- 16 Ocak 2023
- 618
- 651
- 39
- Konu Sahibi ananasmango
- #9.881
Gittinmi kontroleCanım inş kötü birşey yoktur Yarın kontrol var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gittinmi kontroleCanım inş kötü birşey yoktur Yarın kontrol var
Dayanabiliyorsan yarın sorarsın. Mide yanması ise ılık ballı süt iyi gelir bir dene istersen. Benim de bu ara karın bölgemde ağrı oluyor üşüttüm herhalde diye düşünüp ince bir atkı sarıyorum belime
Çok şiddetli değilse yarına kadar bekle ..benim de rahmin üstü kisti iki gündür ağrı oluyor sidettli değil tabi ..ya soğuktan ya da bebek yukarı çıkmaya çalışıyor diyorum ..
Doktora yazdım bi tablet verdi bir ara çok artmıştı şimdi azaldı gibi ama hala iyi değil. Daha içmedim tableti bakalım yarın içcem sanırım. Bu sefer de çok kötü ishal oldum onu da yazdım bakalım ne dicek inşallah zehirlenmemişimdirBir de geçen gün gördüm muz tahin ve tarçını karıştırıp yediğinde de mide yanmasına falan iyi geliyormuş
Ayy yok inşaallah öyle bir şey değildirDoktora yazdım bi tablet verdi bir ara çok artmıştı şimdi azaldı gibi ama hala iyi değil. Daha içmedim tableti bakalım yarın içcem sanırım. Bu sefer de çok kötü ishal oldum onu da yazdım bakalım ne dicek inşallah zehirlenmemişimdir
Canımmmm gittim ağla ağla bir rahatladım.Gittinmi kontrole
Yaaa çok sevindim inşaallah o da ikisi de sımsıkı tutunurCanımmmm gittim ağla ağla bir rahatladım.
Güzelce duyduk kalp atışını haftasına göre çok iyiymiş.5,83mm
Asıl süpriz ikinci kesede yolk gördü bu sefer 1,86mm gelişimi geride dedi ama umut var bu sefer azda olsa dedi Onun mücadelesine çok duygulandım inş o evladıda Allah nasip eder bize.
Ay canim cok sevindim icimden niyeyse oda tutunucak gecmisti rabbim en hayırlısıni nasip etsin gec donunce korktum biseymi oldu diye cok sukurCanımmmm gittim ağla ağla bir rahatladım.
Asıl süpriz ikinci kesede yolk gördü bu sefer 1,86mm gelişimi geride dedi ama umut var bu sefer azda olsa dedi Onun mücadelesine çok duygulandım inş o evladıda Allah nasip eder bize.
Kuzumm benım iyiki varsınız burada paylaştıklarımız desteklerimiz paha biçilemez, iyiki varsınız Birbirimi için kalbimiz atıyor.Ay canim cok sevindim icimden niyeyse oda tutunucak gecmisti rabbim en hayırlısıni nasip etsin gec donunce korktum biseymi oldu diye cok sukur
inşallah canımm aminYaaa çok sevindim inşaallah o da ikisi de sımsıkı tutunur
Ay hadi inşaallah dualarımız seninleKuzumm benım iyiki varsınız burada paylaştıklarımız desteklerimiz paha biçilemez, iyiki varsınız Birbirimi için kalbimiz atıyor.
Alttaki şekli bozul olup küçük olan, içim gidiyor ona içim burkuluyor inş inatcı olur tutunur hayata 9. hafta çagırdı o zaman tam belli olur dedi.
Merhaba canım ben ağır bi influenza atlattım yüksek ateş vs bi kaç gündür topladım iyiym çok şükürHeavenpera canım sen nasıl oldun
Yaa çok geçmiş olsun doktora falan gittin miMerhaba canım ben ağır bi influenza atlattım yüksek ateş vs bi kaç gündür topladım iyiym çok şükür
Teşekkür ederim tabiki gittim canım kadın doğumcumla efenksiyon ve dahiliye doktoru takip etti süreci çok şükür sıkıntısız atlattık. Felaket bir salgın varmış influenza aman dikkat edin çok fenaYaa çok geçmiş olsun doktora falan gittin mi
Ayy maşallah inşallah diğer bebişim de tutunurCanımmmm gittim ağla ağla bir rahatladım.
Ayy Allahım tekrarından korusun bir daha göstermesinTeşekkür ederim tabiki gittim canım kadın doğumcumla efenksiyon ve dahiliye doktoru takip etti süreci çok şükür sıkıntısız atlattık. Felaket bir salgın varmış influenza aman dikkat edin çok fena
İnsallah canim rabbim en hayirlisini nasip etsin dualarim seninle eger yiyecek ekmegi varsa ne olursa olsun tutunur rabbim nasip etsin insallahKuzumm benım iyiki varsınız burada paylaştıklarımız desteklerimiz paha biçilemez, iyiki varsınız Birbirimi için kalbimiz atıyor.
Alttaki şekli bozul olup küçük olan, içim gidiyor ona içim burkuluyor inş inatcı olur tutunur hayata 9. hafta çagırdı o zaman tam belli olur dedi.
Amin kuzum çok teşekkür ederimAyy Allahım tekrarından korusun bir daha göstermesin
canımm cok gecmıs olsunTeşekkür ederim tabiki gittim canım kadın doğumcumla efenksiyon ve dahiliye doktoru takip etti süreci çok şükür sıkıntısız atlattık. Felaket bir salgın varmış influenza aman dikkat edin çok fena
Teşekkür ederim tabiki gittim canım kadın doğumcumla efenksiyon ve dahiliye doktoru takip etti süreci çok şükür sıkıntısız atlattık. Felaket bir salgın varmış influenza aman dikkat edin çok fena
[/QUOTE
Canım önce eşim sonrada bana geçti bizde bir salgın atlattik eşim çok ağır geçirdi ama bebekle ben hamd olsun daha kolay gecirdik ilaç vs hiçbirsey kullanmadım yinede dikkat etmek gerek iyi beslenmekte önemli taze sebze meyve sürekli atistirdim. Allah birdaha göstermesin geçmiş olsun sizede