- 5 Temmuz 2013
- 3.946
- 1.333
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #9.861
Aynen takmıyorum ..zaten genelde zayıf biriyim ...32 yıldır hep zayifdim ..birazda kilolu hayatına dewam ederim n'olacakAynı durumda olan benBebeklerimiz sağlıklı olsunda veririz Allahın izniyle
Bende 61,45 geliyordum aç karnına tok 62 gelirdim şimdi aç karnına 62 geliyorum almaya başladım sanırım16.hafta oldu ama gündüz hiçbir şey yok. Akşama doğru yemekten heralde biraz şişiyor ama dışarıdan pek belli olacak şekilde değil. Sizlerin nasıl? 1 kg almışım
Ben de 59 ile hamile kaldım. Şimdi 61.35i falan görüyorum. Yaklaşıyor yaklaşmakta olanBende 61,45 geliyordum aç karnına tok 62 gelirdim şimdi aç karnına 62 geliyorum almaya başladım sanırım
Bende aynısını dedim dün eşime 70 ile bitirsem süper olur dedim inşallah öyle olur şu 4-5 aydan sonra iştah açılıyormuş kilo alma hızlanıyormuşBen de 59 ile hamile kaldım. Şimdi 61.35i falan görüyorum. Yaklaşıyor yaklaşmakta olan70le bitirsem çok iyi tabi ama inşaallah hayaller/hayatlar olmaz
Evet asıl şov şimdi başlıyorBende aynısını dedim dün eşime 70 ile bitirsem süper olur dedim inşallah öyle olur şu 4-5 aydan sonra iştah açılıyormuş kilo alma hızlanıyormuş
Bebikler iyi olsunda sonrasını sonra düşünürüz artık kuzum herşey onlar içinEvet asıl şov şimdi başlıyorben bir de çok zor kilo veriyorum hatta veremiyorum yani. Ne kadar az alırsam o kadar iyi benim için
Kötü düşünmeni anlıyorum canım hepimiz geçtik bu süreçte ağrılar kasılmalar normal canım inşallah herşey yolundadır bol bol dua et6+4 oldu bugun, yarın kalp atışını dinlemeye gideceğiz inş.
Ama bugun karnımda kasılma ağrısı gibi başladı kötü birşey var diye ödüm kopuyor
Korkma canım öyle ağrılar olabiliyor. Ben şu son zamanlarda bile adet ağrısı gibi ağrı çektim kısa sürdü çok şükür. Kasılma demek rahmin büyümesi demek malum. E rahmin büyümesi de ufaklığın 'anne bak ben yerleşiyorum' demesi6+4 oldu bugun, yarın kalp atışını dinlemeye gideceğiz inş.
Ama bugun karnımda kasılma ağrısı gibi başladı kötü birşey var diye ödüm kopuyor
Amin inş canım cevap alabilmem o kadar değerliki , en son düşük yaptığımın gecesi çok karın ağrım olmustu. Sözlerin çok iyi geldi 6+ yaşadınız mı hiç diye sormak istedim. Eşimede soyleyemıyorum o kadar panik oluyorki söyleyecegıme pısman edıyor canımKorkma canım öyle ağrılar olabiliyor. Ben şu son zamanlarda bile adet ağrısı gibi ağrı çektim kısa sürdü çok şükür. Kasılma demek rahmin büyümesi demek malum. E rahmin büyümesi de ufaklığın 'anne bak ben yerleşiyorum' demesi
Canım inş kötü birşey yokturKötü düşünmeni anlıyorum canım hepimiz geçtik bu süreçte ağrılar kasılmalar normal canım inşallah herşey yolundadır bol bol dua et
Valla benim eşim korkudan üç ay karnıma dokunmadı yeni yeni dokunuyorAmin inş canım cevap alabilmem o kadar değerliki , en son düşük yaptığımın gecesi çok karın ağrım olmustu. Sözlerin çok iyi geldi 6+ yaşadınız mı hiç diye sormak istedim. Eşimede soyleyemıyorum o kadar panik oluyorki söyleyecegıme pısman edıyor canım
Hayırlı haberler gel canım bebeğin seninle Allahın izniyle şiddetli ağrı ve kanama yoksa korkma canımCanım inş kötü birşey yokturYarın kontrol var
Benim hala ağrım oluyor bu da bizim hamilelik belirtimiz sevgiyle kucakla onu6+4 oldu bugun, yarın kalp atışını dinlemeye gideceğiz inş.
kesinlikle bende öyle 46kg ile hamile kaldım 51kg olmuşum azıcıkta biz kilolu olalımAynen takmıyorum ..zaten genelde zayıf biriyim ...32 yıldır hep zayifdim ..birazda kilolu hayatına dewam ederim n'olacakyavrularımız sağlıklı olsun da ..
Sen daha da zayifmissin..kesinlikle bende öyle 46kg ile hamile kaldım 51kg olmuşum azıcıkta biz kilolu olalım
Dayanabiliyorsan yarın sorarsın. Mide yanması ise ılık ballı süt iyi gelir bir dene istersen. Benim de bu ara karın bölgemde ağrı oluyor üşüttüm herhalde diye düşünüp ince bir atkı sarıyorum belimekızlar bugün karın ağrısıyla uyandım bazen oluyor soğuk olduğunda ama sonra baktım ki ağrı değil mide yanmasıymış ya da ikisi birden anlayamıyorum tam rahmimin olduğu yerde ağrı yok ama midemin yemek borusuyla birleştiği yer fena ve sürekli öğürme geğirme arası bir şeyim var. Size oldu mu? Yarın doktora gitcem zaten bugünden yazmalı mıyım
Çok şiddetli değilse yarına kadar bekle ..benim de rahmin üstü kisti iki gündür ağrı oluyor sidettli değil tabi ..ya soğuktan ya da bebek yukarı çıkmaya çalışıyor diyorum ..kızlar bugün karın ağrısıyla uyandım bazen oluyor soğuk olduğunda ama sonra baktım ki ağrı değil mide yanmasıymış ya da ikisi birden anlayamıyorum tam rahmimin olduğu yerde ağrı yok ama midemin yemek borusuyla birleştiği yer fena ve sürekli öğürme geğirme arası bir şeyim var. Size oldu mu? Yarın doktora gitcem zaten bugünden yazmalı mıyım
Bir de geçen gün gördüm muz tahin ve tarçını karıştırıp yediğinde de mide yanmasına falan iyi geliyormuşkızlar bugün karın ağrısıyla uyandım bazen oluyor soğuk olduğunda ama sonra baktım ki ağrı değil mide yanmasıymış ya da ikisi birden anlayamıyorum tam rahmimin olduğu yerde ağrı yok ama midemin yemek borusuyla birleştiği yer fena ve sürekli öğürme geğirme arası bir şeyim var. Size oldu mu? Yarın doktora gitcem zaten bugünden yazmalı mıyım