- Konu Sahibi ananasmango
- #10.261
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımm iyiki varsınCanim bendede birsuru kist var birde burda okudum kadariyla miyomli cok hamile var burda hatta cogu doktor onemsemiyor morelini bozma insallah guzel olur hersey dualarim seninle
maşallah çok sevindim darısı bana inşallahYolu yarıladık inşaallah
Her gün uyuyorum ve asla uykuya doymuyorum son 1 haftadır böyle bakalım ne kadar sürcekKizlar uyku durumunuz nasıl...
Ben ilk 3 ay uyumuyordun gece bile uyaniyordum..toplam gün içinde 4 saat uyursan iyi diyordumm.
Ama şimdi gündüz de yatmadan olmuyor ..
ben 161 cm 86 kiilo ile tedaviye başladım sonra gaza geldim 75 e düştüm. Sonra tekrar tedaviye devam edince 77.5 ile hamile kaldım şimdi 79 um. Bence doktorun sana bunu söylemesinin nedeni hamile kaldıktan sonra çok kilo alman. Tedavi gerçekten insanı mahvediyor biliyorum hamile kalınca da rahatlamışsındır belki ama 7 kilo 1 ayda çok fazla. Bence doktor o yüzden kilona karıştıCanım benım doktorum boyle konusmamıstı.
Kılolu hamıle kaldım orası dogru, 1.60 - 69 kıloydum.
Sımdı 76 oldum, ama okadar korkutacak birşey var mı bende anlamadım.
Bende bulantı olmadı, sadece et tavuk vesaıre hassasıyet oldu ıkı hafta , o sırada canım cok fazla börek vesaıre cektım orada asıl kıloyu aldım sanırım. Hayırlısı
Ayy maşallah ya sağlıkla ben doğum yaptım dediğimiz günleri görelim inşallahYolu yarıladık inşaallah
Ayy aminnn inşaallahAyy maşallah ya sağlıkla ben doğum yaptım dediğimiz günleri görelim inşallah
Dur dur canım hemen korkma. Artık büyüdükleri için o şekilde sertlik hissetmek bence normal. Benim bu sabah öyleydi mesela. Uzandığım yerde karnıma baktım göbek deliğimin sağ tarafı baya sertti. Hatta eşimi uyandırıp ona da baktırdım. İnternette gördüğün her şeyi takma kafana, kendine uyarlama. Dediğim gibi artık büyüyorlar ve o sertliği daha çok hissedicezArkadaslar bana bi yardimci olurmusunuz daha oncede sordum ama icim rahat etmiyor karniniz bazen komple bole sert gergin ara arada bi tarafda cok sertlik oluyor taş gibi internete baktim erken dogum kasilma vs yaziyor korktum acikcasi bole olan varmi nolur cvp yazin
Cok sagol canim Allah razı olsun zor elde edince herseyden korkar oldukDur dur canım hemen korkma. Artık büyüdükleri için o şekilde sertlik hissetmek bence normal. Benim bu sabah öyleydi mesela. Uzandığım yerde karnıma baktım göbek deliğimin sağ tarafı baya sertti. Hatta eşimi uyandırıp ona da baktırdım. İnternette gördüğün her şeyi takma kafana, kendine uyarlama. Dediğim gibi artık büyüyorlar ve o sertliği daha çok hissedicez
Çok haklısın insan endişe ediyor tabi ama biz pozitif düşünelim pozitif olsunCok sagol canim Allah razı olsun zor elde edince herseyden korkar olduk
Benim de genelde sol taraf daha sert olur ..bebek otarafda diyenherhlde..ama.bugun nabız ben solda hemde sağda aldım ..acaba buyunce iki tarafami geciyorvArkadaslar bana bi yardimci olurmusunuz daha oncede sordum ama icim rahat etmiyor karniniz bazen komple bole sert gergin ara arada bi tarafda cok sertlik oluyor taş gibi internete baktim erken dogum kasilma vs yaziyor korktum acikcasi bole olan varmi nolur cvp yazin
Bence yeri hala geniş olduğu için dönüp duruyorlardır. İlerleyen zamanlarda hareketleri kısıtlanınca daha sabit kalırlarBenim de genelde sol taraf daha sert olur ..bebek otarafda diyenherhlde..ama.bugun nabız ben solda hemde sağda aldım ..acaba buyunce iki tarafami geciyorv
Canim benimde bazen sagda bazen solda bazen komple sert oluyorBenim de genelde sol taraf daha sert olur ..bebek otarafda diyenherhlde..ama.bugun nabız ben solda hemde sağda aldım ..acaba buyunce iki tarafami geciyorv
Artık hareket etmesi yakın ..bence büyük hareketler yapılınca kullanmaya gerek kalmaz diye düşünüyorum ...Canim benimde bazen sagda bazen solda bazen komple sert oluyor
Ben sana su doopleri sorucam hic bulamadigin oldumu memnunmusun yani bende alaammi acaba diyirum ama emin olamiyorum
Evet olalbir ilk defa sağ da duydum .genelde soldadir ..bnde büyümüş heryeri kaplamış diyorumBence yeri hala geniş olduğu için dönüp duruyorlardır. İlerleyen zamanlarda hareketleri kısıtlanınca daha sabit kalırlar
canım tam olarak hangısınden aldın ve kacıncı haftadan sonra kullanabılıyoruzArtık hareket etmesi yakın ..bence büyük hareketler yapılınca kullanmaya gerek kalmaz diye düşünüyorum ...
Çok memnun kaldım ..sadece bir kere ses net duymadım hafif vardı ama o zaman da belki bebeğin pozisyonundan dir ..onun dışında hep duydum hiç sıkıntı yasamadim..
14 .haftada aldım sesi net duydum 12. Haftadan itibaren kullanılabiliyor..tredyoldan aldımcanım tam olarak hangısınden aldın ve kacıncı haftadan sonra kullanabılıyoruz
Kalp sesi artık daha netleşti geniş alandan duyuluyo çünkü büyüdüler canım çok şükürArtık hem sağda hemde solda ses net geliyor ..ya bebek bölündü ikiz oldu ya da büyümüş yavrum