-
- Konu Sahibi ananasmango
- #9.901
Bende yok canım. Düzelir belki senin deKizlar özellikle akşam yemek yedikten sonra agzimda böyle acımsı garip bir tat oluyor rahatsız edici birşey o tat gitsin diye başka şeyler yiyorum sonra yine aynı tat geliyor uzun süredir böyle doguma kadar devam edermi acaba yaşayan varmı böyle bir durum ?
Canım sağol iyiyim. Transferin 6. Günündeyim. Cuma test günüm. Tek 4. Gün embriyosuydu. Test günümü bekliyorum. Öncesinde idrar testi yapmayacağım. Yüreciğim kaldırmaz. Belirtim yok. Sen nasılsın kuzum? Yeğenim nasıledahandro canım ne yaptın nasılsın
Ooo az kalmışCanım sağol iyiyim. Transferin 6. Günündeyim. Cuma test günüm. Tek 4. Gün embriyosuydu. Test günümü bekliyorum. Öncesinde idrar testi yapmayacağım. Yüreciğim kaldırmaz. Belirtim yok. Sen nasılsın kuzum? Yeğenim nasıl❤
Oy maşallah senin ufaklığına. Büyüyor tabi kendisini hissettirmeye başlayacakOoo az kalmışayy en iyisini yaparsın boşver idrar testini kan testi candır ben de iyiyim çok şükür ufaklık da bugün biraz hareketli gibi böyle içerde pıt pıt yapıyor
Amin inşaallah canımOy maşallah senin ufaklığına. Büyüyor tabi kendisini hissettirmeye başlayacaksağlıkla gelsin
Hareketlerini ne zaman başladı..maşallah ..Ooo az kalmışayy en iyisini yaparsın boşver idrar testini kan testi candır ben de iyiyim çok şükür ufaklık da bugün biraz hareketli gibi böyle içerde pıt pıt yapıyor
Benim hamileliğimin başından beri var canım ekşimsi gibi rahatsız edici bir tat mide bulantısıda yapıyor ben diyorum kendimce herelde doğurana kadr bu tat kalacak ağzımdaKizlar özellikle akşam yemek yedikten sonra agzimda böyle acımsı garip bir tat oluyor rahatsız edici birşey o tat gitsin diye başka şeyler yiyorum sonra yine aynı tat geliyor uzun süredir böyle doguma kadar devam edermi acaba yaşayan varmı böyle bir durum ?
Benim her zaman değil bazen oluyor ..ilk iki ay sürekli vardı ..Kizlar özellikle akşam yemek yedikten sonra agzimda böyle acımsı garip bir tat oluyor rahatsız edici birşey o tat gitsin diye başka şeyler yiyorum sonra yine aynı tat geliyor uzun süredir böyle doguma kadar devam edermi acaba yaşayan varmı böyle bir durum ?
Hayırlısı ile bebisi görüp geleceksin ..Selam kızlar yarın kontrol günümüz çok merak ediyorum ne durumda bende miğde yanması oluyor sadece onun dışında bulantım geçti
Ya hissediyormusunOoo az kalmışayy en iyisini yaparsın boşver idrar testini kan testi candır ben de iyiyim çok şükür ufaklık da bugün biraz hareketli gibi böyle içerde pıt pıt yapıyor
Yaa bir hafta önce başladı gibi ama ben bebek mi gaz mı ayırt edememiştim ama artık belli ediyor kendini. Pıt pıt yapıyor böyle değişik bir şeyHareketlerini ne zaman başladı..maşallah ..artık büyüdüğünü gösteriyor sübhanallah
Yaa bana da erken gibi geldi ama zaten tam bir hareket gibi de değil pıt pıt yapıyor göbek deliğimin sol tarafındaYa hissediyormusunbende daha bisey yok
Canım mide yanmasına ballı ılık süt iyi geliyor. Bir de muz tahin ve tarçını bızlatıp içebilirsin o da iyi geliyormuş. Bir dene istersenSelam kızlar yarın kontrol günümüz çok merak ediyorum ne durumda bende miğde yanması oluyor sadece onun dışında bulantım geçti
İnşallah canımmHayırlısı ile bebisi görüp geleceksin ..insan mutlu oluyor kontrol gününde
Ben hala hap alıyorum mide bulantısı icin ..
Mide yanması da akşamları bnde oluyor ..
Ballı süt hayatta içemiyorum canım hatta sütü bile içemiyodum soğuk şekilde anca içiyorum ufak paketlerden oda zorla kardeşim gaviscon içiyorum demişti hamileyken doktoru vermiş içebilirsin demiş bende ondan aldım hergün olmasada çok rahatsız olduğumda içiyorum iyi geliyoeCanım mide yanmasına ballı ılık süt iyi geliyor. Bir de muz tahin ve tarçını bızlatıp içebilirsin o da iyi geliyormuş. Bir dene istersen
Ayy yok inşaallah öyle bir şey değildir
Yaa hayırlısı inşallah sağlıkla büyüsünlerCanımmmm gittim ağla ağla bir rahatladım.
Güzelce duyduk kalp atışını haftasına göre çok iyiymiş.5,83mm
Asıl süpriz ikinci kesede yolk gördü bu sefer 1,86mm gelişimi geride dedi ama umut var bu sefer azda olsa dediOnun mücadelesine çok duygulandım inş o evladıda Allah nasip eder bize.
Bende de oluyor ya böyle garip bi his önce sinir atması gibiydi şimdi sanki pıt pıt bir şey var gibi artık karnımda bir şey olduğunu hissediyorumYaa bir hafta önce başladı gibi ama ben bebek mi gaz mı ayırt edememiştim ama artık belli ediyor kendini. Pıt pıt yapıyor böyle değişik bir şey
Ben daha evlenmeden once kiz olursa adi belliydi esimede evlenmeden once demistim kiz olursa ben koyucam diye rabbim kiz nasip etti MELEK olucak Allah in izniyle benim teyzemin adi ikinci annem gibi kendisiYaa hayırlısı inşallah sağlıkla büyüsünlerçok mutlu oldumm ben de ilk ikiz olur sanmıştım seninkini tek deyince şaşırmıştım
Bende de oluyor ya böyle garip bi his önce sinir atması gibiydi şimdi sanki pıt pıt bir şey var gibi artık karnımda bir şey olduğunu hissediyorumyüzüstü yatamıyorum bir balon var midemde belli ama hareket de aslında çok erken ama ne bileyim belki de psikolojiktir. Vera sen kaç haftalıksın??
Bu arada isimlere karar veren var mı ya biz sanki seçtik gibi tabi uzun zaman var ama bir favorimiz varisim konusunda da listelerimizi paylaşalım birbirimize fikir olsun