- 19 Haziran 2018
- 462
- 361
- 32
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #10.201
Benm kalçadan giriyor magnezyum kullanıyorum mesela 1 saat önce vardı yine geçti şuan ara ara oluyor internette gebelikte siyatik ağrısı diyor acaba öyle bşy mi ki bilemedim doktora sorayım bariBende dizden aşağısı sol bacağım üc hafta önce çok ağrıyordu ..yani cekemiyordum bile yatakta elimle çekiyordum ..yürüme zorlu falan yaşadım ..ama.iki günde geçti yel girmiş diye düşündüm ..iki üç aradan sonra tekrar oldu ama o derece değildi ..şimdi hiç birşey yok şükür ..
Gebelikte yel girmesi de çok oluyor ..
Ama bazı başka ağrılarda var eğer kemikde. Dolayı ise magnezyum kullandirir doktorun
Evet gebelikte öyle ağrılar belki kan ister ..magnezyum kulamana rağmen oluyorsa..ve erken genelde son 3 ayda bacak ağrısı oluyormuşBenm kalçadan giriyor magnezyum kullanıyorum mesela 1 saat önce vardı yine geçti şuan ara ara oluyor internette gebelikte siyatik ağrısı diyor acaba öyle bşy mi ki bilemedim doktora sorayım bari
Valla bilmiyorum erken mi ama benm karnım zaten şuan 7 aylık hamile gibi ondan olabilir belkiEvet gebelikte öyle ağrılar belki kan ister ..magnezyum kulamana rağmen oluyorsa..ve erken genelde son 3 ayda bacak ağrısı oluyormuş
EvetValla bilmiyorum erken mi ama benm karnım zaten şuan 7 aylık hamile gibi ondan olabilir belki
Ooo hadi hayırlı olsun canımKızlarrr edepli çocuğum bugün gayet edepsizdi malı meydandaydıSanırım önceki kontrolde ananesinden utanmış yavrum bugün babasının yanında gösterdi Oğlumuz geliyo Allah'ın izniyle pipisinin fotoğrafını verdi artık doktor İsteyen herkese sağlıkla nasip olsun
Bir de ben hareketlerini hissediyomuşum haberim yokmuş doktor pıt pıt hissediyor musun dedi evet dedim o tekmeleri dedi tam ultrasonunda beni tekmelerken yine pıt pıt oldu anladım artık hareket edince nasıl hissedildiğini
Benim de özellikle sol kalçadan vuruyor ama bacağa inmiyor. Magnezyumu geçen hafta doktor verdi ama hala almadımBenm kalçadan giriyor magnezyum kullanıyorum mesela 1 saat önce vardı yine geçti şuan ara ara oluyor internette gebelikte siyatik ağrısı diyor acaba öyle bşy mi ki bilemedim doktora sorayım bari
Magnezyumu içince azalıyor canım ama yinede doktora sorcam bide anlık bşy işte bir anda tamamen geçiyor bazen geri geliyor değişikBenim de özellikle sol kalçadan vuruyor ama bacağa inmiyor. Magnezyumu geçen hafta doktor verdi ama hala almadım
Benm 18. Hafta devam ediyor canım acıyorda halaKizlar meme şişliğiniz devam ediyor mu ..
Benim de acı pek olmadı önce de olmadı ama gittikçe büyüyor ..Benm 18. Hafta devam ediyor canım acıyorda hala
Canım çok çok teşekkür ederim elimden geleni yapıyorum. Kontrol gününü yarın aldım dayanamadım. İnş güzel haberler olurAllah korusun canım aklına kötü bişey getirme o dönemler böyle endişe ile geçiyo bi kıpırtı olmadığı için fetal doppler için de küçük olduğu için sadece doktor söylüyo iyi olduğunu hepimiz yaşadık hala yaşıyoruz sağlıkla büyüyo Allah'ın izniyle
daha çok büyüyor benceBenim de acı pek olmadı önce de olmadı ama gittikçe büyüyor ..genelde 3 aydan sonra şişlik iner dediler ama
Senin benim önceki durum oldu muhtemelen yukarı çıktı canım yine başlar bir iki güne artık baya büyüdüler bi de akıllı uslu kız çocuğu işte annesini tekmelemiyoOoo hadi hayırlı olsun canımyaa benim kız bu ara hiç dürtmüyor beni bir hafta oldu
Hemde nasıl canım hem şişlik hem sertlik var acısı gecti uç kısmında..değişik geliyor ya bana halaKizlar meme şişliğiniz devam ediyor mu ..
Demek ki 9 ay sürüyormusHemde nasıl canım hem şişlik hem sertlik var acısı gecti uç kısmında..değişik geliyor ya bana hala
Sen birde süt dolunca düşünDemek ki 9 ay sürüyormus
Evet ..damarlar da eskisine göre daha belrigin ..bakalım zaten 80 beden di ..90 a ulaşırımSen birde süt dolunca düşündamarlarda belirginleşiyor dikkat ettinmi bilmiyorum
Bu konuya çok hakim değilim ama doğum esnasında miyomlarıda temizliyorlar diye biliyorum.Kizlar bugün oksapor için ilçe hastanesinde rapor cikarmyaa gittim ..doktor gelmişken bakalım dedi ..ben ayrı doktora gittigimi biomiyor herhalde bmde tamam dedim..bnde zaten bir miyom vardi 5.5 cm olmuş ..ve bir tane daha oluşmuş 2.5 cm ..doktor miyomlaniyorsunuz dediozeldeki doktorum hiç onemsemiyor söylemedi bile..
Evet tek iken doktorum öyle dedi .galiba çok da önemli olan kendi doktorum da söylerdi ..miyomlar artıyor diyeBu konuya çok hakim değilim ama doğum esnasında miyomlarıda temizliyorlar diye biliyorum.