamaya.
Evet canım benim rapor demek sgk karşılar demek çok basit bi para ödemen lazım seninBenim raporum var devletteyim ve 8500 ödedim devlet para almıyor mu raporlu olunca anlamadım
Benim doktorum prof olduğu için acaba yok veyani aşırı pahalıymış baceci de bile o kadar değil ev alınır
Kuzu önce hastaneyi bul taşıtmak istediğin onlar seni yönlendiriyo bi tank veriyolar küçük termos gibi içinde azot oluyo ona koyduruyosun kendin götürüyosun onlar bilgi veriyo her aşamadaKız özelden başka hastaneye embriyo nasıl taşınıyor benim hastanem çok pahalı kalanları bulunduğum bir hastaneye tasittirayim
Acaba oradan aldığımız için para felan ödüyor muyuzKuzu önce hastaneyi bul taşıtmak istediğin onlar seni yönlendiriyo bi tank veriyolar küçük termos gibi içinde azot oluyo ona koyduruyosun kendin götürüyosun onlar bilgi veriyo her aşamada
İnşallah hepimiz pozitifleri görürüzGüzelim şöyle ben 2 ameliyat geçirdim tüp bebek sürecinde. İlk yumurtalar toplandı sonra ameliyatları oldum haziran ve eylülde. 22 adet yumurta toplandı 7 tanesi 5. güne geldi. 7 taneyi de dondurduk. Daha ilk transferim dün gerçekleşti. 5. gün embriyosuydu. Yaşım 29 ve ilk tüp bebek denemem olduğu için doktor tek embriyo koydu. Bende testi 6. günden sonra yapmayı düşünüyorum
Güzel dilkleriniz için çok teşekkür ederim inşallah hepimiz hayırlısıyla pozitifleri görürüzBencede erken yapmışın canım. İdrarda gözükmeye biliyor. Canını hiç sıkma ne zaman yapalım diyorsa doktorun ozaman yaptır. Erken yapıp canını sıkma inşallah Allahını izniyle tutar güzel haberlerini alırız.
Hayır kuzum aldığın yere ödemiyosun eğer özele taşırsan yeni götürceğin yere yıllık saklama ücretini ödüyosun sadeceAcaba oradan aldığımız için para felan ödüyor muyuz
9. Gün 245Canım kanda beta kaç çıktı