- 2 Aralık 2022
- 1.015
- 1.402
-
- Konu Sahibi ananasmango
- #9.721
15.haftamdayım galiba 16.dan sonra veriyor doktorum demiri. Yarın eczaneye gidip hapları tek tek incelemeyi düşünüyorum kafayı yeme noktasına geldim artıkCanım bende senin gibiyim öğüre öğüre yutuyorum demir hapım gyno ferro içinde hapı yutmakda zorlanıyorsnz kapsülün içine kaşığa dökün suyla için yazıyor ama ben yinede tedirgin oldum doktoruma sorucam öyle olur derse deneyeciğim çnkü öğürmektn midem kalkıyor. Ama sana demir hapı vermemişler henüz herelde
Teşekkür ederim canım decaviti not alıcam bir daha gittiğimde sorarımBen sadece decavit ve demir hapi kullniyorum ..demir hapı kokusumdam midem bulanıyor ama yutuyorum ..decavit boyut biraz büyük ama o bolunuyor ikiye..
Magnezyum için suda eriyen olanlar yokmu onlardan yazsın doktorjn ..diğer hapları bölmeye calis
İnşallah canımAy şimdi gördüm yorumunu canım çok çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah
Canım demir hapınin suda eriyeni var tadıda meyve suyu gibi hoş birsey ondan isteyebilirsin doktorundan ismini şuan hatırlamıyorum ben henüz demire baslamadim kullanan birinde görmüştüm diğeri biraz mide bulandirdigi için bende bundan isteyeceğim haftam geldiğinde inşallah15.haftamdayım galiba 16.dan sonra veriyor doktorum demiri. Yarın eczaneye gidip hapları tek tek incelemeyi düşünüyorum kafayı yeme noktasına geldim artık
Canım benım cok tesekkur ederımOh cok sukur yolk olusmussa hersey iyi demektir gozun aydin canim rabbim saglikla kavusmayi nasip etsin
Öncelikle hayırlı olsun bebişiniz kalp atışını da duyarsınız inşaallahCanım benım cok tesekkur ederımHaftaya perşembe kalp atısı için gidecem Allah nasip ederse. Bu arada ilk 3 ay için sadece folik asir devam dedi başka birşey vermedi sizde var mıydı?
Ben pragnacare kullanıyorum o da küçük bir hap değil canım ve doğuma kadar devam edicemKızlar herkes bana kullandığı vitaminin fotoğrafını atabilir mi rica etsem. Hap yutmakla ilgili sıkıntın var omepa vm kullanıyorum ama bu bile çok büyük geliyor30 günlük hap 10 günde bitiyor sürekli çıkardığım için . 3-4 günde bir mutlaka kusuyorum boğazıma kaçacak gibi oluyor psikolojik benimki. 5-6 bardak suyla deneyip içemiyorum. Benimkinden daha küçükse sizinkiler doktoruma soracağım magnezyum verdi o bunun iki katı zaten o da imkansız
Ayy bende de vardı bugün hatta hala var. Kasık ağrısı gibi de değil. Hani böyle idrara çok sıkışırsın da karnın ağrır ya öyle bir ağrı. Acaba üşüttüm mü diyorum ama bilmiyorum. 16+0 olduk biz de.Kizlar bugun karin kasik agrim var aslinda rahim buyuyor normalmiş ama yinede bi endiselendim sizlerin nasil benim 16+2 suan
Hayırlı ile inşallah duyarsin kalp atışınıCanım benım cok tesekkur ederımHaftaya perşembe kalp atısı için gidecem Allah nasip ederse. Bu arada ilk 3 ay için sadece folik asir devam dedi başka birşey vermedi sizde var mıydı?
Progeston fitil haftada 1 depot igne kan sulandirici hap folik asit ilk 3 ayCanım benım cok tesekkur ederımHaftaya perşembe kalp atısı için gidecem Allah nasip ederse. Bu arada ilk 3 ay için sadece folik asir devam dedi başka birşey vermedi sizde var mıydı?
Canım ben fitil coraspin ve multivitamin kullanıyordum. Fitil kaşıntı yapınca iğneye geçtik. 8. Haftada bir lekelenmem oldu. Coraspini o zaman kestik. İğneyi 10. haftanın sonuna kadar kullandım. Şimdi multivitamin (pragnacare) d vitamini kullanıyorum. Pzt demire başlıcam ama kendimi hiç hazır hissetmiyorumCanım benım cok tesekkur ederımHaftaya perşembe kalp atısı için gidecem Allah nasip ederse. Bu arada ilk 3 ay için sadece folik asir devam dedi başka birşey vermedi sizde var mıydı?
Boyle basinc gibi dimi sıkışık lik hissi kramp gibiAyy bende de vardı bugün hatta hala var. Kasık ağrısı gibi de değil. Hani böyle idrara çok sıkışırsın da karnın ağrır ya öyle bir ağrı. Acaba üşüttüm mü diyorum ama bilmiyorum. 16+0 olduk biz de.
Bi ben demir hapina erken baslamisim 12+5 de baslatti doktor banaCanım ben fitil coraspin ve multivitamin kullanıyordum. Fitil kaşıntı yapınca iğneye geçtik. 8. Haftada bir lekelenmem oldu. Coraspini o zaman kestik. İğneyi 10. haftanın sonuna kadar kullandım. Şimdi multivitamin (pragnacare) d vitamini kullanıyorum. Pzt demire başlıcam ama kendimi hiç hazır hissetmiyorum
Belki kan tahlillerine göre karar vermiştirBi ben demir hapina erken baslamisim 12+5 de baslatti doktor bana
Aynen aynen. Tam ağrı da diyemiyorum o yüzden. Bir de bugün dışarı çıktım birqz o da beni yordu herhaldeBoyle basinc gibi dimi sıkışık lik hissi kramp gibi
Kan tahlilm normal ciktiBelki kan tahlillerine göre karar vermiştir
Aynen olabilir iste herseyi sorguluyoruz zor elde edinceAynen aynen. Tam ağrı da diyemiyorum o yüzden. Bir de bugün dışarı çıktım birqz o da beni yordu herhalde
Öyle valla. Hayırlısı ile bir atlatalım şu günleri inşaallahAynen olabilir iste herseyi sorguluyoruz zor elde edince
Ben napıcam gerçekten bilmiyorum artık ya. Bugünkünü içmek için 7-8 bardak su içtim yine gitmiyor 4 tane de hap çöp oldu. Randevuma 1 hafta var içmeyi düşünmüyorum o zamana kadar ama içim içimi yiyorBen pragnacare kullanıyorum o da küçük bir hap değil canım ve doğuma kadar devam edicem
Vitamini bilmiyorum ben de omepa kullanıyorum ama magnezyum suda eriyen kullanıyorum canım hamileler için yazıyo içinde de. Magvital adıBen napıcam gerçekten bilmiyorum artık ya. Bugünkünü içmek için 7-8 bardak su içtim yine gitmiyor 4 tane de hap çöp oldu. Randevuma 1 hafta var içmeyi düşünmüyorum o zamana kadar ama içim içimi yiyor