- 4 Mart 2023
- 549
- 466
- 32
- Konu Sahibi ananasmango
- #1.241
Amiinnn aminnn herkese güzel haberler vermek nasip olsunHadi hayırlı güzel haberler bekliyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiinnn aminnn herkese güzel haberler vermek nasip olsunHadi hayırlı güzel haberler bekliyoruz
Ben 4. Günden başlayarak test yaptım hatta burada da paylaşmıştım@Minelsu66 ve Themiscan canlar siz şimdi pozitif dimi test sonucunuz. Şu an ekim ayı 2 gebemiz var yani dimi Kan verdiniz mi ?? yoksa kasette mi çıktı? Transferden sonra kaçıncı gün test yaptınızzzz
Canım kanda beta kaç çıktıBen 4. Günden başlayarak test yaptım hatta burada da paylaşmıştım
9 ve 11 gün kan verdim orada da pozitif. 16 ekime kese randevusu ayarlandı
hayırlı olsun umarım pozitif sonuçlanır, kaliteleri neydi biliyor musun?Ben dün oldum. İki tane 3. gün embriyosu şurda iki tane çizgi Eki Görüntüle 3316004
İnşaallah, teşekkür ederim. Kalite olayı beşinci gün embriyosunda önemli dedi. Söylemedi o yüzden.hayırlı olsun umarım pozitif sonuçlanır, kaliteleri neydi biliyor musun?
Benim gittiğim hastanede sadece transfer ücretiKızlar siz sadece transfer ücreti ne kadar oduyeceksiniz merak ettim ben sadece transfer ücreti 20 bin vericem
Bana 11 bin küsür dediler ama kurumun genel müdürlüğünde çalıştığım için 8800'e yapacaklar . Aralıkta zam geliyormuşKızlar siz sadece transfer ücreti ne kadar oduyeceksiniz merak ettim ben sadece transfer ücreti 20 bin vericem
3. gün embriyosu için acele etmişsin bence. İdrar testine bakıp moral bozma. Kan tahlilini bekle. Hatta o testi de çöpe at ki gözüne çarpıp canını sıkmasınArkadaşlar merhaba 6 Ekim'de 3. Gün çift embriyo transferi oldum. Bu gün erken gebelik testi yaptım negatif moralim çok bozuldu
maşallaaahhhh bende vallahi 6. günden itibaren düşünüyorum yapmayı hiç bekleyemem 10 gün Peki kaçıncı günü kaset testte gördün çift çizgiyiBen 4. Günden başlayarak test yaptım hatta burada da paylaşmıştım
9 ve 11 gün kan verdim orada da pozitif. 16 ekime kese randevusu ayarlandı
Cevabın için teşekkür ederim bacak ve bel ağrım var ama dayanamadım belki çıkar diye düşündüm3. gün embriyosu için acele etmişsin bence. İdrar testine bakıp moral bozma. Kan tahlilini bekle. Hatta o testi de çöpe at ki gözüne çarpıp canını sıkmasın
3. gün embriyosu için acele etmişsin bence. İdrar testine bakıp moral bozma. Kan tahlilini bekle. Hatta o testi de çöpe at ki gözüne çarpıp canını sıkmasın
canım biz hepsini mayıs da ödedik. Yumurta toplama transfer yani tüp bebek 37.500tl ödedik yumurta dondurma ilaçlar falan tabi ekstra.Kızlar siz sadece transfer ücreti ne kadar oduyeceksiniz merak ettim ben sadece transfer ücreti 20 bin vericem
Canım benim 3. gün embriyosu için test 12 gün sonraya veriyorlar. Daha çok yenii 5 gün olmuş. 5. günler bile çıkmıyorArkadaşlar merhaba 6 Ekim'de 3. Gün çift embriyo transferi oldum. Bu gün erken gebelik testi yaptım negatif moralim çok bozuldu
Tebrik ederim cnm sağ slim kucagina alırsın inşallah peki kaçıncı gün embriyosuydu senin ki ve kaçıncı gün pozitif gorduncanım biz hepsini mayıs da ödedik. Yumurta toplama transfer yani tüp bebek 37.500tl ödedik yumurta dondurma ilaçlar falan tabi ekstra.
İnşallah pozitifi görürüz hepimizCanım benim 3. gün embriyosu için test 12 gün sonraya veriyorlar. Daha çok yenii 5 gün olmuş. 5. günler bile çıkmıyor
Güzelim şöyle ben 2 ameliyat geçirdim tüp bebek sürecinde. İlk yumurtalar toplandı sonra ameliyatları oldum haziran ve eylülde. 22 adet yumurta toplandı 7 tanesi 5. güne geldi. 7 taneyi de dondurduk. Daha ilk transferim dün gerçekleşti. 5. gün embriyosuydu. Yaşım 29 ve ilk tüp bebek denemem olduğu için doktor tek embriyo koydu. Bende testi 6. günden sonra yapmayı düşünüyorumTebrik ederim cnm sağ slim kucagina alırsın inşallah peki kaçıncı gün embriyosuydu senin ki ve kaçıncı gün pozitif gordun
Benim 3. Transferim ilk doktorum vermemişti. Bu doktor verdi hatta şaşırdım ilk doktor vermedi diye ama oda yakı vermişti oda galiba düşük olmasın diye veriliyor. Ama genelde Protestan veriyor doktorlar.Olabilir transfer sonrası herkese mi progesteron iğnesi veriliyor acaba