- 26 Eylül 2023
- 142
- 51
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #1.081
Bugün göğüslerimde ağrı ve sızı var ve bilmeden elim değince sızlıyor anlam veremedim iki gündür bugün de olmak üzere ara ara karın ağrısı yaşıyorumCanim bende 4 ekimde oldum surekli reglin ilk gunu gibi agrim oluyor
Amin canım rabbim bu yolda olan herkesin yüzünü guldursun minnoslarina kavustursun dualarimdasinizMaşallah valla gözüm gönlüm açıldı Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Aynilarini yasiyorum bende canım cok şükür idrarda pozitif gordum goguslerime dokunamiyorum cok agriyorlarBugün göğüslerimde ağrı ve sızı var ve bilmeden elim değince sızlıyor anlam veremedim iki gündür bugün de olmak üzere ara ara karın ağrısı yaşıyorum
Ay gerçekten mi . Böyle diyince içime bir heyecan düştüAynilarini yasiyorum bende canım cok şükür idrarda pozitif gordum goguslerime dokunamiyorum cok agriyorlar
Evet canım varmi hic elinde idrar testiAy gerçekten mi . Böyle diyince içime bir heyecan düştü
Geliyorrr gelmekte olannn kuzummmCanım ben varimmm 4 ekim transferdi dunden beri test yapiyorum yarinda yapcam 7.gun oluyor ondan sonra 16si kan testi vericem
Geliyorrr gelmekte olannn kuzummm
Hayır ya yokEvet canım varmi hic elinde idrar testi
Canim zaten senin cift embriyo kesin cikae ve benden iki gunde once transfer olmussun yap valla bence hatta gidebilirsen simdi git al senlendir hepimiziHayır ya yokama eczanem çok yakın buraya yarın ilk idrarla yapsam mı acaba
Aminnn aminnnn bütün kalbimle hep birlikte kuzucumEvet kuzum cok şükür ❤rabbim en kisa zamanda sizlerede yasatsin bu mutlulugu
Korkuyorum aslındaCanim zaten senin cift embriyo kesin cikae ve benden iki gunde once transfer olmussun yap valla bence hatta gidebilirsen simdi git al senlendir hepimizi
Yok yapmadim yapmiycam direk kana gidicemHiç test yapmadın mi
Kuzum banada esim aynısını dedi ikna ettim dinlemedimm hissediyordum zaten daha once hic yasamadigim seyleri yasadim belirtiler cok yogun oluyor bide bak bende en belirgin belirti vucudumun isisi cok yükseldiKorkuyorum aslındaeşim de biraz bekle gününde yapalım diyor ama bilemedim
İnsallah canim yok test yapmiycam kan tahlilini bekliyorum.Canim test yap yerlesme kanamasidir❤
Sen bilirsin canım ben sabie edemedim yaptimİnsallah canim yok test yapmiycam kan tahlilini bekliyorum.
Hayırlı uğurlu olsun inşallah bize de pozitif görmek nasip olsunCanım ben varimmm 4 ekim transferdi dunden beri test yapiyorum yarinda yapcam 7.gun oluyor ondan sonra 16si kan testi vericem
Bence yapmalısın silik bile olsa umuttur hem senin hem bizim içinKorkuyorum aslındaeşim de biraz bekle gününde yapalım diyor ama bilemedim
İnşallah rabbim hepinize nasip etsinHayırlı uğurlu olsun inşallah bize de pozitif görmek nasip olsun
Ben de geceleri serin olduğu halde su içinde uyanıyorum göğüsümü ellediğimde ateş gibi oluyor. Bir de ben ilk gğnden beri aşırı idrara çıkıyorum ama suyu da çok içiyorum ondan mı kaynaklıdır acabaKuzum banada esim aynısını dedi ikna ettim dinlemedimm hissediyordum zaten daha once hic yasamadigim seyleri yasadim belirtiler cok yogun oluyor bide bak bende en belirgin belirti vucudumun isisi cok yükseldi
Yapmak için sabırsızlanıyorum zaten gidip almam gereken konular var galibaBence yapmalısın silik bile olsa umuttur hem senin hem bizim için