- 16 Mart 2023
- 650
- 756
- 35
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #10.241
Kuzumm gittim, kendi doktorumun cenazesi vardı başkası doktor baktı. Sağlıklı haftasıyla uyumlu dedı. Benım mıyomlarım var bırtanesı rahım agzına yakın ve kılolu hamıle kaldıgım ıcın ıkısıde yuksek rısklı gebelıge gırer dedı benım moralımı alt ust ettı. Pazartesi kendı doktoruma gıdıcem. Anlamadım benCanım ne oldu kontrolun yazmamissin merak ettim
Canim bendede birsuru kist var birde burda okudum kadariyla miyomli cok hamile var burda hatta cogu doktor onemsemiyor morelini bozma insallah guzel olur hersey dualarim seninleKuzumm gittim, kendi doktorumun cenazesi vardı başkası doktor baktı. Sağlıklı haftasıyla uyumlu dedı. Benım mıyomlarım var bırtanesı rahım agzına yakın ve kılolu hamıle kaldıgım ıcın ıkısıde yuksek rısklı gebelıge gırer dedı benım moralımı alt ust ettı. Pazartesi kendı doktoruma gıdıcem. Anlamadım ben
Ben hala hissetmiyorum kizlar ama varlığını elimle hissediyorum göbek deliğimin tam altında sertlik var resmen oraya toplandı yukarı çıktığını öyle anlıyorum ama pıt pıt falan biseyler yok bendeBebislerin hareketlerini hissetmeye basladinizmi
Bana 20. Hafta gel dedi ..Kızlar tetanoz aşılarını oldunuz mu olduysanız kaçıncı haftada oldunuz beni sağlık ocağındaki ebe çağırdı daha 18. Haftadayım
Arada elimı koyunca bazen pıt pıt geliyor..ama.elimi koymadan henüz hissiyat yokBebislerin hareketlerini hissetmeye basladinizmi
Benim de hamilelikten onca 1 tane var ..hamilelik olunca o da büyüdü ..ve iki gün önce ilce haltanesine gittim ordaki doktor bir tane daha miyomun oluşmuş dedi..miyomlaniyorsun dedi ..böyle giderse miyomlarin artar dedi ..ama riskli olduğunu söylemedi..Kuzumm gittim, kendi doktorumun cenazesi vardı başkası doktor baktı. Sağlıklı haftasıyla uyumlu dedı. Benım mıyomlarım var bırtanesı rahım agzına yakın ve kılolu hamıle kaldıgım ıcın ıkısıde yuksek rısklı gebelıge gırer dedı benım moralımı alt ust ettı. Pazartesi kendı doktoruma gıdıcem. Anlamadım ben
Tamam o zaman benimde o haftalara denk gelcek canımEvet daha ilk ayda arayip gebeymissiniz subatxa 20.haftada aricaz asi icin dedi
Evet canım kalp atışı gibi pıt pıt bişeyler hissediyorum 18 olduk bugün çok şükürBebislerin hareketlerini hissetmeye basladinizmi
Benimde pıt pıt yapıyor sırt üstü yatınca ayakkarımı uzatınca hissediyorum diğer türlü anlaşılmıyor henüz elimi koyunca ben gelmiyor hareket ama eşim koyunca onun elinin olduğu yerde yapıyor pıt pıt fakat dışarsan hissedilmiyor henüz çok şükür bugünlereArada elimı koyunca bazen pıt pıt geliyor..ama.elimi koymadan henüz hissiyat yok
Ya ben yaklaşık iki hafta önce iki gün boyunca itmelerini falan hissediyordum. Geçen pzt doktora gittim geldim daha tık yok. Bugün devlete gidicem inşaallah. Zeynep kamile. Perinatolojiden randevu almak için bakalım napıyor küçük hanımBebislerin hareketlerini hissetmeye basladinizmi
Evet canım net şekilde hissetmeye başladım pıt pıt olarak başladı önce şimdi yer değiştirdiğini de yavaş yavaş hissetmeye başladımBen aradim saglik ocagini bugun yada yarin gel dediler ac karnina hem aşı yapacaklar kanda alacaklarmis yarin gidicem kismetse
Bende regl tipi ağrılar hala var o da normal bir hamilelik belirtisiymiş.17+5 bugün. Canım kilo hakkında endişelenme bazı doktorlar bu konuda haklı olarak takık çünkü kilo her zaman tehlikeli. Ama ben de kilolu hamile kaldım. Ne kadar kilolusun tabi o da var Kilo almamak lazım buna dikkat et inş bir şey olmazKuzumm gittim, kendi doktorumun cenazesi vardı başkası doktor baktı. Sağlıklı haftasıyla uyumlu dedı. Benım mıyomlarım var bırtanesı rahım agzına yakın ve kılolu hamıle kaldıgım ıcın ıkısıde yuksek rısklı gebelıge gırer dedı benım moralımı alt ust ettı. Pazartesi kendı doktoruma gıdıcem. Anlamadım ben
Gece çok uyuyup uyanıyorum o yüzden sabah da geç kalkıyorumKizlar uyku durumunuz nasıl...
Ben ilk 3 ay uyumuyordun gece bile uyaniyordum..toplam gün içinde 4 saat uyursan iyi diyordumm.
Ama şimdi gündüz de yatmadan olmuyor ..
Canım benım doktorum boyle konusmamıstı.Bende regl tipi ağrılar hala var o da normal bir hamilelik belirtisiymiş.17+5 bugün. Canım kilo hakkında endişelenme bazı doktorlar bu konuda haklı olarak takık çünkü kilo her zaman tehlikeli. Ama ben de kilolu hamile kaldım. Ne kadar kilolusun tabi o da var Kilo almamak lazım buna dikkat et inş bir şey olmaz