- 19 Haziran 2018
- 462
- 361
- 32
- Konu Sahibi ananasmango
- #10.221
Doğum esnasında alırız diye bile önemsememiş olabilir kendi doktorun canımEvet tek iken doktorum öyle dedi .galiba çok da önemli olan kendi doktorum da söylerdi ..miyomlar artıyor diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğum esnasında alırız diye bile önemsememiş olabilir kendi doktorun canımEvet tek iken doktorum öyle dedi .galiba çok da önemli olan kendi doktorum da söylerdi ..miyomlar artıyor diye
Merhaba dhea değeriniz kaçtı acaba bir de hangi marka kullanmistinizCanım ben argifertil ve bioesteron kullandım 4 ay boyunca
Merhaba benim dhea değerime bakılmadı ilkinde 4 yumurta oluştu bide kalitesiz çıktı diye doktorum verdi markası yok sanırım ya direk bioesteron dhea yazıyordu istersen özelden fotosunu atarımMerhaba dhea değeriniz kaçtı acaba bir de hangi marka kullanmistiniz
Sevinirim teşekkürler canımMerhaba benim dhea değerime bakılmadı ilkinde 4 yumurta oluştu bide kalitesiz çıktı diye doktorum verdi markası yok sanırım ya direk bioesteron dhea yazıyordu istersen özelden fotosunu atarım
Benide 18.haftada çağırdı daha 17 olucaz biz ama ben yaptirmayacagim onun yerine gebeliğin 34.haftasinda karma aşı öneriliyor difteri tetanoz boğmaca doktorumla o şekilde konuştuk canımKızlar tetanoz aşılarını oldunuz mu olduysanız kaçıncı haftada oldunuz beni sağlık ocağındaki ebe çağırdı daha 18. Haftadayım
Aa öylemi hiç duymamıştım ben daha sormadım doktoruma ebe çağrdı diye haber vericem bakalım ne dicekBenide 18.haftada çağırdı daha 17 olucaz biz ama ben yaptirmayacagim onun yerine gebeliğin 34.haftasinda karma aşı öneriliyor difteri tetanoz boğmaca doktorumla o şekilde konuştuk canım
Aradım doktorumu boğmacaya gerek yok difteri ve tetanoz olcakmşm sadece öyle ddi bnmkideBenide 18.haftada çağırdı daha 17 olucaz biz ama ben yaptirmayacagim onun yerine gebeliğin 34.haftasinda karma aşı öneriliyor difteri tetanoz boğmaca doktorumla o şekilde konuştuk canım
Boostrix adı benim olacağımin sanırımAradım doktorumu boğmacaya gerek yok difteri ve tetanoz olcakmşm sadece öyle ddi bnmkide
Anladım canım ama doktorum gerek yok ddi sağol yinedeBoostrix adı benim olacağımin sanırım
Canım ne oldu kontrolun yazmamissin merak ettimCanım çok çok teşekkür ederim elimden geleni yapıyorum. Kontrol gününü yarın aldım dayanamadım. İnş güzel haberler olur
Karşılaştırmak istedim bende aşıları çok araştırıyorum o nedenle seninki ne acaba diye yani nasıl yapacaklar tek dozmu iki doz mu yoksa herkes kendi doktoruna göre tabi orasini bilememAnladım canım ama doktorum gerek yok ddi sağol yinede
Benimde randevum 19 şubatta canım 19+3 gibi oluyor kendi doktorumda zaten söyledi sağlık ocağın çağırırsa gerekli işlemleri yaptırabilirsin aşılarını ol dedi şuan 18 olduk tamKızlar tetanoz aşılarını oldunuz mu olduysanız kaçıncı haftada oldunuz beni sağlık ocağındaki ebe çağırdı daha 18. Haftadayım
Bilgi vermişmiydin canım gebeliğinle ilgiliKizlar bugun 20 haftalik olduk saglik ocagi aramadi hala tetenoz icin ben arasammi acaba bilemedm
Benm 2 doz tetanoz olacakmış difteriyi sormadım 2 gün sonra gidicem ozmn sorarım canmKarşılaştırmak istedim bende aşıları çok araştırıyorum o nedenle seninki ne acaba diye yani nasıl yapacaklar tek dozmu iki doz mu yoksa herkes kendi doktoruna göre tabi orasini bilemem
Sen ara bence canımKizlar bugun 20 haftalik olduk saglik ocagi aramadi hala tetenoz icin ben arasammi acaba bilemedm
Sağlık ocağının dediği sadece tetanoz bide difteri olcakmışım doktorum onuda ol ddi bende bugün öğrendimBenimde randevum 19 şubatta canım 19+3 gibi oluyor kendi doktorumda zaten söyledi sağlık ocağın çağırırsa gerekli işlemleri yaptırabilirsin aşılarını ol dedi şuan 18 olduk tam
Evet daha ilk ayda arayip gebeymissiniz subatxa 20.haftada aricaz asi icin dediBilgi vermişmiydin canım gebeliğinle ilgili
Yarin bi ugricam bakalimSen ara bence canım