2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Merhabalar kızlar ben de sizleri Kayseri'den takip ediyorum. Bu ay dondurulmuş embriyo transferi olcam hayırlısıyla inşallah bi aksilik olmazsa yarın kontrolüm var 16sı da transfer tarihi gözüküyor. 5. gün çift embriyo olcak tutunur inşallah çok heyecanlı bi süreç ilk denememiz. Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın hayırla sağlıkla kucağımıza alalım minikleri inşallah 🥰
Merhaba canım bende Kayseride tedavideyim doktorun kim acaba🥰

Canım inanır mısın vajinismus zamanımdan beri seni takip ediyorum kalbinin güzelliği burdan bile hissediliyo. Senin yazdıklarında aşmamda cok etkiliydi ve suan hamileyim 2 aylık.senin için çok dua ediyorum mucizen seni bulcak inşallah😇💜
Yaa Merve🥰🥹mesajın beni çok duygulandırdı ki
Bak o illetten kurtulmuş şimdi de meleğini bekliyorsun🤲🏻🥰 teşekkür ederim🙏🏻
dualarınıza çok ihtiyacım var inşAllah bende hamileyim diyeceğim :KK74:

Hüma'da Dr Ahmet Emin Mutlu gerçekten çok iyi bi doktor çok ilgili iki yıl boyunca gitmediğim doktor kalmadı polip varmış meğer kimse söylemedi ilk muayenede polip olduğunu söyledi histeroskopi yapıldı derken başladık tedaviye sizin doktorunuz kim 🥰
Merhaba canım bende Kayseride tedavideyim doktorun kim acaba🥰

Yaa Merve🥰🥹mesajın beni çok duygulandırdı ki
Bak o illetten kurtulmuş şimdi de meleğini bekliyorsun🤲🏻🥰 teşekkür ederim🙏🏻
dualarınıza çok ihtiyacım var inşAllah bende hamileyim diyeceğim :KK74:
Çok az kaldı inşallah müjdeli haberini bekliyorum sabırsızlıkla🥰 hep duamdasın cok sevinicem gördüğümde Rabbim o sevinci yaşatsın inşallah hayırlısıyla sağlıkla🤲💖

Merhabalar bende yeni üye oldum tup bebege 16 ağustos başladık 2 Ekim yumurta toplandi 33 taneydi ama 10 tane boş çıktı 11 tane dollendi 5nci güne 2tane yetişti ikiside donduruldu şimdi adet olmayı bekliyorum doktorum rahim kalınlığına bakacak dedi olmazsa 1 ay daha erteleriz tek mi çiftmi transfer daha iyi ben çift istiyodum qma yastan dolayı doktor 1 tane olması gerekiyo dedi

Merhabalar bende yeni üye oldum tup bebege 16 ağustos başladık 2 Ekim yumurta toplandi 33 taneydi ama 10 tane boş çıktı 11 tane dollendi 5nci güne 2tane yetişti ikiside donduruldu şimdi adet olmayı bekliyorum doktorum rahim kalınlığına bakacak dedi olmazsa 1 ay daha erteleriz tek mi çiftmi transfer daha iyi ben çift istiyodum qma yastan dolayı doktor 1 tane olması gerekiyo dedi
Yaşınız kaç benim doktorum
duruma göre bakarız tek mi çift mi olacağına karar veririz dedi ben çift istiyorum diyince çift koyalım o zaman dedi

Hüma'da Dr Ahmet Emin Mutlu gerçekten çok iyi bi doktor çok ilgili iki yıl boyunca gitmediğim doktor kalmadı polip varmış meğer kimse söylemedi ilk muayenede polip olduğunu söyledi histeroskopi yapıldı derken başladık tedaviye sizin doktorunuz kim 🥰
Hayırlısı olsunn 🥰 ben acıbadem hastanesine gidiyorum Doç Dr Mustafa Taş canım🥹

Merhabalar kızlar ben de sizleri Kayseri'den takip ediyorum. Bu ay dondurulmuş embriyo transferi olcam hayırlısıyla inşallah bi aksilik olmazsa yarın kontrolüm var 16sı da transfer tarihi gözüküyor. 5. gün çift embriyo olcak tutunur inşallah çok heyecanlı bi süreç ilk denememiz. Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın hayırla sağlıkla kucağımıza alalım minikleri inşallah 🥰
İlk denemeler çok heyacanli olur rabbim pozitif görmeyi nasip etsin🤲

Polikistik over mi var canım sende?
Bu arada yaşın 20 mi çok gençsin🌸

Selammm 🥲
Sizin ne zaman transfer estrofem nedir benim 23 ü transfer ama öyle bir ilaç kullanmıyorum
Rahim kalınlaştırmak için içinde östrojen hormonu var canım benim transfer tahmini 20-21 ekim gibi pazartesi kontrolden sonra belli olacak💜
Şuan başka ilaç kullanmıyor musun peki?
Belkide seninki dogal siklus olacak yani kendiliğinden takip edilecek🌹

X