-
- Konu Sahibi ananasmango
- #1.261
Benim üçünde de bakılmadıKızlar bugün transfer öncesi kontrolüm vardı doktor rahim duvarı kalınlığına baktı 10.2 iyi dedi ve direkt 17 ekime transfer tarihi verdi ben de progesterona bakmayacak mısınız dedim gerek yok düşmüştür dedi hiç bunu talep eden hastam da olmamıştı dedi ben de yüksek çıkınca transfer iptal olma durumu oluyomuş o yüzden sordum dedim tamam bakalım o zaman normalde çıkmaz yüksek ama senin içine böyle bişey doğduysa bakalım garanti olsun dedi muhtemelen transfer günü de bakmayacak progesterona böyle hiç bakılmadan transfer olan var mı aranızda
Hadi hayırlısı olsunMerhaba kızlar, benimde 7 ekimde 5. Gün embriyosu transfer edildi , ne zaman test yapsam diye düşünüyorum çok heyecanlıyım
Ayy ben 6. gün başlamayı düşünüyorumm 10 ekim de olduMerhaba kızlar, benimde 7 ekimde 5. Gün embriyosu transfer edildi , ne zaman test yapsam diye düşünüyorum çok heyecanlıyım
Ama işte bakılması gerekmiyor mu 1.5 üzerindeyse transfer yapılmaması gerekiyomuş tutmuyomuş diye biliyorumBenim üçünde de bakılmadı
Yani üç farklı doktorla çalıştım hiçbirinden böyle bir talep duymadım. Acaba rahim içine bakmak yeterli mi geliyor bilmiyorum kiAma işte bakılması gerekmiyor mu 1.5 üzerindeyse transfer yapılmaması gerekiyomuş tutmuyomuş diye biliyorum
7.500-8000 civarı devlet hastanesinde raporsuz özel hastayım canımKızlar siz sadece transfer ücreti ne kadar oduyeceksiniz merak ettim ben sadece transfer ücreti 20 bin vericem
Ya bana bakmıştı doktorum transferden 5 gün önce ama gerekli mi bilmiyorum inanAma işte bakılması gerekmiyor mu 1.5 üzerindeyse transfer yapılmaması gerekiyomuş tutmuyomuş diye biliyorum
Ben devlette yaptırdım. Hastaneye toplam 8500 ödedik. İlaçlar hariç.Kızlar siz sadece transfer ücreti ne kadar oduyeceksiniz merak ettim ben sadece transfer ücreti 20 bin vericem
Ben de bilemedim kafam karıştı inşallah bi sıkıntı çıkmazYani üç farklı doktorla çalıştım hiçbirinden böyle bir talep duymadım. Acaba rahim içine bakmak yeterli mi geliyor bilmiyorum ki
Senin devlette o zaman geçmişin oldu demi7.500-8000 civarı devlet hastanesinde raporsuz özel hastayım canım
İnşallahBen de bilemedim kafam karıştı inşallah bi sıkıntı çıkmaz
Raporlu olunca o fiyat ödenmiyor mu bende rapor var o civar ödedim.7.500-8000 civarı devlet hastanesinde raporsuz özel hastayım canım
Ben de bugün zorla baktırmış gibi oldum hayırlısı bakalımYa bana bakmıştı doktorum transferden 5 gün önce ama gerekli mi bilmiyorum inan
Canım diğer mesajları okuyamadım da eğer progesteron ise onun 1.5 üstü olması yumurta çatladığını gösteriyor. Çatladığı zamanı tam kontrol edemedikleri ve vücut çatlamadan sonra sadece belli zamanlarda embriyoyu kabul ettiği için öyle oluyo evetAma işte bakılması gerekmiyor mu 1.5 üzerindeyse transfer yapılmaması gerekiyomuş tutmuyomuş diye biliyorum
a bu arada ben güncel fiyat sordum dün transfer ücreti ne kadar diye 9500 dediler acıbadem ataşehirKızlar siz sadece transfer ücreti ne kadar oduyeceksiniz merak ettim ben sadece transfer ücreti 20 bin vericem
Raporlu olursam ve özele gidersem evet raporlu olup devlette yaptırırsam ücretsiz canımRaporlu olunca o fiyat ödenmiyor mu bende rapor var o civar ödedim.
Sen dondurulmuş embriyo mu olucaksina bu arada ben güncel fiyat sordum dün transfer ücreti ne kadar diye 9500 dediler acıbadem ataşehir
Hayır canım sadece embriyoyu taşıdık oraya özeldenSenin devlette o zaman geçmişin oldu demi
Rapor nasıl alınıyor cnm gerçi bana bu saatten sonra lazım değil yine meraktanRaporlu olursam ve özele gidersem evet raporlu olup devlette yaptırırsam ücretsiz canım