2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

@Minelsu66 ve Themiscan Themiscan canlar siz şimdi pozitif dimi test sonucunuz. Şu an ekim ayı 2 gebemiz var yani dimi 😍:nazar: Kan verdiniz mi ?? yoksa kasette mi çıktı? Transferden sonra kaçıncı gün test yaptınızzzz:KK200:
Ben 4. Günden başlayarak test yaptım hatta burada da paylaşmıştım 😊
9 ve 11 gün kan verdim orada da pozitif. 16 ekime kese randevusu ayarlandı 😊

Kızlar siz sadece transfer ücreti ne kadar oduyeceksiniz merak ettim ben sadece transfer ücreti 20 bin vericem

Kızlar siz sadece transfer ücreti ne kadar oduyeceksiniz merak ettim ben sadece transfer ücreti 20 bin vericem
Benim gittiğim hastanede sadece transfer ücreti
1. Deneme 9000
2. Deneme 8100
3. Deneme 7200
Biz paket (yumurta takibi, yumurta toplama ve transfer) olarak 45 bin lira ödedik ama tabi ekstralar da var

Arkadaşlar merhaba 6 Ekim'de 3. Gün çift embriyo transferi oldum. Bu gün erken gebelik testi yaptım negatif moralim çok bozuldu

Arkadaşlar merhaba 6 Ekim'de 3. Gün çift embriyo transferi oldum. Bu gün erken gebelik testi yaptım negatif moralim çok bozuldu
3. gün embriyosu için acele etmişsin bence. İdrar testine bakıp moral bozma. Kan tahlilini bekle. Hatta o testi de çöpe at ki gözüne çarpıp canını sıkmasın 🥰

Ben 4. Günden başlayarak test yaptım hatta burada da paylaşmıştım 😊
9 ve 11 gün kan verdim orada da pozitif. 16 ekime kese randevusu ayarlandı 😊
maşallaaahhhh :nazar: bende vallahi 6. günden itibaren düşünüyorum yapmayı hiç bekleyemem 10 gün :KK17: Peki kaçıncı günü kaset testte gördün çift çizgiyi

3. gün embriyosu için acele etmişsin bence. İdrar testine bakıp moral bozma. Kan tahlilini bekle. Hatta o testi de çöpe at ki gözüne çarpıp canını sıkmasın 🥰
Cevabın için teşekkür ederim bacak ve bel ağrım var ama dayanamadım belki çıkar diye düşündüm 😥
3. gün embriyosu için acele etmişsin bence. İdrar testine bakıp moral bozma. Kan tahlilini bekle. Hatta o testi de çöpe at ki gözüne çarpıp canını sıkmasın

Kızlar bugün transfer öncesi kontrolüm vardı doktor rahim duvarı kalınlığına baktı 10.2 iyi dedi ve direkt 17 ekime transfer tarihi verdi ben de progesterona bakmayacak mısınız dedim gerek yok düşmüştür dedi hiç bunu talep eden hastam da olmamıştı dedi ben de yüksek çıkınca transfer iptal olma durumu oluyomuş o yüzden sordum dedim tamam bakalım o zaman normalde çıkmaz yüksek ama senin içine böyle bişey doğduysa bakalım garanti olsun dedi muhtemelen transfer günü de bakmayacak progesterona böyle hiç bakılmadan transfer olan var mı aranızda

Tebrik ederim cnm sağ slim kucagina alırsın inşallah peki kaçıncı gün embriyosuydu senin ki ve kaçıncı gün pozitif gordun
Güzelim şöyle ben 2 ameliyat geçirdim tüp bebek sürecinde. İlk yumurtalar toplandı sonra ameliyatları oldum haziran ve eylülde. 22 adet yumurta toplandı 7 tanesi 5. güne geldi. 7 taneyi de dondurduk. Daha ilk transferim dün gerçekleşti. 5. gün embriyosuydu. Yaşım 29 ve ilk tüp bebek denemem olduğu için doktor tek embriyo koydu. Bende testi 6. günden sonra yapmayı düşünüyorum

X