-
- Konu Sahibi ananasmango
- #9.761
Neyse inadı bu kadar olsun yeterBelki biliyoruz diye gösterdi ..çok fazla.saklanmasina gerek yok sonuçta..bende 3 subatta gidecem inşallah..
Benim ki doktor karnıma vurdu karnım ağrıdı resmen ..
Senin ki daha inatçı maşallah..
Evet kaç kilo almıştın..benim ki doktor birşey demedi kizmadi ..ama 3 hafta da iki kilo almışım ..toplam gebelikten geri 4 kilo almışımNeyse inadı bu kadar olsun yeter
Evet kaç kilo almıştın..benim ki doktor birşey demedi kizmadi ..ama 3 hafta da iki kilo almışım ..toplam gebelikten geri 4 kilo almışım
Maşallah burdaki herkesin kızı oluyor sanırımSelam kizlar bnde kontrolden çıktım..çok şükür herşey olunda..hatta gelişim olarak önde gidiyor biraz dedi ..
Cinsiyet tam teyit edelim dedi bizim kız bacağını kapattı açmadı ..onla uğraştı vurdu biraz .yavrum şimdi ne oluyor demiştirsonunda açtı bacaklarını...evet kız dedi ...
Maşallah canım ..masallh canım sağlıklı olsun inşallah ..kız yılı herhlde ..Maşallah burdaki herkesin kızı oluyor sanırımbenim de nipt testi çıktı allaha şükür her şey yolunda cinsiyette kız
Bnde genelde kasık ağrısı oluyordu sormadim hiç..ama doktor karnıma biraz vurdu bebek bacağını açsın diye o zaman karnım ağrıdı ..Bugun doktora gidenler karin agrisi olupta soran varmi acaba
Hayırlı olsun canım..hayırlı günlerde kullanmak nasip olsun inşallahKızlar ben de bugün bebek arabası, anakucağı ve otokoltuk aldım hazır indirim varkenmart sonu teslim edilecek. Hep mağazanın önünden geçerken hayal kurardım
Ben de cesaret edemiyordum ama eşim alalım hep kendimizi kötüye hazırlamaya çalışıyoruz dedi. Ben de hak verdim indirim bitince zaten fiyatı yine 2 katına çıkacaktı bir de zam gelse çok tutacaktı. Sağlıkla kullanalım hepimiz inşHayırlı olsun canım..hayırlı günlerde kullanmak nasip olsun inşallah..bende cesaret edemedim eşim dedi birşey alalım hyr dedim
İyi yapmisisn canım..Allah korusun köyü birşey olsa pisikojik olarak kendimizi gibi iyilestiriyoruz herşeyi halleder insan..Ben de cesaret edemiyordum ama eşim alalım hep kendimizi kötüye hazırlamaya çalışıyoruz dedi. Ben de hak verdim indirim bitince zaten fiyatı yine 2 katına çıkacaktı bir de zam gelse çok tutacaktı. Sağlıkla kullanalım hepimiz inş
Hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullan canım çok iyi yapmışsınKızlar ben de bugün bebek arabası, anakucağı ve otokoltuk aldım hazır indirim varkenmart sonu teslim edilecek. Hep mağazanın önünden geçerken hayal kurardım
Canımm sağlıkla gelsinler inşallah bi sonraki kontrolde netleşirse benimki erkek çiçeklerin içinde kaldı böceğimMaşallah burdaki herkesin kızı oluyor sanırımbenim de nipt testi çıktı allaha şükür her şey yolunda cinsiyette kız
MaşaallahHerkese merhabalar, birlikte hamile kaldigimiz herkesin hamileligi devam ediyor surekli buraya bakip mutlu oluyorum hepimiz icinben hamile pilatesi/yogasi yada hamile kampi gibi egitimlere katilmak istiyorum. Bu dersleri online yapanlar taniyor musunuz? Paylasirsaniz cok sevinirim. Bende bugun 14. Haftaya geldim, stresten hic keyfini yasayamadim hamileligimin ama artik tadini cikartarak saglikla yasamak istiyorum insallah
Benim de oluyor ama çok oturunca ya da ayakta kalınca. Benim de sol kasık tarafında ağrı var. Özellikle oturduğum yerden kalkarkem oluyor. Bu sabah başladıKızlarr sırtıma ağrı girdi oturduk yerde omurgam kemiklerim belim dönüyo ağrı sizde de oluyor mu böyle? 12 haftadan beri ayakta durunca yürüyünce oluyodu şimdi durduk yere de olacak heralde
Benim de bel cukurum genelde ayakta dururken aşığı ağrır ve öyle uzun süre değil yarım saatlik durumda bile ağrı olur..Kızlarr sırtıma ağrı girdi oturduk yerde omurgam kemiklerim belim dönüyo ağrı sizde de oluyor mu böyle? 12 haftadan beri ayakta durunca yürüyünce oluyodu şimdi durduk yere de olacak heralde
Benim de oluyor ama çok oturunca ya da ayakta kalınca. Benim de sol kasık tarafında ağrı var. Özellikle oturduğum yerden kalkarkem oluyor. Bu sabah başladı
Kızlar farkettim benimde otururken oldu ilk defa otururken olunca şaşırdım ama şimdi siz yazınca anladım yürürken ve uzun süre oturunca özellikle aynı şekilde oturunca oluyo heraldeBenim de bel cukurum genelde ayakta dururken aşığı ağrır ve öyle uzun süre değil yarım saatlik durumda bile ağrı olur..
Ama dün ve bugün sirtimin üstü tarafında ağrı oluyor bazen yanlış oturdum herhlde diye düşündüm ..
Aynen uzun süre oturunca oluyor.Kızlar farkettim benimde otururken oldu ilk defa otururken olunca şaşırdım ama şimdi siz yazınca anladım yürürken ve uzun süre oturunca özellikle aynı şekilde oturunca oluyo heralde
Cidden doğruymuş evin içinde tur attım ve geçti sanki sağolun yaaAynen uzun süre oturunca oluyor.