2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Rapor nasıl alınıyor cnm gerçi bana bu saatten sonra lazım değil yine meraktan
Valla rapor uğraştırıcı ben almadım canım iki aşılama şartı vardı biz zaten direk özelde yaptırmıştık özel çok pahalı geldi devlete geçtik

Evet progesteron benim de kaygım bu işte neden kendisi bakmayı talep etmedi burda bir sürü emek veriliyor bakılmadan transfer yapılıyor ya yüksekse tutunmazsa o kadar emeğe yazık değil mi nasip kısmet tutunması tabiki orası ayrı ama yine de elimizden geleni yapalım uygun koşul doğru tedavi neyse o uygulansın

Arkadaşlar merhaba 6 Ekim'de 3. Gün çift embriyo transferi oldum. Bu gün erken gebelik testi yaptım negatif moralim çok bozuldu
Bencede erken yapmışın canım. İdrarda gözükmeye biliyor. Canını hiç sıkma ne zaman yapalım diyorsa doktorun ozaman yaptır. Erken yapıp canını sıkma inşallah Allahını izniyle tutar güzel haberlerini alırız.

Valla rapor uğraştırıcı ben almadım canım iki aşılama şartı vardı biz zaten direk özelde yaptırmıştık özel çok pahalı geldi devlete geçtik
Raporun özel şartları var eger onları karşılıyorsanız galiba bakılmıyor aşılamaya.

evet evet ama ben daha önceden ödemiştim. 6 adet daha embriyom var tutmazsa bir sonraki için transfer ücretini sorduğumda 9500 dediler
Yine uygun valla inşallah tutar benim bu tutmazsa bidaha yapana kadar 30 bin olurbiz ölme eşsegim yaz gelsin daha koyduramayiz anam millet evinde 0 masrafsiz temel atıyor

Bence de bakması lazım haklısın çok kişinin o yüksek diye iptal oluyo
Raporun özel şartları var eger onları karşılıyorsanız galiba bakılmıyor aşılamaya.
İşte bizim sebepsiz infertilite canım o yüzden aşılama şartı var uğraşmak istemedik
Benim raporum var devletteyim ve 8500 ödedim devlet para almıyor mu raporlu olunca anlamadım
Evet canım benim rapor demek sgk karşılar demek çok basit bi para ödemen lazım senin

Kız özelden başka hastaneye embriyo nasıl taşınıyor benim hastanem çok pahalı kalanları bulunduğum bir hastaneye tasittirayim
Kuzu önce hastaneyi bul taşıtmak istediğin onlar seni yönlendiriyo bi tank veriyolar küçük termos gibi içinde azot oluyo ona koyduruyosun kendin götürüyosun onlar bilgi veriyo her aşamada

Kuzu önce hastaneyi bul taşıtmak istediğin onlar seni yönlendiriyo bi tank veriyolar küçük termos gibi içinde azot oluyo ona koyduruyosun kendin götürüyosun onlar bilgi veriyo her aşamada
Acaba oradan aldığımız için para felan ödüyor muyuz

İnşallah hepimiz pozitifleri görürüz

Güzel dilkleriniz için çok teşekkür ederim inşallah hepimiz hayırlısıyla pozitifleri görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…